Polviortoosi ristiside ACL
polviortoosi_ristisidevammoihin_acl Polviortoosi ristiside ACL

Polviortoosi ristiside CoTex LIGA X| Ristisideortoosi kiskoilla

  • 229,00 €

Polviortoosi ristiside ACL CoTEX LIGA X- Stabilisoiva ristisidevammaan Ainutlaatuinen konstruktio ja stabiliteetti ristisidevammaan Lue lisää

  • Ainutlaatuinen anatominen polviortoosi eturistisidevammoihin
  • Hyper X funktio tehokkaaseen stabilisointiin eturistisidevammoihin
  • Viskoelastinen silikonipelotti polvilumpion ympärille
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki CoTex LIGA X on ainutlaatuinen anatominen polvituki joka on kehitetty stabilointiongelmaan ja polvinivelen kipuun nivelside- ja eturistisidevammoissa. Polvituki LIGA X tuessa on kaksoisnivelelliset tukevat metallikiskot polvinivelen sisä- ja ulkopuolella optimaaliseen polvinivelen stabilisointiin aktiviteettien ja liikunnan aikana. Kiskojen hyvä puoli on, että ne ovat myös säädettävissä polvinivelen ympärille parhaan istuvuuden ja stabilisoinnin saavuttamiseksi.

CoTex LIGA X on varustettu Hyper X funktiolla joka takaa tehokkaan stabiloinnin eturistisidevammoissa. Hyper X ehkäisee tehokkaasti polvinivelen yliojennusta ainutlaatuisen rakenteen ansiosta, jossa on takana, kaksi ristiinmenevää nauhaa, polvinivelessä. Tämä antaa tehokkaasti täyden kontrollin polvinivelen liikkumiseen aktiviteettien aikana. Polvinivelen yliojennus on erittäin yleinen ongelma eturistisidevammojen yhteydessä ja CoTex LIGA X antaa tehokkaan kontrollin.

Polviortoosi on varustettu sekä elastisten että joustamattomien nauhojen yhdistelmällä joka tehokkaasti vahvistaa polviortoosin toimintaa ja tukevuutta. Nauhat mahdollistavat että suojan etu- ja takapuoli ovat erikseen kiristettävissä taatakseen parhaan toimivuuden ja yksittäisen säädön. Kaikissa nauhoissa on tarranauha-kiinnitys, joka tekee käytön yksinkertaiseksi, käteväksi ja varmaksi.

Polvilumpion ympärille on asettu viskoelastinen silikonipelotti joka tehokkaasti stabilisoi ja keventää kuormitusta aktiviteeteissa. Silikonipelotti suojaa myös polvilumpiota kaaduttaessa ja iskuilta nivelen sivuille.

Suosittelemme 30º käsinpesua CoTex LIGA X näin suoja pysyy parhaassa kunnossa.

Kiskot ovat irrotettavissa pesun ajaksi huuhtelun helpottamiseksi.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on eturistisidevamma ja koen vaivoja siten että polvinivel luisuu taaksepäin kun kuormitan polvea.Voiko tämä tuote auttaa minua vaivoissani. 
Vastaus.  Kyllä, CoTEX LIGA X tuessa on n.s. Hyper EX funktio joka tarkoittaa että tuote voi ehkäistä polvinivelen yliojennusta takana olevan ristin avulla. Takana oleva risti koostuu kahdesta nauhasta jotka kiristetään edestä säären ja reisiluun yli ja se menee ristiin polventaipeesta saavuttaakseen optimaalisen polvinivelen kontrollin ojennetussa asennossa. 

Kysymys. Lääkärini suosittelee minulle 5° extensionstopin. Voiko tämä ortoosi antaa minulle 5° stopin?
Vastaus. Kyllä, CoTEX LIGA X Hyper Ex on n.s. dynaminen systeemi joka mahdollistaa täyden säädön kontrollin määrästä. Riippuen siitä miten paljon polviniveltä taivuteaan kun kiristät nauhat voit saavuttaa eri määrän stoppia  0° - 30° väliltä tarvittaessa. 

 

Seuraa meitä Facebookissa