Huono ryhti

Huono ryhti on usein syynä vaivoihin  niskassa, olkapäissä ja rintarangassa. Huono ryhti johtuu siitä että olkapäät putoavat eteenpäin ja aiheuttavat epänormaalin kuormituksen. Tämä kuormitus johtaa usein kipuun. Tämän päivän istumatyö tietokoneen ääressä aiheuttaa usein kipua niskan ja olkapäitten alueella.

Tietoista ryhdin parantamista omin avuin ja ryhtiä ajattelemalla  on vaikea saada,  mutta nykyään on tehokasta apua paremman ryhdin saavuttamiseen.

Ryhtiliivi auttaa tehokkaasti saavuttamaan paremman ryhdin ja palauttaa olkapäät normaaliin asentoon ilman väärää kuormitusta. Ryhtiliivi on valmistettu ilmavasta mikrokuitumateriaalista jolla on korkea elastisuus saadakseen optimaalisen stabiliteetin ja funktion.

Tekstin on tarkistanut:

Nimeni on Maja Nilsson ja olen Valvira-hyväksytty fysioterapeutti. Suoritin fysioterapeutin tutkintoni, erikoistuen käyttäytymislääketieteeseen, Mälardalenin yliopistossa. Olen myös kouluttautunut lisää OMT-tasolla 2, CSPT (sertifioitu urheilufysioterapeutti), urheilulääketiede, kuivaneulonta ja levypainon kuntoutus. Pyöritän urheiluvammojen klinikkaa ja työskentelen urheilujoukkueiden parissa.