Pohjallinen Orthosole Max Miesten | Rehaboteket
Pohjallinen Orthosole Pohjallinen

Pohjallinen Orthosole Max Miesten

  • 49,00 €

Täydellinen pohjallisjärjestelmä, joka tarjoaa optimaalisen tuen, vakauden ja iskunvaimennuksen koko jalalle. Pohjallinen voidaan helposti mukauttaa yksilöllisten edellytystesi mukaan.

Lue lisää

  • Ainutlaatuinen mukautus yksilöllisten tarpeiden mukaan
  • Lisätuki kantapäälle, jalkapöydälle ja päkiälle
  • Optimaalinen iskunvaimennus Poron®-uretaanin avulla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Orthosole Max tarjoaa ainutlaatuiset mahdollisuudet mukauttaa pohjallisen vakauttavat ja tukevat ominaisuudet jokaisen henkilön ainutlaatuisten edellytysten mukaan. Pohjallinen luo optimaalisen yhdistelmän iskunvaimennusta ja tukea koko jalalle ja se toimii yhtä hyvin päivittäisessä käytössä ja töissä kuin urheilussa ja kuntoilussakin.
 Pohjallisen alapuoli on valmistettu muotonsa säilyttävästä termomuovista, joka ympäröi kantapään koko kosketuspintaa sekä jalkapöydän ulompaa, jäykkää holvikaarta. Muotonsa säilyttävä rakenne varmistaa erityisen tehokkaan kantapään vakautuksen, kantapään luun keskittämisen sekä pidennetyn vakauden jalkapöytään.

Jalkaholvia ja päkiän poikittaiskaarta vakautetaan yksilöllisesti muotoiltavien holvitukien ja päkiätukien, niin kutsuttujen pelottien, avulla. Jokaisen pohjallisen mukana toimitetaan kolme erilaista jalkaholvitukea ja kolme erilaista päkiäpelottia, jotta pohjallinen voidaan parhaalla mahdollisella tavalla mukauttaa vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin. Jalkaholvituki on suunniteltu tukemaan ja vakauttamaan jalkaholvia optimaalisesti kuormituksen aikana, ja päkiäpelotti auttaa nostamaan etummaista holvikaarta päkiän kipu- ja ongelmatilanteiden yhteydessä. Orthosole on ainoa esivalmistettu pohjallinen, joka tarjoaa täyden mukauttamismahdollisuuden päkiään ja jalkaholviin kohdistuvan tuen asteen määrittelemiseksi yksilöllisesti. Jalkaholvituen ja päkiäpelottien suuren vaihtelun ansiosta pohjallinen voidaan mukauttaa täysin yksilöllisten edellytysten mukaan.

Samalla toimitetaan myös päkiäntuet, pelotit pehmeä/matala, keskikokoinen/keskikova ja korkea/kova, jotta luotaisiin aivan ainutlaatuinen tuki holvikaaren etuosalle ja jalkaholville.
Tuet kiinnitetään yksinkertaisella tavalla pohjallisen alle vahvalla ja hyvin kiinnittyvällä tarralla ja ne on helppo irrottaa ja säätää täysin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Tuen valinta ratkaistaan yksinkertaisimmin kokeilemalla, mikä korkeus/kovuus tuntuu parhaimmalta. Jos tukea tarvitsee muuttaa, voidaan se helposti säätää vaihtamalla tuen kovuus ja korkeus.
Orthosole Max on valmistettu yhdestä kengille ja pohjallisille tarkoitetuista, kaikkein vaimentavimmista materiaaleista, Poron®-uretaanista, joka itsessään tuottaa ylivoimaisen hyvän vaimennuksen. Materiaali kattaa koko jalan kosketuspinnan, kantapään, jalkapöydän ja koko päkiän tarjotakseen parhaan mahdollisen iskunvaimennuksen kaikissa eri tilanteissa.
Keskellä kantapään alapuolella on vielä yksi iskuja vaimentava toiminto: PU-vyöhyke. PU-vyöhyke luo vielä keskitetymmän iskunvaimennuksen ja kantapään keskityksen kuormittavissa tilanteissa. Orthosole Max on markkinoiden ainoa pohjallinen, jossa on ”tri-zone”, kolme kerrosta yksittäisesti iskuja vaimentavaa materiaalia, joka vaimentaa voimakkaan askelluksen aiheuttamia iskuja, jotka siirtyvät edelleen ylemmäs kehoon, nilkkoihin, polviin, lantioon ja selkään.
 
Käytä Orthosole MAX -pohjallisia seuraavissa tilanteissa:
- Kaikenlaisessa urheilussa ja kuntoilussa
- Työpaikalla tarvitessasi lisää tukea ja iskunvaimennusta
- Arkielämässä tarvitessasi lisää vaimennusta ja vakautta
- Kun sinulla on ongelmia laskeutuneen etummaisen jalkaholvin kanssa ja tarvitset lisää pelottitukea
- Kantapään kipuun ja ongelmiin, kun tarvitset erityisen pehmeää ja kuormitusta lievittävää tukea
- Kun ongelmanasi ovat laskeutuneet jalkaholvit ja tarvitset mukautettavat jalkaholvituet
 
Orthosole MAX sopii käytettäväksi yhtä hyvin työpaikalla kuin juoksuradallakin, ja niitä voidaan käyttää ongelmitta niin kesällä kuin talvellakin. Orthosole MAX -pohjalliset ovat ESD-hyväksytyt (Elektrostatik Discharge) ja niitä voidaan käyttää työ- ja sairaalaympäristössä yhdessä ESD-sertifioitujen työkenkien kanssa.
 
Pohjallinen on helppo puhdistaa haalealla vedellä ja miedolla saippualiuoksella ja sen tulee antaa kuivua ennen käyttöä.
Pohjallista voidaan helposti mukauttaa pituussuunnassa leikkaamalla pohjallisen etureunaa terävillä saksilla. Kun kengän alkuperäinen pohjallinen irrotetaan, sitä voidaan yleensä käyttää mallina pohjallisen pituutta mukautettaessa.


Kengännumero Pituus mm
40-41,5272 mm
42-43280 mm
43-44290 mm
44-45298 mm
45-46308 mm
46-47,5315 mm
Measurement instructions

Kysymys. Voinko käyttää eri korkeuksia holvituissa ja peloteissa?
Vastaus. Kyllä, voit vapaasti käyttää eri korkeuksia täysin oman jalkasi yksilöllisen tarpeen mukaan. Orthosolen etuna on juuri sen yksilöllinen mukautusmahdollisuus, joka sallii täydellisen mukautuksen ilman rajoituksia.
 
Kysymys. Kuinka päkiäpelotti toimii?

Vastaus. Päkiäpelotti on, aivan kuten jalkaholvitukikin, holvia tukeva tuote, joka keskittyy jalkaholvin etummaiseen osaan. Pelotti sijoitetaan etummaisen holvikaaren taakse, jolloin se antaa tukevan ja nostavan vaikutuksen vähentämään päkiään kohdistuvaa kuormitusta.
 
Kysymys. Missä kengissä Orthosole Max -pohjallista voi käyttää?
Vastaus. Orthosole Max -pohjallista voi käyttää kaikissa kengissä, joissa sille on tilaa. Pohjallinen korvaa kengässä alun perin olevan pohjallisen, joka voidaan poistaa niin, että Max-pohjalliselle on mahdollisimman paljon tilaa.

Seuraa meitä Facebookissa