Kompressiopolvituki
Polvituki Artroosi Nivelrikko

Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro

  • 69,00 €

Kompressiopolvituki Artro stabilisoi nivelrikosta kärsivän polvinivelen CoTex materiaali antaa tehokkaan kuormituksen lievityksen. Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu polvituki
  • Ainutlaatuinen Co Tex materiaali
  • Kaksi joustavaa jousikiskoa antaa lisästabiliteettia
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro on anatomisesti muotoiltu polvituki joka tukee ja keventää kuormitusta kipeille polvinivelille.
Ainutlaatuinen CoTex materiaali ehkäisee tehokkaasti polvinivelen turvotusta, joka on yleisesti esiintyvä ongelma nivelrikossa.

Polvituessa on kolme materiaaliin sisäänkudottua kompressiota antavaa aluetta, suurin kompressio on suoraan polvinivelen yllä, jossa stabilisointia ja kuormituksen kevennystä eniten tarvitaan.

Kompression aste heikkenee mitä kauemmaksi polvinivelen keskuksesta mennään parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi.
Polvitaive on kudottu huokoiseksi rakenteeksi estämään epämukavuutta käytön aikana.
Kaksi joustavaa kierrejousta on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle ja edistämään vielä enemmän polvinivelen stabilisointia.
Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro stabilisoi polvinivelen kuitenkaan vaikuttamatta sen liikkuvuuteen, ainutlaatuisen rakenteen ja materiaalin ansiosta.

Kompressiopolvituki​ CoTex Artro toimii erinomaisesti polvinivelen nivelrikosta johtuviin vaivoihin joissa stabilointi ja kompressio toimivat kivunlieventäjänä rasitusvammoissa.

Polvitukea voi käyttää vaatetuksen alla näkymättömänä ja kaikkiin tilanteisiin sopivana niin aktiviteettien ja harjoitusten aikana kuin jokapäiväisessä käytössä


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
XXX-Large44 - 47 cm
Measurement instructions

Kysymys. Olen käyttänyt muita polvitukia aikaisemmin mutta ongelmana on että ne rullautuvat polventaipeeseen. Tekeekö Co-TEX artroosi tuki samoin? 
Vastaus. Ei, polvituessa on kaksi stabiloivaa kiskoa jotka tehokkaasti ehkäisevät että polvituki luisuu alas tai menee yhteen. Kiskot tekevät mahdottomaksi tuen yhteen rullautumisen.

Kysymys. Minulla on kipuja polvinivelessä, lievä artroosi. Voiko tämä tuki auttaa minua? 
Vastaus. Kyllä, Co-TEX artroosi tuki on erittäin suosittu artroosivaivoihin ja se stabilisoi ja helpottaa polvinivelen vaivoja. 

Kysymys. Miten polvituki pestään? 
Vastaus. Suosittelemme että tuki pestään 30 asteen käsipesussa minimoidakseen kulutusta niin että tuote kestää niin pitkään kuin mahdollista. 

 

Seuraa meitä Facebookissa