• Polvituki Genum Patella viskoelastisella silikonipelotilla

Polvituki Genum Patella viskoelastisella silikonipelotilla

85 €

Ainutlaatuinen beigenvärinen polvituki polvinivelen kipujen hoitoon artroosiin ja instabiliteettiin tehokkaaseen hoitoon kipeään polviniveleen. Polvituki stabilisoi ja keventää polvilumpion kuormitusta tehokkaasti. Lue lisää
Polvinivelen stabilisointi
Viskoelastinen silikoni rengas polvilumpion ympärillä
Pehmeä Soft Tex-materiaali asetettu polventaipeeseen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki Genum Patella viskoelastisella silikonipelotilla

Polvituki Genum Patella antaa tehokkaan stabiloinnin epävakaalle ja kipeälle polvinivelelle esim. artroosiongelmiin.

Polvituki antaa kevyen stabiloinnin polviniveleen ja edistää hyvää kompressiota koko polvinivelessä sekä ehkäisee kipua ja turvotusta. Genum Patella polvituessa on viskoelastinen silikonirengas polvilumpion ympärillä. Silikonirengas stabilisoi ja keventää tehokkaasti polvilumpion kuormitusta ja edistää alueen verenkiertoa.

Ainutlaatuinen TriTex materiaali on kompressiota antava ja stabiloiva materiaali, joka tarjoaa optimaalisen funktion ja käyttömukavuuden. TriTex materiaalissa on todella hyvä ilmanvaihto nivelen alueella ja se edistää ainutlaatuista mukavuutta. Kaksi joustavaa jousikiskoa polvinivelen sisä- ja ulkopuolella antavat kevyen stabiloinnin polviniveleen vaikuttamatta sen liikkuvuuteen. Tarrakiinnitys etupuolella reidessä ja takapuolella pohkeessa antaa todella hyvät säatömahdollisuudet.

Genum Basic polvitukea voidaan hyvin käyttää yleisien polvikipujen, artroosin ja muiden polvinivelen rasitusvammojen yhteydessä.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys. Mikä on Tri-TEX materiaali?

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot