Pohjalliset Air Flow
pohjalliset pohjalliset

Pohjalliset | Air Flow

  • 39,00 €

Pohjalliset Air Flow on erittäin iskunvaimentava irrallinen pohjallinen ainutlaatuisella patentoidulla tekniikalla koko kehon lisäiskunvaimennukseen.
Lue lisää

  • Kaksi iskunvaimentavaa ilmavyöhykettä optimaalisen iskunvaimennuksen takaamiseksi
  • Optimaalinen iskunvaimennus koko jalalle
  • Stabil Hytrel® -kuori lisätueksi kantapäälle ja jalan holvikaarelle
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Air Flow-pohjalliset ovat ainutlaatuiset iskunvaimentavat pohjalliset, joissa on 2 sisäänrakennettua dynaamista ilmatyynyä jalan optimaaliseen iskunvaimennukseen. Air Flow-pohjallisten ainutlaatuinen patentoitu rakenne varmistaa optimaalisen mukavuuden yhdistettynä täysin yksilölliseen kantapään, jalkapöydän ja päkiän iskunvaimennukseen.

Air Flow on kevyt ja kätevä irtopohjallinen, joka on valmistettu iskunvaimentavasta PU-materiaalista lisämukavuuden ja iskunvaimennuksen takaamiseksi. Air Flow-pohjallisilla on kovempi Hytrel®-kuori kantapään ja jalkapöydän ympärillä. Hytrel® on äärimmäisen vahva termoplastinen elastomeeri, joka antaa tehokkaasti lisätukea kantapäälle ja jalkapöydälle. Hytrel®-kuori muodostaa vakaan kantakupin pohjallisiin kantapään ympärille. Tämä vaikuttaa tehokkaasti lisääntyneeseen vakauteen ja tehokkaaseen iskunvaimennukseen. Hytrel®-kuori muodostaa myös jalkapöydäntuen pohjan, joka antaa anatomisen tuen jalkapöydälle.

Air Flow-pohjalliset ovat rakennettu kahdella ainutlaatuisella ilmavyöhykkeellä lisäiskunvaimennukseksi ja ne on sijoitettu suoraan kantapään sekä jalkapöydän alle. Ilmavyöhykkeet aikaansaavat parhaan dynaamisen iskunvaimennuksen sekä kantapäälle, jalkapöydälle että päkiälle.

Ilmavyöhyke 1 – kantapään iskunvaimennus, on erityisesti kehitetty tehokkaaseen iskunvaimennukseen ja antaa optimaalisen vaimennuksen kannalle astuttaessa.
Tavallisen askeleen aikana kantapään kuormitus kasvaa noin kolminkertaisesti ruumiinpainolla. Huonosti vaimennettu kenkä tehostaa iskua kannalle astuttaessa, mikä vaikuttaa jalkoihin, polviin, lanteeseen sekä selkään.
Air Flow vähentää iskua erityisen tehokkaasti dynaamisen ilmavyöhykkeensä ansiosta. Voimakkaammin kannalle astuttaessa kasvaa myös riski vahingoittaa kantatyyny kantaluun alla, mitä Air Flow tehokkaasti ehkäisee.

Ilmavyöhyke 2 – jalkapöydän iskunvaimennus, myötävaikuttaa edelleen jalan holvikaaren iskunvaimennukseen voimakkaamman kuormituksen yhteydessä. Samalla hetkellä, kun ilmavyöhyke 1 vaimentaa iskun kantaluun alla ilma puristuu ilmavyöhykkeeseen numero 2 jalkapöydän alla ja mahdollistaa tehokkaan iskunvaimennuksen ja lisätuen jalan holvikaareen.

Air Flow-pohjallisissa on myös lisäiskunvaimennus päkiässä, äärimmäisen iskunvaimentava materiaali Poron® ja polyuretaani, joka varmistaa koko etummaisen jalan optimaalisen iskunvaimennuksen. Pohjalliset voi helposti leikata etureunasta hyvin sopiviksi. Käytä teräviä saksia ja seuraa tarpeen tullen valmiiksi piirrettyjä kokomalleja.

Air Flow-pohjalliset korvaavat kengässä valmiiksi olevat pohjalliset, jotka tulee poistaa ja korvata Air Flow-pohjallisilla. Ainutlaatuisesta rakenteestaan huolimatta Air Flow-pohjalliset ovat ainoastaan 4,5 mm ohuet ja toimivat optimaalisesti useimmissa arkikengissä, urheilujalkineissa sekä saapikkaissa. Puhdista ja pyyhi Air Flow-pohjalliset kädenlämpöisellä vedellä. Annan pohjallisten kuivua ennen käyttöä ja vältä ulkoisia lämmönlähteitä, jotka voivat pilata ainutlaatuisen iskunvaimentavan rakenteen.
 


Kengännumero
36 - 37,5
38 - 39,5
40 - 41,5
42 - 43,5
44 - 45,5
46 - 47,5
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa