Polvituki Artroosi/ Nivelrikko | Rehaboteket

Polvituki Artroosi/ Nivelrikko

Aktiivinen elämäntyyli ja fyysinen kuntoutus ovat tärkeitä komponentteja hyvinvointiin ja toimintakyvyn lisäämiseen sekä kivun vähenemiseen. Tukeva ja helpottava polviortoosi mahdollistaa aktiivisen elämäntyylin ja ehkäisee passiivista elämäntyyliä. Polvinivelen nivelrikon hoito vaatii usein erilaista polvitukea riippuen vaivasta ja artroosin määrästä. Rehaboteketistä löydät täydellisen valikoiman erilaisia polvitukia lisähelpottavilla kiskoilla sekä ilman kiskoja. 
Alta löydät valikoiman funktionaalisia polvitukia polvinivelen nivelrikkoon. Kaikka polvituet ovat CE merkittyjä MDD luokka II mukaan varmistaakseen optimaalisen laadun ja funktion.

  • Ilmainen rahti
  • Nopea toimitus 1-3 päivää
  • 100% tyytyväistakuu
Polvituki Artroosi
  • Kompressiopolvituki Artroosi stabilisoi polviniveltä
Kompressiopolvituki Artro stabilisoi nivelrikosta kärsivän polvinivelen CoTex materiaali antaa tehokkaan kuormituksen lievityksen.
69,00 €
Lue lisää
Polvituki Genulastic Sportpolvituki elastinenJoustava Polvituki
  • Genulastic Sport, optimaalinen polvituki urheiluun ja liikkeeseen, tukee erityisesti polviniveltä ja polvilumpiota, kaikki yhdessä ja samassa tuotteessa

Joustava polvituki Genulastic Sport on joustava polvituki, joka on valmistettu hengittävästä joustavasta materiaalista optimaalisen 

45,00 €
Lue lisää
polvituki stabiili polvituki stabiili front
  • Polvituki EASE X antaa lisästabiliutta ja on helppo pukea

Polvituki EASE X antaa lisästabiliutta ja on helppo pukea 

170,00 €
Lue lisää
Polvituki sivuttaisilla kiskoillaStabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla
  • Ainutlaatuinen stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla
Stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla stabilisointiin esimerkiksi polveen artroosivaivoihin. Polvituki toimii erittäin hyvin vanhemmille henkilöille joilla on heikentynyt liikuntakyky.
179,00 €
Lue lisää
Stabilisoiva polvitukipolviortoosi
  • Polvituki-Stabiilisuus ja helppo pukeminen samassa tuessa
Polvituki Kietaisumalli- ainutlaatuinen ratkaisu vanhemmille henkilöille polvivaivolla Polvituki genum light tuki joka stabilisoi polviniveltä tehokkaasti ja on konstruoitu ollakseen helppo pukea.
139,00 €
Lue lisää
Polvituki viskoelastisella silikonipelotilla
  • Polvituki polvikipuihin silikoni rengas polvilumpiossa
Ainutlaatuinen beigenvärinen polvituki polvinivelen kipujen hoitoon artroosiin ja instabiliteettiin tehokkaaseen hoitoon kipeään polviniveleen. Polvituki stabilisoi ja keventää polvilumpion kuormitusta tehokkaasti.
72,00 €
Lue lisää

Polvituki helppoon kuormituksen helpottamiseen ja tueksi särkevän polvinivelen ympärille. Valmistettu ilmastoivasta AirX-materiaalista, joka tuo voittamattoman mukavuuden ja toiminnallisuuden. 

84,00 €
Lue lisää

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on kevyesti helpottava polvituki kaksinkertaisilla joustavilla kiskoilla ja erittäin hyvin vakauttavalla nauhalla. GenuFit antaa lisätukea epävakaalle polvinivelelle.

139,00 €
Lue lisää
polvituki_nivelrikkopolvituki_nivelrikkopolvituki
  • Polvituki nivelrikko GenuFit Artro

Polvituki Genufit Artro on erityisen vakaa ja samalla erityisen joustava, kuormitusta helpottava polvituki arkikäyttöön nivelkierukka- ja nivelrikko-ongelmissa.

229,00 €
Lue lisää

Vakauttava ja kompressoiva polvituki tehokkaaseeen kuormituksen helpottamiseen ja polvinivelen kompressioon polvinivelkivun ja -ongelmien yhteydessä. 

33,00 €
Lue lisää

Kevyesti vakauttava, kompressoiva polvilumpion polvituki reiällä tuo tehokkaan helpotuksen polvilumpion kuormitukseen ja kevyen tuen polvinivelille.

37,00 €
Lue lisää

Polvituki Self on erittäin joustava polvituki, joka antaa lisätukea polvinivelelle. Lievittää tulehduskipuja, turvotusta ja polvisärkyä.

32,00 €
Lue lisää