Cush pohjalliset | Rehaboteket
Cush pohjalliset pohjalliset pohjalliset

Cush pohjalliset

  • 24,00 €
  • 35 €

Cush täysin pehmustava, vakauttava pohjallinen, joka on kehitetty matalille ja neutraaleille holvikaarille tasaisemman ja vakaamman askeleen 

Lue lisää

  • Valmistettu pehmeästä ja iskuja vaimentavasta PU:sta
  • Kehitetty matalille ja neutraaleille kaarille < 30 mm
  • Lisävakautta kantapäälle ja jalan keskiosalle
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Cush on täysin pehmustava pohjallinen, joka on kehitetty matalille ja neutraaleille holvikaarille, joka on valmistettu pehmeästä ja mittavakaasta PU-polyuretaanista. PU on iskuja vaimentava materiaali, jolla on samalla valtava kulutuskestävyys ja kestävyys ajan myötä.

Cushissa on vahvistettu kantapää ja jalkaterän keskiosa, joka on valmistettu nailonista, joka vakauttaa kantapään ja kaaren samassa rakenteessa. Kantapääosa on huolellisesti pyöristetty tehokkaan tuen luomiseksi kantapään ulkoreunan ympärille ja ontossa jalkatuessa on luonnollinen 4 mm:n taipuisuus, joka tarjoaa vakaan tuen, joka samalla sallii jalan keskiosan noudattaa luonnollista liikemallia. ladata. Iskuja vaimentava PU-materiaali yhdistettynä vakaaseen nailoninsisäkkeeseen luo pohjan, jossa yhdistyvät parhaiten iskunvaimennus ja tuki matalille ja normaaleille kaareille aina 30 mm asti.

Ainutlaatuiset ominaisuudet Cush
- Dynaaminen kaarituki - luo joustavan tuen, joka vakauttaa kaarevaa jalkaa ja samalla mahdollistaa liikkeen. Jousto on 4 mm ontossa jalassa, mikä tekee dynamiikasta, joka stabiloi onttoa jalkaa ja mahdollistaa samalla liikkeen.
- Vakaa kantapäätuki - keskittää ja vakauttaa kantapäätä, kun taas jäykkä tukieste kantapään rasvatyynyn ympärillä luo lisätukea vähentääkseen ongelmia ja väsymystä. Kantapäätuki auttaa säilyttämään kantapään luonnollisen iskunvaimennuksen, kantapään luun alla olevan rasvatyynyn.
- Iskuja vaimentava kantapääalue – vähentää kantapäähän kohdistuvaa vaikutusta kallistuessa. Kantapään alla oleva kapseloitu PU-materiaali optimoi iskunvaimennuksen ylös ja alas minimaalisella paksuuden väsymisellä parhaan pitkäaikaisen iskunvaimennuskyvyn saavuttamiseksi.

Pohja sopii yhtä hyvin jokapäiväiseen käyttöön, työpaikalle kuin urheiluun ja liikuntaan, ja se on helposti säädettävissä tarkan istuvuuden mukaan terävillä saksilla ja siinä on kokoviivat pohjan etuosassa säätöä helpottamaan.
Puhdista pohja haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Vältä pohjan kuivaamista lämmityskaapissa tai muiden lämmönlähteiden lähellä.


KokoKengännumeroPituus
X-Small35 - 37 240 mm
Small38 - 40 255 mm
Medium 39 - 41270 mm
Large42 - 43285 mm
X-Large 44 - 47305 mm

Kysymys. Minulla on neutraali kaari, sopiiko Cush minulle?
Vastaus. Kyllä, Cush on kehitetty sopimaan matalille ja neutraaleille kaarille, joiden kaaren korkeus on jopa 30 mm

Kysymys. Voinko käyttää Cushia huonoon kantapäähäni, se sattuu, kun kävelen pitkiä matkoja.
Vastaus. Kyllä, Cush on kehitetty muun muassa vakauttamaan ja pehmustamaan kantapäätä. Vahvistettu kantakuppi, PU-materiaali ja pehmeämpi alue kantapään alla ovat kolme ainutlaatuista ominaisuutta, jotka kaikki auttavat ongelmallista kantapäätä.

Kysymys. Toimiiko pohja kaikissa kengissä?
Vastaus. Pohja toimii useimmissa kengissä ja korvaa kengän olemassa olevan pohjallisen, jonka poistat ennen pohjallisen laskemista.

Seuraa meitä Facebookissa