Tenniskyynärpäätuki | Rehaboteket

Tenniskyynärpäätuki

Tenniskyynärpäänauhatenniskyynarpaanauha_protenniskyynarpaanauha

Tenniskyynärpäänauha PRO, myötävaikuttaa tehokkaasti ongelmallisten kyynärpäitten helpotukseen, kivunlievitykseen ja hoitoon. 

 

39,00 €
Tenniskyynärpäätuki

Tenniskyynärpäätuki lievittää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä ja hiirikyynärpäätä. Tehokas lämpö, kompressio ja helpotus samassa tuessa. 

 

39,00 €
tenniskyynarpaatukitenniskyynärpään tuki tenniskyynarpaatukitenniskyynarpaatuki

Tenniskyynärpään tuki Dynamics Epi, markkinoiden kehittynein tuki, jossa yhdistyy tärinänvaimennus ja kuormituksen kevennys tenniskyynärpäälle ja golfkyynärpäälle

99,00 €
Kyynarpaatuki

Kyynärpäätuki Self on erittäin joustava tuki, joka antaa lisätukea kyynärnivelelle. Lievittää särkyä, tulehduskipuja ja turvotusta.

34,00 €
EpikondyliittitukiEpikondyliittitukiEpikondyliittituki

Epikondyliittituki hoitaa kipeää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä tai hiirikättä. BOA-rakenne tarjoaa tarkan säädön.

69,00 €
kyynarpaatuki_epifitkyynarpaatukiepifit_kyynarpaatuki

Kätevä ja aktiivisesti hengittävä kyynärpäätuki tenniskyynärpään, golfkyynärpään ja hiirikyynärpään kuormituksen keventämiseen.

48,00 €
Kyynärpäätuki tenniskyynärpäähänKyynärpäätuki tenniskyynärpäähän

Tenniskyynärpäätuki CRX on kyynärpäätuki tehokkaasen tenniskyynärpään kuormituksen kevennykseen ja kompressioon. 

49,00 €
Tenniskyynärpäänauha

Tenniskyynärpäänauha on konstruoitu ollakseen helppo ja joustava käytössä ja siinä on universaalikoko joka sopii melkein kaikille

 

18,00 €
tenniskyynarpaatukitenniskyynarpatuentenniskyynarpatuen

EpiC on erityisen joustava, helpotusta tarjoava tenniskyynärpäätuki, joka helpottaa kyynärpään paikallisia tulehduksia, kuten tenniskyynärpää, golfkyynärpää tai hiirikäsi.

36,00 €
tenniskyynarpaatenniskyynärpää nauha
Tenniskyynärpään tukiside – EpiCon, monipuolisesti lievittävä tukiside tenniskyynärpäähän. Tenniskyynärpää tukisiteen ainutlaatuinen konstruktio antaa täysin ainutlaatuisen vaikutuksen.
39,00 €
rannetukiRannetuki kiskoilla

Manulite on ekstrastabiili, täysin säädettävä ja joustava rannetuki, joka antaa tukea ja helpotusta ranteelle. Kolme kiskoa takaavat optimaalisen helpotuksen

65,00 €
kyynarpaatuki_srxkyynarpaatuki

Kyynärpäätuki  SRX- materiaalista valmistettu kyynärpäätuki antaa tukea, kompressiota ja lämpöa särkevälle kyynärpäälle.

29,00 €