Polvituki SRX metallikiskoilla | Rehaboteket
Polvituki kiskoilla Polvituki kiskoilla

Polvituki SRX metallikiskoilla

  • 89,00 €
  • 105 €

Polvituki SRX kiskoilla instabiilin polvinivelen stabilisointiin. Stabiilisuus, kompressio ja kontrolli nivelsidevammoihin polvinivelessä. Lue lisää

  • Dual axis metallikiskot
  • Optimaalinen MCL- LCL- vammoihin
  • Tehokas stabilisoiva sivuttainen tuki polveen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki kiskoilla, on tehokas sivusuuntaisesti stabiloiva polvituki, jossa on kaksisuuntaiset vahvasta alumiinista valmistetut metallikiskot, optimaalisen stabiliteetin saavuttamiseksi. Polvituki kiskoilla sopii käytettäväksi epävakaan polvinivelen esim. nivelsidevammojen yhteydessä kun polvinivel tarvitsee lisätukea. Polvituen kaksipuoleiset polvkiskot ovat asetettuina polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle optimaalisen joustavuuden ja stabiliteetin saavuttamiseksi.

Kaksi joustavaa nauhaa polvituen ympärillä mahdollistavat hyvän säätömahdollisuuden ja istuvuuden saaden näin myös aikaan parhaan stabiliteetin ja funktion. Polvituki lastoilla on valmistettu SRX kompressiota antavasta ja stabilisoivasta materiaalista, joilla saadaan aikaan optimaalinen käyttömukavuus. Materiaali auttaa lisäämään paikallisverenkiertoa polvinivelen alueella ja toimii näin myös kivunlievittäjänä. 
”Avoin patella”-muotoilu lievittää polvilumpion painetta ja epämukavuutta polvilumpion yllä.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Olen loukannut sisäinen nivelsiteen ja tarvitseen lisätukea. Polvinivel tuntuu instabiililta kun pelaan jalkapalloa. Onko tämä tuki sopiva minulle? 
Vastaus. Kyllä, polvituki kiskoilla antaa usein lisätukea polvinivelen yli joka on tarpeen tehokkaan stabiloinnin vuoksi. Kiskot ovat kaksisuuntaiset ja mahdollistavat täyden liikkuvuuden sekä taivutuksen ja ojennuksen vaikuttamatta aktiviteetteihin. 

 

Seuraa meitä Facebookissa