Myydyin tuote
Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro
Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro
Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro

Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro

59 €

Kompressiopolvituki Artro stabilisoi nivelrikosta kärsivän polvinivelen CoTex materiaali antaa tehokkaan kuormituksen lievityksen. Lue lisää
Anatomisesti muotoiltu polvituki
Ainutlaatuinen Co Tex materiaali
Kaksi joustavaa jousikiskoa antaa lisästabiliteettia

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro

Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro on anatomisesti muotoiltu polvituki joka tukee ja keventää kuormitusta kipeille polvinivelille.
Ainutlaatuinen CoTex materiaali ehkäisee tehokkaasti polvinivelen turvotusta, joka on yleisesti esiintyvä ongelma nivelrikossa.

Polvituessa on kolme materiaaliin sisäänkudottua kompressiota antavaa aluetta, suurin kompressio on suoraan polvinivelen yllä, jossa stabilisointia ja kuormituksen kevennystä eniten tarvitaan.

Kompression aste heikkenee mitä kauemmaksi polvinivelen keskuksesta mennään parhaan käyttömukavuuden saavuttamiseksi.
Polvitaive on kudottu huokoiseksi rakenteeksi estämään epämukavuutta käytön aikana.
Kaksi joustavaa kierrejousta on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle ja edistämään vielä enemmän polvinivelen stabilisointia.
Kompressiopolvituki CoTex Basic Artro stabilisoi polvinivelen kuitenkaan vaikuttamatta sen liikkuvuuteen, ainutlaatuisen rakenteen ja materiaalin ansiosta.

Kompressiopolvituki​ CoTex Artro toimii erinomaisesti polvinivelen nivelrikosta johtuviin vaivoihin joissa stabilointi ja kompressio toimivat kivunlieventäjänä rasitusvammoissa.

Polvitukea voi käyttää vaatetuksen alla näkymättömänä ja kaikkiin tilanteisiin sopivana niin aktiviteettien ja harjoitusten aikana kuin jokapäiväisessä käytössä

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Ei, polvituessa on kaksi stabiloivaa kiskoa jotka tehokkaasti ehkäisevät että polvituki luisuu alas tai menee yhteen. Kiskot tekevät mahdottomaksi tuen yhteen rullautumisen.
Vastaus. Kyllä, Co-TEX artroosi tuki on erittäin suosittu artroosivaivoihin ja se stabilisoi ja helpottaa polvinivelen vaivoja.
Vastaus. Suosittelemme että tuki pestään 30 asteen käsipesussa minimoidakseen kulutusta niin että tuote kestää niin pitkään kuin mahdollista.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot