Peukalo-ortoosi | Rehaboteket

Peukalo-ortoosi

Yksi kehon alttiimmista nivelistä lisääntyneellä artroosin tai kulumavammariskillään on peukalon tyvi tai peukalon tyvinivel eli CMC-nivel. Peukalo sijaitsee käden keskeisessä kohdassa, minkä vuoksi sitä käytetään käytännössä kaikissa käden käyttöön liittyvissä tilanteissa. Peukalon säännöllinen käyttö lisää peukalonivelen säryn ja ongelmien kehittymisen riskiä. Myös fyysisesti yksipuolinen työ tai vapaa-aika lisäävät peukalon ongelmien kehittymisen riskiä. Jotta peukalo saa mahdollisuuden levätä ja palautua kuormituksesta, käytetään usein peukalotukia. Peukalotuki on kätevä tuki, joka on kehitetty erityisesti tukemaan peukalon tyviniveltä ongelmatilanteissa. Meillä Rehaboteketillä löytyy kattava valikoima peukalotukia kaikkiin tilanteisiin, työskenteletpä sitten toimistossa tai veden äärellä tai käytät hienomotorisia liikkeitä - meillä on aina sopiva peukalotuki juuri sinulle. 

  • Ilmainen rahti
  • Nopea toimitus 1-3 päivää
  • 100% tyytyväistakuu
Peukalotuki
  • Keskitetty lievitys peukalosormeen vaikuttamatta ranteen ja käden liikkuvuuteen
Peukalotuki tehokkaaseen stabilisointiin ja lievitykseen peukalosormen nivelrikkoon. Peukalotuella on stabilisoivat kiskot ja sen voi sovittaa tarranauhoilla.
26,00 €
Lue lisää
Peukalotuki Pitkä malli
  • Stabiili peukalotuki stabilitettia ja helpotusta peukalosormelle esim. nivelrikkoon
Peukalotuki Pitkä malli stabilisoi ja antaa kuormituksen lievitystä peukalosormen nivelrikkoon Peukalotuen anatominen muotoilu varmistaa hyvän funktion ja mukavuuden
29,00 €
Lue lisää
PeukalotukiPeukalotukiPeukalotuki
  • Erittäin vakaa peukalotuki muotoiltavilla kiskoilla

Rizogrip on täysin uudenlainen peukalotuki, joka tuo tehokkaan helpotuksen ja tuen särkevälle peukalolle. Peukalotuen muotoiltava V-kisko antaa erityisen tehokkaan tuen ja kuormituksen kevennyksen.

49,00 €
Lue lisää
Peukalotuki lastalla
  • Yksinkertainen ja taipuisa peukalotuki kipeän, esim. nivelrikkoisen peukalon tukemiseen

Erittäin tukeva peukalotuki, jonka taipuisa jousitus keventää kuormitusta ja tukee kipeää peukaloa

29,00 €
Lue lisää
Peukalo- ja rannetuki
  • Kipeän peukalon ja rannenivelen yhdistelmätuki samassa tuotteessa

Tehokas kipeän peukalon ja tukea tarvitsevan ranteen yhdistelmätuki

35,00 €
Lue lisää

Peukalo- ja rannetuki BOA®, jossa on vakauttava peukalo-osa, on erittäin vakaa ja äärettömän helppokäyttöinen rannetuki. Peukalo- ja rannetuessa on säädettävät kiskot parhaan toiminnallisuuden ja mukavuuden saavuttamiseksi.

119,00 €
Lue lisää