Ryhtituki | Rehaboteket

Ryhtituki

Kipu rintarangassa, kipeä niska tai jännityssärky ovat kaikki yleisiä ongelmia, jotka voivat johtua huonosta ryhdistä, jonka seurauksena ylävartalon virheellisen kuormituksen riski kasvaa.
Ryhtituki on rakentunut tukemaan rintarankaa, olkapäitä ja niskaa niin kutsutussa neutraalissa asennossa, joka aikaansaa suoraan luonnollisemman kuormituksen rintarangalle, olkapäille ja niskalle, usein särkyä lievittävällä vaikutuksella. Rehaboteketilla on markkinoiden kattavin valikoima ryhtitukia, joista on saatavana malleja joka tilanteeseen, ongelmasta riippumatta. Oletpa työssä, lenkkipolulla tai juhlissa, meiltä löydät aina sopivan ryhtituen saadaksesi suoremman ryhdin ja pienemmän väärinkuormituksen mahdollisuuden.

RyhtiliiviRyhtiliiviRyhtiliivi

Uusi ryhtiä parantava ryhtiliivi. Ainutlaatuinen muotoilu tekee ryhtiliivistä huomaamattoman ja kaikkiin tilanteisiin sopivan. 

39,00 €
RyhtitukiryhtiliiviaryhtiliiviaRyhtiliivin

Ryhtiliivi DorsoLITE™ on uusi ryhtiliivi, jossa on rajattomat mahdollisuudet tehokkaaseen huonon ryhdin korjaamiseen.

55,00 €
ryhtiliivi_extoryhtiliiviryhtiliivi_exto.jpg

Ryhtiliivi EXTO™, nyt myös beigen värisenä, on ryhtiliivi, joka parantaa ryhtiä tehokkaasti. Ryhtiliivi on täysin säädettävä ja sitä voidaan käyttää rajoituksetta.

89,00 €
RyhtiliiviRyhtiliivi Musta
Ryhtiliivi parantaa ryhtiä ja ehkäisee tehokkaasti huonoa asentoa.
39,00 €
RyhtiliiviRyhtiliivi
Ryhtiliivi parantaa ryhtiä ja ehkäisee tehokkaasti huonoa asentoa.
58,00 €
RyhtiliiviRyhtiliiviRyhtiliivi

Ryhtiliivi EXTO™ on täysin ainutlaatuinen tuote, joka parantaa ryhtiä tehokkaasti. Ryhtiliivi on täysin säädettävissä ja sitä voi käyttää rajoituksetta.

89,00 €

Mikä on ryhtituki?

Ryhtitukea kutsutaan usein ryhtiliiviksi tai ryhtisidonnaksi. Nimestään riippumatta nämä tuotteet on rakennettu parantamaan ryhtiä ja saavuttamaan normaali rintarangan, olkapäiden ja niskan kuormitus. Optimaalisen toimivuuden saavuttamiseksi tuotteessa tulee olla ankkuroitu selkälevy, joka toimii vakauden perustana. Selkälevystä lähtevät olkanauhat, jotka "vangitsevat" olkapäät ja edesauttavat palauttamaan olkapäät oikeaan asentoon. Olkanauhat ovat täysin säädettävissä, mikä mahdollistaa yksilöllisen tuen asteen mukauttamisen. Mikäli olkanauhoja kiristetään tiukemmalle, kompression aste kasvaa, mikä tarjoaa tehokkaamman ryhdin korjauksen. Jos taas nauhaa löysennetään, vähentyy olkapäihin kohdistuva kompressio ja tuki heikkenee.
Kaikkia ryhtituotteita, joissa on joustavat olkanauhat, kutsutaan dynaamisiksi liiveiksi, joissa nauhan joustavat ominaisuudet toimivat optimaalisesti yhdessä rintarangan ja olkapäiden oman lihaksiston kanssa. Vastakohtana dynaamisille liiveille ovat staattiset tuotteet, joiden olkanauhat eivät ole joustavia. Staattinen liivi voi voimakkaammalla mukautuksellaan ottaa hoidettavakseen lihastyötä ja usein tällaisen tuotteen käyttöaika on rajoitettu. Dynaamisella liivillä ei ole ajallista käyttörajoitusta juuri ryhtituen ja lihaksiston oman aktivoinnin vuoksi.

Milloin ryhtitukea käytetään?

Ryhtitukea voidaan käyttää vapaasti silloin, kun tarvitaan lisätukea ja kuormituksen kevennystä. Kuitenkin tavallisesti suositellaan, että tuotetta käytettäisiin väsymyksen sekä rintarangan tai ylävartalon kiputilojen yhteydessä. Lisätuen tarve yleensä lisääntyy sitä mukaa kuin lihaksisto väsyy, eikä ole epätavallista, että selkä koetaan väsyneeksi tai kipeämmäksi työpäivän päätteeksi tai raskaamman työrupeaman jälkeen.

Mitä minun tulee huomioida valitessani tuotetta parempaa ryhtiä varten?

Ryhritukien markkinat ovat laajentuneet viime vuosien aikana ja nykyään on saatavilla lukuisia eri malleja. Monet asiakkaistamme kysyvätkin, mitä on tärkeintä ottaa huomioon tuotetta valitessa. Jotkut asiat ovat tärkeämpiä ottaa huomioon kuin toiset.
-Koko. Ryhtituotteen koko on erittäin tärkeä optimaalisen mukavuuden saavuttamiseksi. Jos liivin olkanauhat ovat liian lyhyet, kainaloiden kompressio kasvaa ja riskinä on hankaumien ja epämukavuuden tunteen syntyminen. Siksi onkin aina tärkeää valita mieluummin hieman liian suuri liivi jota voidaan mukauttaa, kuin liivi, joka on juuri oikean kokoinen.
- Mukautusmahdollisuus.Olkapäiden ympärille sijoittuvien nauhojen tulee olla dynaamiset ja tarjota mahdollisuus säätää tukea yksilöllisesti niin oikealla kuin vasemmalla puolella. Mukautusmahdollisuuden ansiosta tukea voidaan säätää tarvittaessa muuttuvan tuen tarpeen mukaan. Jos vasen olkapää kääntyy enemmän eteenpäin kuin oikea, tulee liiviä voida mukauttaa tuen tarpeen mukaan.
- Rakenne ja toimivuus.Kaikki Rehaboteketissa myytävät tuotteet ovat CE-merkittyjä MDD-luokan 1a mukaan. CE-merkki varmistaa tuotteen toimivuuden ja laadun ja on todiste siitä, että nämä tuotteet ovat ortopedisia tuotteita.

Rehaboteket - autamme sinua löytämään oikean tuotteen!

Me Rehaboteketissä olemme hyvin tietoisia siitä, että voi olla vaikeaa löytää sopiva tuote juuri sinun vammaasi ja sen vuoksi olemme kehittäneet erilaisia tapoja voidaksemme auttaa parhaalla tavalla. Valikoimamme on valittu huolella ja se käsittää nykyisinSuomen laajimman valikoiman tuotteita koko keholle. Tarjoamme aina useitapolvitukivaihtoehtoja, jotta sinulla asiakkaana olisi erilaisia vaihtoehtoja ongelmasi ratkaisemiseksi.

Työskentelemme ainoastaan verkkokaupan parissa, minkä ansiosta nopeat toimitukset ovat äärimmäisen tärkeä osa toimintaamme. Kaikki ennen klo 16.00 tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä. Nopean toimituksemme pyrkimyksenä on se, ettei sinun asiakkaana tarvitse odottaa tuotettasi. Tuotteen nopea saapuminen mahdollistaa sen, että voit tutustua siihen kotonasi kaikessa rauhassa tarvitsematta lähteä stressaavaan fyysiseen myymälään.
Tärkeintä sinulle asiakkaana on se, että meiltä tilatessasi sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen kuin päätät ostaa sen. Tarjoamme aina 45 päivän pituisen avokaupan, jotta sinulla on aikaa arvioida tuote. Tuotteen palauttamiseen liittyvänä ainoana vaatimuksena on se, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi. Voit siis kokeilla tuotetta varovasti, jotta pystyt halutessasi palauttamaan tai vaihtamaan sen.
Haluatko apua oikean polvisuojan valitsemisessa sinulle ja ongelmasi? Älä epäröi ottaa yhteyttä Rehaboteketin asiakaspalvelunumeroihin arkisin klo 9-16 kysymyksineen sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi