Polvituki Genum Patella viskoelastisella silikonipelotilla | Rehaboteket
Polvituki viskoelastisella silikonipelotilla

Polvituki Genum Patella viskoelastisella silikonipelotilla

  • 72,00 €

Ainutlaatuinen beigenvärinen polvituki polvinivelen kipujen hoitoon artroosiin ja instabiliteettiin tehokkaaseen hoitoon kipeään polviniveleen. Polvituki stabilisoi ja keventää polvilumpion kuormitusta tehokkaasti. Lue lisää

  • Polvinivelen stabilisointi
  • Viskoelastinen silikoni rengas polvilumpion ympärillä
  • Pehmeä Soft Tex-materiaali asetettu polventaipeeseen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Genum Patella antaa tehokkaan stabiloinnin epävakaalle ja kipeälle polvinivelelle esim. artroosiongelmiin.

Polvituki antaa kevyen stabiloinnin polviniveleen ja edistää hyvää kompressiota koko polvinivelessä sekä ehkäisee kipua ja turvotusta. Genum Patella polvituessa on viskoelastinen silikonirengas polvilumpion ympärillä. Silikonirengas stabilisoi ja keventää tehokkaasti polvilumpion kuormitusta ja edistää alueen verenkiertoa.

Ainutlaatuinen TriTex materiaali on kompressiota antava ja stabiloiva materiaali, joka tarjoaa optimaalisen funktion ja käyttömukavuuden. TriTex materiaalissa on todella hyvä ilmanvaihto nivelen alueella ja se edistää ainutlaatuista mukavuutta. Kaksi joustavaa jousikiskoa polvinivelen sisä- ja ulkopuolella antavat kevyen stabiloinnin polviniveleen vaikuttamatta sen liikkuvuuteen. Tarrakiinnitys etupuolella reidessä ja takapuolella pohkeessa antaa todella hyvät säatömahdollisuudet.

Genum Basic polvitukea voidaan hyvin käyttää yleisien polvikipujen, artroosin ja muiden polvinivelen rasitusvammojen yhteydessä.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mitä silikonipelotti tekee polvilumpion ympärillä?
Vastaus. Silikonipelotti stabiloi polvilumpion ja stabiloi lievästi. 

Kysymys. Mikä on Tri-TEX materiaali?
Vastaus. Tri-TEX on kolmiulotteinen materiaali erittäin hyvällä tuuletuksella saavuttaakseen parhaimman mukavuuden käytössä. Tri-Tex on myös erittäin kevyt ja tekee polvituesta kevyen ja joustavan päivittäisessä käytössä. 

 

Seuraa meitä Facebookissa