Polviortoosi ristiside CoTex LIGA X| Ristisideortoosi kiskoilla
Polviortoosi ristiside CoTex LIGA X| Ristisideortoosi kiskoilla
Polviortoosi ristiside CoTex LIGA X| Ristisideortoosi kiskoilla

Polviortoosi ristiside CoTex LIGA X| Ristisideortoosi kiskoilla

229 €

Polviortoosi ristiside ACL CoTEX LIGA X- Stabilisoiva ristisidevammaan Ainutlaatuinen konstruktio ja stabiliteetti ristisidevammaan Lue lisää
Ainutlaatuinen anatominen polviortoosi eturistisidevammoihin
Hyper X funktio tehokkaaseen stabilisointiin eturistisidevammoihin
Viskoelastinen silikonipelotti polvilumpion ympärille

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polviortoosi ristiside CoTex LIGA X| Ristisideortoosi kiskoilla

Polvituki CoTex LIGA X on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on kehitetty stabilointiongelmaan ja polvinivelen kipuun nivelside- ja eturistisidevammoissa. Polvituki LIGA X tuessa on kaksoisnivelelliset tukevat metallikiskot polvinivelen sisä- ja ulkopuolella optimaaliseen polvinivelen stabilisointiin aktiviteettien ja liikunnan aikana. Kiskojen hyvä puoli on, että ne ovat myös säädettävissä polvinivelen ympärille parhaan istuvuuden ja stabilisoinnin saavuttamiseksi.

CoTex LIGA X on varustettu Hyper X funktiolla joka takaa tehokkaan stabiloinnin eturistisidevammoissa. Hyper X ehkäisee tehokkaasti polvinivelen yliojennusta ainutlaatuisen rakenteen ansiosta, jossa on takana, kaksi ristiinmenevää nauhaa, polvinivelessä. Tämä antaa tehokkaasti täyden kontrollin polvinivelen liikkumiseen aktiviteettien aikana. Polvinivelen yliojennus on erittäin yleinen ongelma eturistisidevammojen yhteydessä ja CoTex LIGA X antaa tehokkaan kontrollin.

Polviortoosi on varustettu sekä elastisten että joustamattomien nauhojen yhdistelmällä joka tehokkaasti vahvistaa polviortoosin toimintaa ja tukevuutta. Nauhat mahdollistavat että suojan etu- ja takapuoli ovat erikseen kiristettävissä taatakseen parhaan toimivuuden ja yksittäisen säädön. Kaikissa nauhoissa on tarranauha-kiinnitys, joka tekee käytön yksinkertaiseksi, käteväksi ja varmaksi.

Polvilumpion ympärille on asettu viskoelastinen silikonipelotti joka tehokkaasti stabilisoi ja keventää kuormitusta aktiviteeteissa. Silikonipelotti suojaa myös polvilumpiota kaaduttaessa ja iskuilta nivelen sivuille.

Suosittelemme 30º käsinpesua CoTex LIGA X näin suoja pysyy parhaassa kunnossa.

Kiskot ovat irrotettavissa pesun ajaksi huuhtelun helpottamiseksi.

Vakaus
Puristus
Lämpö
Purkaminen

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, CoTEX LIGA X tuessa on n.s. Hyper EX funktio joka tarkoittaa että tuote voi ehkäistä polvinivelen yliojennusta takana olevan ristin avulla. Takana oleva risti koostuu kahdesta nauhasta jotka kiristetään edestä säären ja reisiluun yli ja se menee ristiin polventaipeesta saavuttaakseen optimaalisen polvinivelen kontrollin ojennetussa asennossa.
Vastaus. Kyllä, CoTEX LIGA X Hyper Ex on n.s. dynaminen systeemi joka mahdollistaa täyden säädön kontrollin määrästä. Riippuen siitä miten paljon polviniveltä taivuteaan kun kiristät nauhat voit saavuttaa eri määrän stoppia 0° - 30° väliltä tarvittaessa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot