Myydyin tuote

Polvituki NRX Basic

39 €

Polvituki NRX Basic on anatomisesti muotoiltu polvituki joka on kehitetty lievittämään kuormitusta, stabilisoimaan ja lämmittämään särkevää polviniveltä. Lue lisää
Anatomisesti muotoiltu
Nrx kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali
Erittäin hyviä säätömahdollisuuksia

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki NRX Basic

Polvituki NRX Basic on anatomisesti muotoiltu polvituki kehitetty helpottamaan, stabilisoimaan ja lämmittämän kipeää polviniveltä. Polvituki antaa kevyen tuen polvinivelelle ja antaa hyvän kompression nivelen yli sekä ehkäisee kipua ja turvotusta. Tuki on valmistettu nrx kompressiota antavasta ja stabilisoivasta materiaalista optimaalisen funktion ja käyttäjämukavuuden takaamiseksi. Neo Tex lisää polvinivelen verenkiertoa ja toimii samalla kipualueella kivunlievityksenä.

Kaksi joustavaa jousikiskoa on sijoitettu polvituen  sisä- ja ulkopuolelle ja antaa lievän polvinivelen stabilisoinnin vaikuttamatta liikkuvuuteen.

Tarrakiinnitys etupuolella pohkeessa ja takapuolella reidessä antavat erittäin hyvät säätömahdollisuudet.

NRX Basic-polvitukea voidaan käyttää yleisissä polven kiputiloissa, nivelrikossa ja polven rasitusvammoissa.  

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Suosittelemme että aina peset tuen 30 asteen käsipesussa minimoidakseen tuotteen kulumisen mikä tekee että se kestää pitempään. huuhtele miedolla pesuaineella ja anna sen kuivua ilmassa.
Vastaus: Kyllä, jousikiskot ovat joustavat mikä antaa vain lievää lisätukea. Jousikiskot varmistavat ennen kaikkea että polvituki ei lysähdä käytössä ja varmistaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.
Vastaus. Kyllä, tarranauhakiinnityksen avulla reiden päällä edessä ja takana pohkeessa on suuria mahdollisuuksia mukauttaa tuen ympärysmittaa. Mukautus varmistaa paremman tuen fiksaation käytössä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot