Polvituki | Rehaboteket

Polvituki

Polvinivel on kehon suurin ja samalla vammautumiselle alttein nivel. Polvinivelen alueen vammat liittyvät usein polvinivelen ruston pinnan, vakauttavan nivelsiteen tai nivelkierukan vammoihin tai polvilumpion tai polvinivelen sijoiltaanmenoon. Ongelmasta ja vammasta riippumatta oikeanlainen polvituki voi vähentää rasitusta, vakauttaa tai tukea polviniveltä nivelen normaalin ja säryttömän toiminnan varmistamiseksi. Markkinoiden laajimmalla polvitukien valikoimallamme meiltä Rehaboteketiltä löytyy aina useita erilaisia tuotteita ongelmiin, joiden aiheuttajana on vammautunut, epävakaa polvi. Mikäli tarvitset apua oikeanlaisen, vaivaasi sopivan tuotteen valitsemiseen, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, sillä autamme mielellämme löytämään sinulle ja ongelmaasi sopivimman tuotteen.

Polvituki Genulastic Sportpolvituki elastinenJoustava Polvituki

Genulastic Sport on joustava polvituki, joka on valmistettu hengittävästä joustavasta materiaalista optimaalisen 

58,00 €
polvitukipolvituki

Dynamics Plus on edistyksellinen polvituki, joka tarjoaa erittäin suurta tukea ja vakautta sekä paremman kontrollin. Polvitukea voi käyttää moneen eri tarkoitukseen yleisistä polvivaivoista erityisempiin

79,00 € 99
Polvituki ristisidevammaanpolvituki_ristisidevammoihin_aclPolvituki ristisidevammaan
Polvituki ristisidevammoihin ACL. Molemmanpuoleiset kiskot vakauden vuoksi polvinivelen ristisidevammoihin ja sivunivelsidevammoihin.
125,00 € 159
polvituki
Polvituki NRX Basic on anatomisesti muotoiltu polvituki joka on kehitetty lievittämään kuormitusta, stabilisoimaan ja lämmittämään särkevää polviniveltä.
39,00 €
Polvituki avoimella polvilumpiolla
Anatomisesti muotoiltu polvituki kehitetty helpottamaan, stabilisoimaan ja lämmittämään kipeää polviniveltä.
42,00 €
Polvituki Self

Polvituki Self on erittäin joustava polvituki, joka antaa lisätukea polvinivelelle. Lievittää tulehduskipuja, turvotusta ja polvisärkyä.

39,00 €
Polvituki Artroosi Nivelrikko
Kompressiopolvituki Artro stabilisoi nivelrikosta kärsivän polvinivelen CoTex materiaali antaa tehokkaan kuormituksen lievityksen.
59,00 €
polvituki Patella

Polvituki Co-Tex Patella polvinivelen ja polvilumpion tuen kombinaatio

88,00 €
Polvituki nivelkierukkavammoihin
Polvituki Meniscus on erityisesti kehitetty polvinivelen nivelkierukkavammoihin. Ainutlaatuinen kompressio ja stabilisuus nivelkierukkavammaan.
79,00 €
polvitukipolvituki

Polvituki Dynamics Ultra on erittäin ohut kompressiota antava polvituki, joka tarjoaa hyvää tukea vaikuttamatta liikkumiseen, kuormituksesta riippumatta.

69,00 €
Polvituki kiskoillaPolvituki kiskoilla

Polvituki kiskoilla – epävakaan polvinivelen stabilointiin

105,00 €
Polvituki kiskoilla Polvituki kiskoilla
Polvituki Stabil Menisk kiskoilla stabilisoi nivelkierukkavammoja. 3D-tex materiaali antaa tehokkaan kompression polvinivelen yli.
99,00 € 129
polvituki_genufitpolven_yliojennustuki_genufit

Polven yliojennustuki GenuFit LIGHT on kevyesti helpottava polvituki kaksinkertaisilla joustavilla kiskoilla ja erittäin hyvin vakauttavalla nauhalla. GenuFit antaa lisätukea epävakaalle polvinivelelle.

139,00 €
Polvituki kiskoilla
Polvituki kiskoilla, vakautta ja kompressiota antava, polven nivelrikkoon. Polvituessa on optimaalisen vakauden antavat kiskot.
159,00 €
polvituki_metallikiskoillapolvitukimetallikiskoillapolvitukipolvitukimetallikiskoilla_genufit

Polvituki GenuFit LIGA on erittäin vakaa ja erittäin joustava polvituki, joka vakauttaa tehokkaasti epävakaata polviniveltä. 

219,00 €
polvituki_nivelrikkopolvituki_nivelrikkopolvituki

Polvituki Genufit Artro on erityisen vakaa ja samalla erityisen joustava, kuormitusta helpottava polvituki arkikäyttöön nivelkierukka- ja nivelrikko-ongelmissa.

229,00 €
Stabilisoiva polvitukipolviortoosi
Polvituki Kietaisumalli- ainutlaatuinen ratkaisu vanhemmille henkilöille polvivaivolla Polvituki genum light tuki joka stabilisoi polviniveltä tehokkaasti ja on konstruoitu ollakseen helppo pukea.
139,00 €
polvituki_srx_spiralpolvituki
Polvituki SRX Sprial stabilisoivilla peloteilla stabilisoi polviniveltä. Polvituki on valmistettu SRX:istä hyvän kompression ja lämmitävän ominaisuuden vuoksi aktiviteeteissa.
79,00 €
Polvituki kiskoillaPolvituki kiskoilla
Polvituki SRX kiskoilla instabiilin polvinivelen stabilisointiin. Stabiilisuus, kompressio ja kontrolli nivelsidevammoihin polvinivelessä.
89,00 € 105
Polvituki sivuttaisilla kiskoillaStabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla
Stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla stabilisointiin esimerkiksi polveen artroosivaivoihin. Polvituki toimii erittäin hyvin vanhemmille henkilöille joilla on heikentynyt liikuntakyky.
149,00 €
polvituki stabiili polvituki stabiili polvituki stabiili

Polvituki NRX Wrap antaa lisästabiliutta ja on helppo pukea 

159,00 €
polviortoosi_ristisidevammoihin_aclPolviortoosi ristiside ACL
Polviortoosi ristiside ACL CoTEX LIGA X- Stabilisoiva ristisidevammaan Ainutlaatuinen konstruktio ja stabiliteetti ristisidevammaan
229,00 €
Polviortoosi genuskillPolviortoosiPolviortoosi
Polviortoosi ristiside ja nivelsidevammoihin. ROM tuella on ainutlaatuiset yksilölliset säätömahdollisuudet optimaalisen stabiliteetin vuoksi
189,00 € 299
polviortoosi_ristisidevammoihinpolviortoosi_ristisidevammoihinpolviortoosi_ristisidevammoihin

PP3 on markkinoiden vakain, joustavin ja ylivoimaisesti innovatiivisin polviortoosi ristisidevammoihin ja nivelsidevammoihin.

399,00 € 489
polvituki_ristisidevammoihinpolvituki_ristisidevammoihinpolvituki_ristisidevammoihinpolvituki_ristisidevammoihin

PP FAST on ainutlaatuinen polvituki äärettömällä polvinivelen stabiliteetilla ja kontrollilla nivelside- ja jännevammoihin.

439,00 € 549
polvituki_juoksijan_polvijuoksijan_polvitukijuoksijan_polvituet
Polvituki juoksijan polvi ITB on tehokas ainutlaatuinen polvituki juoksijan polven auttamiseen. Se auttaa tehokkaasti vaikuttamatta polvinivelen liikkeeseen.
45,00 €
SchlatternauhaSchlatternauha
Tehokas Schlatternauha Condro tehokkaaseen schlatterin ja hyppääjän polven hoitoon. Schlatternauha Condro lievittää tehokkaasti polvilumpion alla olevaa kipua.
34,00 €
Polvituki SchlatterPolvituki SchlatterPolvituki SchlatterPolvituki Schlatter
Polvituki Genum Patella on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on tarkoitettu lievittämään kipeää ongelmaaluetta schlatterissa.
47,00 €
Polvituki SchlatterStabiili polvituki tehokkaaseen Schlatterin hoitoon
Schlatter polvi esiintyy yleisesti kasvavilla urheilua harrastavilla 10–16 vuotiailla lapsilla ja voidaan hoitaa schlatter polvituella, joka tehokkaasti keventää kuormitusta schlatter polveen
69,00 €
vakauttava polvitukipolvituki_subluksaatiotukipolvilumpion_lisatueksi

Polvituki Object on erittäin joustava ja vakauttava polvituki, jossa on lisäpelotti polven vakauttamiseksi liikkumisen ja kuormituksen aikana.

55,00 €
Polvituki Patella luksaatioon
Polvituki Patella Stab patella luxaatioon polvilumpion sijoiltaanmenoon Tehokas patella stabilisoiva polvituki- Patella stabilisoiva polvituki
69,00 €
Polviortoosi patella luksaatioonpolvituki_polvilumpion_instabiliteettipolvituki_polvilumpion
Patellatuki Patella luksaatioon. Ainutlaatuinen konstruktio antaa hyvän stabiliuden instabiilille polvilumpiolle ehkäistäkseen aktiivisesti polvilumpion sijoiltaanmenoa luksaatiota.
59,00 €
polvituki_patellapatellatukipatellatuki

Polvituki Patella Track on erityisen vakaa polvituki, joka antaa lisätukea ja hallintaa polvilumpiolle koko polvilumpion liikealueella.

129,00 €
Polvituki hyppääjän polveenPolvituki hyppääjän polveenPolvituki hyppääjän polveenPolvituki hyppääjän polveen

Polvituki BOA® hyppääjän polveen on kätevä ja erittäin tehokas polvituki hyppääjän polven sekä muiden polvilumpioon liittyvien ongelmien esimerkiksi PFSS:n tehokkaaseen lievitykseen

79,00 €
Polvituki viskoelastisella silikonipelotilla
Ainutlaatuinen beigenvärinen polvituki polvinivelen kipujen hoitoon artroosiin ja instabiliteettiin tehokkaaseen hoitoon kipeään polviniveleen. Polvituki stabilisoi ja keventää polvilumpion kuormitusta tehokkaasti.
72,00 €
Joustava polvituki

Joustava polvituki kivuliaan polven vakautta ja kompressiota varten.

34,00 €
Polvituki SportPolvituki
Polvituki joka antaa tukea, stabiliteettia ja lämpöä. Polvituki on SRX materiaalista valmistettu antaakseen parhaimman stabiliteetin ja funktion.
29,00 €
Polvituki avoimella polvilumpiollaPolvituki avoimella polvilumpiolla
Polvituki Sport avoimella polvilumpiolla antaa tehokkaan lievityksen polvilumpioon (Patellaan).
34,00 €

Lisätietoa polvituista

Polvinivelet voivat kärsiä todella monenlaisista vammoista, mikä asettaa suuria vaatimuksia tuotevalikoimalle ja polvitukien toimittajan valikoiman laajuudelle. Rehaboteketillä on markkinoiden laajin valikoima polvitukia, jotta voimme tarjota aina ratkaisun asiakkaidemme ongelmiin mahdollisimman kattavasti. Valikoimalle asetetaan useita erilaisia parametrejä ja se koostuu nykyään noin 70 erilaisesta polvitukimallista, jotta voimme tarjota toimivan ratkaisun yleisimpiin polvinivelen vammoihin ja ongelmiin. Kaikki myymämme tukimallit ovat CE-merkittyjä MDD-luokan I mukaan, mikä takaa tuotteen turvallisuuden ja toimivuuden.

Polvitukivalikoimamme

Valikoima on jaettavissa eri tuotteittain alakategorioihin sen mukaan, kuinka ne sopivat eri ongelmiin ja vammoihin.
Basic -käsittää yksinkertaisemmat polvituet, jotka tuovat kevyttä tukea ja polvinivelen kuormituksen kevennystä. Ongelmana voivat olla kuormitukseen liittyvä särky, turvotus ja polvinivelen lievä epävakaus.
Vakauttava – vakaammat tukimallit, joissa kussakin on erilaisia ulkoisia vakauttavia ominaisuuksia, kuten joustavat metalliset tai muovikomposiitista valmistetut jousikiskot tai vielä hieman vakauttavammat kiskot, jotka on valmistettu kovista mutta muotoiltavista metalleista, jotka tarjoavat polvinivelelle lisävakautusta ja kuormituksen kevennystä. Vammat ja ongelmat liittyvät usein epävakauteen, jonka aiheuttajina voivat olla polvinivelen nivelsiteen ja vakauttavien rakenteiden vauriot.
Ristiside – polvinivelen ristiristeen vammat ovat yksi vakavimmista polvinivelen rakenteellisista vammoista, johon liittyy usein erilaisia vaurioita nivelsiteessä ja nivelkerukassa. Etu- tai takaristisidevamman hoitoon asetettavan polvituen tulee tuoda toiminnoillaan sekä vakautta sivuttaissuuntaisesti että tukea yliojentumista vastaan samassa tuessa.
Patellatuki (polvilumpio) – polvilumpiota vakauttavassa polvituessa on erilaisia tukiominaisuuksia, jotka tukevat ja vakauttavat tehokkaasti polvilumpiota yliliikkuvuuden, epävakauden tai polvilumpion sijoiltaanmenon kaltaisten ongelmien yhteydessä. Polvituki on täysin mukautettavissa, mikä mahdollistaa helpon ja tehokkaan säädön, jotta tuki voidaan optimoida yksilölliseen käyttöön parhaalla mahdollisella tavalla.
Polvilumpion kuormitusta keventävä – polvituki, joka tehokkaasti vähentää polvilumpioon ja polvilumpion jännekiinnikkeisiin kohdistuvaa kuormitusta tulehduksen ja kuormitukseen liittyvän kivun yhteydessä. Ongelma on usein polvilumpioon liittyvä, kuten schlatter tai PFSS. Kaikissa kuormitusta keventävissä polvituissa on säätömahdollisuudet, joiden avulla kuormitusta voidaan vähentää tai lisätä, täysin aktiviteetista ja ongelmasta riippuen.
Päältä asetettava ortoosi – rakennettu erityisesti helpottamaan polvituen asettamista nivelen yli. Monelle vanhemmalle henkilölle polvituen vetäminen jalan yli on haaste. Joko eteenpäin kumartuminen tai heikentynyt käsi- tai pitovoima voivat rajoittaa mahdollisuutta pitää kiinni polvituesta ja vetää se paikalleen. Päältä asennettava ortoosi asetetaan helposti polvinivelen ympärille ja sen käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Päältä asennettavia ortooseja on saatavana erilaisia malleina tuomaan lisätukea ja keventämään polviniveleen kohdistuvaa kuormitusta, joka on usein ongelmana artroosin yhteydessä.

Rehaboteket - autamme sinua löytämään oikean tuotteen!

Me Rehaboteketissä olemme hyvin tietoisia siitä, että voi olla vaikeaa löytää sopiva tuote juuri sinun vammaasi ja sen vuoksi olemme kehittäneet erilaisia tapoja voidaksemme auttaa parhaalla tavalla. Valikoimamme on valittu huolella ja se käsittää nykyisinSuomen laajimman valikoiman tuotteita koko keholle. Tarjoamme aina useitapolvitukivaihtoehtoja, jotta sinulla asiakkaana olisi erilaisia vaihtoehtoja ongelmasi ratkaisemiseksi.

Työskentelemme ainoastaan verkkokaupan parissa, minkä ansiosta nopeat toimitukset ovat äärimmäisen tärkeä osa toimintaamme. Kaikki ennen klo 16.00 tulleet tilaukset lähetetään aina samana päivänä. Nopean toimituksemme pyrkimyksenä on se, ettei sinun asiakkaana tarvitse odottaa tuotettasi. Tuotteen nopea saapuminen mahdollistaa sen, että voit tutustua siihen kotonasi kaikessa rauhassa tarvitsematta lähteä stressaavaan fyysiseen myymälään.
Tärkeintä sinulle asiakkaana on se, että meiltä tilatessasi sinulla on mahdollisuus kokeilla tuotetta ennen kuin päätät ostaa sen. Tarjoamme aina 45 päivän pituisen avokaupan, jotta sinulla on aikaa arvioida tuote. Tuotteen palauttamiseen liittyvänä ainoana vaatimuksena on se, että tuotteen tulee olla samassa kunnossa kuin se oli vastaanottaessasi. Voit siis kokeilla tuotetta varovasti, jotta pystyt halutessasi palauttamaan tai vaihtamaan sen.
Haluatko apua oikean polvisuojan valitsemisessa sinulle ja ongelmasi? Älä epäröi ottaa yhteyttä Rehaboteketin asiakaspalvelunumeroihin arkisin klo 9-16 kysymyksineen sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi