Polvituki kiskoilla Genum CoTEX LIGHT epävakaan polvinivelen lisävakauttamiseen
Polvituki kiskoilla

Polvituki kiskoilla Genum CoTEX Light

  • 159,00 €

Polvituki kiskoilla, vakautta ja kompressiota antava, polven nivelrikkoon. Polvituessa on optimaalisen vakauden antavat kiskot. Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu polvituki
  • Vakauttaa sekä helpottaa kipeää ja epävakaata polviniveltä
  • Kaksi vakaata metallikiskoa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Genum CoTEX Light kiskoilla on anatomisesti muotoiltu polvituki, joka tehokkaasti vakauttaa ja helpottaa kipeää ja epävakaata polviniveltä esimerkiksi nivelrikkossa. Polvituki on valmistettu CoTEX:stä, innovatiivisesta joustavasta tekstiilimateriaalista, joka lisää vammautuneen tai kipeän nivelen vakautta. Materiaali on valmistettu eri kompressioalueilla, jotka on kudottu yhteen osaan, joka antaa säädettävän tuen nivelen ylle. Kompressio nivelen keskiosaan on suurempi antaakseen paremman vakauden ja kompression. CoTEX materiaali vähentää nivelen turvotuksen riskiä aktiviteeteissä.

Polvituessaa on kaksi vakaata metallikiskoa asetettuna polvinivelen sisä- sekä ulkosyrjälle antamaan optimaalisen sivuttaisen vakauden. Vakauttavat metallikiskot antavat erittäin hyvän vakautuksen epävakaalle polvinivelelle ja ne voi hyvin asetta polvinivelen ääriviivojen mukaan parhaan mahdollisen vakauden ja käyttäjämukavuuden saavuttamiseksi. 

Polvilumpion ympärillä on pehmeä keventävä silikoonipehmuste, joka lievittää polvilumpioon ja sen ympäristöön kohdistuvaa painetta ja vaivoja. 


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
Small30 - 32 cm
Medium32 - 35 cm
Large35 - 38 cm
X-Large38 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
XXX-Large44 - 46 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa