Polvituki Artroosi Nivelrikko | Rehaboteket

Polvituki Artroosi Nivelrikko

Polvinivelen artroosi tarkoittaa polvinivelen liukupintojen ja rustojen hidasta muuttumista ja heikkenemistä. Polvinivelen artroosissa kuormitus- ja leposärky yhdistyvät usein polvinivelen turvotukseen. Kun ongelmana on artroosi, artroosipolvituelle asetetaan päivittäin korkeat vaatimukset. Kömpelöä tai painavaa polvitukea tulee käytettyä harvemmin, ja tuen tulisi sopia niin päivittäiseen käyttöön kuin liikuntaan ja urheiluunkin. Kaikki artroosin tehokkaat kuntoutussuositukset sisältävät fyysistä harjoittelua ja siksi tuen tulee olla mukautettava, jotta se tarjoaa lisätukea fyysisten aktiviteettien ja harjoittelun aikana. Rehaboteketillä on kattava valikoima polvitukia artroosista kärsiville polville kaikkiin tilanteisiin arjessa, liikunnassa ja urheilussa.

Polvituki Artroosi Nivelrikko
Kompressiopolvituki Artro stabilisoi nivelrikosta kärsivän polvinivelen CoTex materiaali antaa tehokkaan kuormituksen lievityksen.
59,00 €
Polvituki sivuttaisilla kiskoillaStabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla
Stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla stabilisointiin esimerkiksi polveen artroosivaivoihin. Polvituki toimii erittäin hyvin vanhemmille henkilöille joilla on heikentynyt liikuntakyky.
149,00 €
polvituki stabiili polvituki stabiili polvituki stabiili

Polvituki NRX Wrap antaa lisästabiliutta ja on helppo pukea 

159,00 €
Stabilisoiva polvitukipolviortoosi
Polvituki Kietaisumalli- ainutlaatuinen ratkaisu vanhemmille henkilöille polvivaivolla Polvituki genum light tuki joka stabilisoi polviniveltä tehokkaasti ja on konstruoitu ollakseen helppo pukea.
139,00 €
Polvituki viskoelastisella silikonipelotilla
Ainutlaatuinen beigenvärinen polvituki polvinivelen kipujen hoitoon artroosiin ja instabiliteettiin tehokkaaseen hoitoon kipeään polviniveleen. Polvituki stabilisoi ja keventää polvilumpion kuormitusta tehokkaasti.
72,00 €
polvitukipolvituki

Dynamics Plus on edistyksellinen polvituki, joka tarjoaa erittäin suurta tukea ja vakautta sekä paremman kontrollin. Polvitukea voi käyttää moneen eri tarkoitukseen yleisistä polvivaivoista erityisempiin

79,00 € 99
polvituki_genufitpolven_yliojennustuki_genufit

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on kevyesti helpottava polvituki kaksinkertaisilla joustavilla kiskoilla ja erittäin hyvin vakauttavalla nauhalla. GenuFit antaa lisätukea epävakaalle polvinivelelle.

139,00 €
polvituki_nivelrikkopolvituki_nivelrikkopolvituki

Polvituki Genufit Artro on erityisen vakaa ja samalla erityisen joustava, kuormitusta helpottava polvituki arkikäyttöön nivelkierukka- ja nivelrikko-ongelmissa.

229,00 €
polvituki Patella

Polvituki Co-Tex Patella polvinivelen ja polvilumpion tuen kombinaatio

88,00 €
Polvituki Self

Polvituki Self on erittäin joustava polvituki, joka antaa lisätukea polvinivelelle. Lievittää tulehduskipuja, turvotusta ja polvisärkyä.

39,00 €
polvitukipolvituki

Polvituki Dynamics Ultra on erittäin ohut kompressiota antava polvituki, joka tarjoaa hyvää tukea vaikuttamatta liikkumiseen, kuormituksesta riippumatta.

69,00 €

Lisätietoa artroosiin sopivista polvituista

Artroosiin tarkoitetulla polvituella on aina sama vaikutus siitä kärsivälle polvinivelelle kompression, tuen, kuormituksen kevennyksen ja vakauden tarjoamisen muodossa. Oikean polvituen löytäminen on aina yhtä tärkeää ja tavoitteena on löytää aina ratkaisu, joka tuo nivelelle oikean määrän tukea vaikuttaen mahdollisimman vähän polvinivelen liikkuvuuteen. Atroositukea käytetään yleensä säännöllisesti työpaikalla housujen alla sekä harjoittelussa ja liikunnassa, ja se on erikoissuunniteltu vähentämään polviniveleen kohdistuvaa kuormitusta sekä vakauttamaan ja tukemaan polviniveltä viemättä kuitenkaan tarpeettomasti tilaa housujen alla.
Polvituelle, jonka tulee keventää kuormitusta ja vakauttaa polviniveltä, asetetaan korkeita vaatimuksia sen istuvuuden, materiaalien ja rakenteen suhteen. Tuki ei saa estää käyttäjän liikkuvuutta, mikä voisi johtaa vähentyneeseen aktiivisuuteen, vaan sen tulee parhaalla mahdollisella tavalla tukea polviniveltä sekä edesauttaa fyysistä aktiivisuutta ja harjoittelua.
Tavallinen artroosin yhteydessä esiintyvä ongelma on nivelen paikallisturvotus. Turvotus ei pelkästään lisää nivelsärkyä, vaan myös polven jäykkyyttä, minkä vuoksi polven normaali rasittaminen on vaikeampaa. Polvinivelen paikallisturvotuksen vähentämiseksi paras toiminto on se, että polvituki on rakentunut estämään turvotusta ja tukemaan polviniveltä fyysisissä aktiviteeteissa.
Polvituen koko ja istuvuus ovat ratkaisevan tärkeitä tekijöitä tuen kompressoivien ominaisuuksien kannalta. Polvinivel on tärkeää mitata tuotteen mittausohjeiden mukaisesti ja valita tuki, joka vastaa oikeaa kokoa. Materiaalivalinta on myös erittäin tärkeä seikka, jotta turvotuksen vähentymisestä voidaan varmistua. Tätä edesauttaa polvituen materiaalien kompressoivat ominaisuudet. Anatomisen istuvuuden, oikean materiaaliyhdistelmän ja optimaalisen koon yhdistelmä varmistavat tuotteen, joka ehkäisee tehokkaasti turvotusta parhaalla tavalla, tukien polvinivelen liikkuvuutta.
Polvinivelen laajan artroosiongelman yhteydessä monet kokevat epävakautta ja epävarmuutta rasitustilanteissa.

Valitse sinulle ja artroosiongelmallesi sopiva polvituki!

Jotta voidaan vastata laajemmin erilaisiin tuen ja kuormituksen kevennyksen tarpeisiin, vaaditaan valikoima, joka käsittää sekä kompressoivia polvitukia että myös vakauttavia ja kuormitusta keventäviä malleja. Mitä enemmän tukea ja kuormituksen kevennystä tarvitaan, sitä vakaampi malli vaaditaan. Vakauttavassa polvituessa on aina ulkoisia vakauttavia komponentteja, kuten tuen sivulle ommellut metallikiskot, jotka lisäävät niin kutsuttua mediaalia ja lateraalia vakautta. Polviniveltä tehokkaasti tukevissa kiskoissa on aina liikkuva nivelkeskus, joka sallii nivelen normaalin liikkeen. Jotta kiskot tukisivat niveltä parhaalla tavalla, tulee tuessa olla aina yksilöllinen nauhajärjestelmä reiden ja pohjelihaksen päällä. Nauhan avulla käyttäjä voi vähentää tai lisätä kiskojen antamaa tukea. Mikäli nauhaa kiristetään tiukemmalle, kisko painuu voimakkaammin niveltä vasten aikaansaaden vakaamman polvituen. Jos nauhaa taas löysennetään, kiskot asettuvat löyhemmin nivelen päälle ja tuen määrä vähenee samalla, kun liikkuvuus paranee.
Täysin säädettävissä olevan nauhan etuna on se, että se antaa polvituelle erilaisia ominaisuuksia tuen tarpeesta riippuen - riippuen siitä, kiristetäänkö nauhaa vai ei. Tarvittaessa enemmän tukea esimerkiksi raskaamman kuormituksen aikana tai epätasaisessa maastossa, nauhaa voidaan yksinkertaisesti kiristää, mikä saa aikaan vakaamman polvituen. Kiskot on sijoitettu aina hyvin pehmustettuihin taskuihin polvinivelen sisä- ja ulkopuolille ja ne on poistettavissa polvituesta helposti tuen pesua varten.
Mallista riippumatta artroosiin tarkoitetut polvituet edistävät aktiivisempaa elämäntapaa tarjoamalla lisätukea kätevässä tuotteessa.
Me Rehaboteketillä tarjoamme markkinoiden laajimman valikoiman polvitukia. Meiltä löytyy erilaisia funktionaalisia vaihtoehtoja voidaksemme tarjota optimaaliset valinnanmahdollisuudet yksilöllisissä tuen ja kompression tarpeissasi. Kaikki polvitukemme ovat CE-merkittyjä ortopedisiä tuotteita MDD-luokassa I. CE-merkki tuo turvaa sinulle asiakkaana sekä varmistaa optimaalisen toimivuuden ja laadun. Kattavan artroosipolvitukivalikoimamme avulla löydät aina toimivan ratkaisun meiltä Rehaboteketiltä.

Rehaboteket - autamme sinua löytämään oikean tuotteen!

Me Rehaboteketissä olemme hyvin tietoisia siitä, että voi olla vaikeaa löytää sopiva tuote juuri sinun vammaasi ja sen vuoksi olemme kehittäneet erilaisia tapoja voidaksemme auttaa parhaalla tavalla. Valikoimamme on valittu huolella ja se käsittää nykyisinSuomen laajimman valikoiman tuotteita koko keholle. Tarjoamme aina useitapolvitukivaihtoehtoja, jotta sinulla asiakkaana olisi erilaisia vaihtoehtoja ongelmasi ratkaisemiseksi. Työskentelemme ainoastaan verkkokaupan parissa, minkä ansiosta nopeat toimitukset ovat äärimmäisen tärkeä osa toimintaamme. Kaikki ennen klo 16.00 tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä. Nopean toimituksemme pyrkimyksenä on se, ettei sinun asiakkaana tarvitse odottaa tuotettasi. Tuotteen nopea saapuminen mahdollistaa sen, että voit tutustua siihen kotonasi kaikessa rauhassa tarvitsematta lähteä stressaavaan fyysiseen myymälään.
Tärkeintä sinulle asiakkaana on se, että meiltä tilatessasi sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen kuin päätät ostaa sen. Tarjoamme aina 45 päivän pituisen avokaupan, jotta sinulla on aikaa arvioida tuote. Tuotteen palauttamiseen liittyvänä ainoana vaatimuksena on se, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi. Voit siis kokeilla tuotetta varovasti, jotta pystyt halutessasi palauttamaan tai vaihtamaan sen. Haluatko apua oikean polvisuojan valitsemisessa sinulle ja ongelmasi?
Älä epäröi ottaa yhteyttä Rehaboteketin asiakaspalvelunumeroihin arkisin klo 9-16 kysymyksineen sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi