Kampanja Myydyin tuote
  • Cush pohjalliset
  • Cush pohjalliset
  • Cush pohjalliset

Cush pohjalliset

23 €

Vanha hinta 35 €

 (-35%)

Cush täysin pehmustava, vakauttava pohjallinen, joka on kehitetty matalille ja neutraaleille holvikaarille tasaisemman ja vakaamman askeleen  Lue lisää
Valmistettu pehmeästä ja iskuja vaimentavasta PU:sta
Kehitetty matalille ja neutraaleille kaarille < 30 mm
Lisävakautta kantapäälle ja jalan keskiosalle

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Cush pohjalliset

Cush on täysin pehmustava pohjallinen, joka on kehitetty matalille ja neutraaleille holvikaarille, joka on valmistettu pehmeästä ja mittavakaasta PU-polyuretaanista. PU on iskuja vaimentava materiaali, jolla on samalla valtava kulutuskestävyys ja kestävyys ajan myötä.

Cushissa on vahvistettu kantapää ja jalkaterän keskiosa, joka on valmistettu nailonista, joka vakauttaa kantapään ja kaaren samassa rakenteessa. Kantapääosa on huolellisesti pyöristetty tehokkaan tuen luomiseksi kantapään ulkoreunan ympärille ja ontossa jalkatuessa on luonnollinen 4 mm:n taipuisuus, joka tarjoaa vakaan tuen, joka samalla sallii jalan keskiosan noudattaa luonnollista liikemallia. ladata. Iskuja vaimentava PU-materiaali yhdistettynä vakaaseen nailoninsisäkkeeseen luo pohjan, jossa yhdistyvät parhaiten iskunvaimennus ja tuki matalille ja normaaleille kaareille aina 30 mm asti.

Ainutlaatuiset ominaisuudet Cush
- Dynaaminen kaarituki - luo joustavan tuen, joka vakauttaa kaarevaa jalkaa ja samalla mahdollistaa liikkeen. Jousto on 4 mm ontossa jalassa, mikä tekee dynamiikasta, joka stabiloi onttoa jalkaa ja mahdollistaa samalla liikkeen.
- Vakaa kantapäätuki - keskittää ja vakauttaa kantapäätä, kun taas jäykkä tukieste kantapään rasvatyynyn ympärillä luo lisätukea vähentääkseen ongelmia ja väsymystä. Kantapäätuki auttaa säilyttämään kantapään luonnollisen iskunvaimennuksen, kantapään luun alla olevan rasvatyynyn.
- Iskuja vaimentava kantapääalue – vähentää kantapäähän kohdistuvaa vaikutusta kallistuessa. Kantapään alla oleva kapseloitu PU-materiaali optimoi iskunvaimennuksen ylös ja alas minimaalisella paksuuden väsymisellä parhaan pitkäaikaisen iskunvaimennuskyvyn saavuttamiseksi.

Pohja sopii yhtä hyvin jokapäiväiseen käyttöön, työpaikalle kuin urheiluun ja liikuntaan, ja se on helposti säädettävissä tarkan istuvuuden mukaan terävillä saksilla ja siinä on kokoviivat pohjan etuosassa säätöä helpottamaan.
Puhdista pohja haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Vältä pohjan kuivaamista lämmityskaapissa tai muiden lämmönlähteiden lähellä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, Cush on kehitetty sopimaan matalille ja neutraaleille kaarille, joiden kaaren korkeus on jopa 30 mm
Vastaus. Kyllä, Cush on kehitetty muun muassa vakauttamaan ja pehmustamaan kantapäätä. Vahvistettu kantakuppi, PU-materiaali ja pehmeämpi alue kantapään alla ovat kolme ainutlaatuista ominaisuutta, jotka kaikki auttavat ongelmallista kantapäätä.
Vastaus. Pohja toimii useimmissa kengissä ja korvaa kengän olemassa olevan pohjallisen, jonka poistat ennen pohjallisen laskemista.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot