Myyntiehdot

TUNNE ITSESI TURVALLISEKSI TEHDESSÄSI OSTOKSIA REHABOTEKET.FI SIVUSTOLLA

KATUMISOIKEUS - AVOIN KAUPPA - TURVALLINEN E-KAUPANKÄYNTI - ILMAINEN KULJETUS - NOPEA TOIMITUS

 

Maksutapa
Rehaboteket käyttää Klarna:n maksupalvelua. Nykyisin monet suuret verkkokaupat käyttävät Klarnaa, sillä se on turvallisin tapa kaupankäyntiin verkossa. Rehaboteket tarjoaa muun muassa maksupalvelun nimeltä Klarna Lasku, mikä tarkoittaa sitä, että maksu suoritetaan vasta sen jälkeen, kun tuotteet on toimitettu toivottuun toimitusosoitteeseen. Tarjoamme myös muita maksuvaihtoehtoja, kuten Visa, MasterCard sekä tilisiirron suurimpien suomalaisten pankkien tileiltä asiakkaille, jotka haluavat maksaa ostoksensa heti.

 

Toimitusaika
Normaali toimitusaika on 1-3 arkipäivää siitä, kun tilauksesi on vastaanotettu.

Mikäli emme pysty toimittamaan tuotteita sovitussa ajassa, ilmoitamme tästä sähköpostitse tilauksesi yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tässä tapauksessa sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ilman lisäkustannuksia.

 

Toimitustapa ja toimituskulut
Tuotteiden toimitus Rehaboteketiltä ostajalle on aina maksutonta. Lisäkustannuksia ei aiheudu varastosta toimitetuille tuotteillemme. 
Asiakas vastaa mahdollisista palautuskustannuksista. 
Tilaamasi tuotteen vaihto tai tuotteen koon vaihto on maksutonta käyttäessäsi palautusosoitekorttiamme.  

 

Tilauksen palautus - Peruutusoikeus
Lain mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa ostos ilman erityistä syytä 45 päivän kuluessa siitä, kun tuote on vastaanotettu. Sinulla on oikeus avata pakkaus kokeillaksesi tuotetta ja varmistaaksesi, että tuote vastaa odotuksiasi.

Palauttaaksesi tuotteen pyydämme sinua rekisteröimään palautuksesi tästä linkistä. Kun olet täyttänyt tiedot, saat sähköpostiosoitteeseesi tietoa siitä, miten palautus tehdään. 

Lomake on meille hyvin tärkeä, jotta voimme varmistaa hyvityksen tuotteesta.

Palautuksen yhteydessä tuote tulee olla helposti yhdistettävissä tilaukseesi väärinkäsitysten välttämiseksi hyvityksen suorittamista tai koon vaihtoa varten.

 

Postipalautus
Postipalautuksessa nimesi, tilausnumerosi sekä palautuksen syy tulee olla selvästi merkittynä pakkaukseen. On erityisen tärkeää, että voimme jäljittää tuotteen tilausnumeron perusteella, ja näin välttää minkä tahansa väärinkäsityksen ostoksen hyvittämisestä.

Mikäli et ole tyytyväinen ostokseesi ja palautat tilauksen kokonaan tai osittain, hyvitämme maksetun summan. Palautuksesta aiheutuvia postimaksuja ei korvata.

 

Kuljetusvauriot
Mahdollisten kuljetusvaurioiden sattuessa lähetys palautetaan Rehaboteketille. Reklamaatiolomake on liitettävä mukaan.

Tarkista tuotteet heti ne vastaanotettuasi ja ota viipymättä yhteyttä Rehaboteketiin.

 

Maksun palautus
Asiakkaana sinulla on oikeus saada rahasi takaisin, mikäli tuote on jo maksettu, 45 päivän kuluessa siitä päivästä, jolloin Rehaboteketille on tiedotettu asiasta.

Mikäli tuotteen reklamaatio-oikeus on voimassa, Rehaboteket maksaa toimituskulut 45 päivän kuluessa.

 

Myynti alaikäisille
Rehaboteket ei solmi kauppasopimuksia alaikäisten (alle 18-vuotiaiden) kanssa ilman huoltajan suostumusta.