Polvituki SRX metallikiskoilla
Polvituki SRX metallikiskoilla

Polvituki SRX metallikiskoilla

99 €

Polvituki SRX kiskoilla instabiilin polvinivelen stabilisointiin. Stabiilisuus, kompressio ja kontrolli nivelsidevammoihin polvinivelessä. Lue lisää
Dual axis metallikiskot
Optimaalinen MCL- LCL- vammoihin
Tehokas stabilisoiva sivuttainen tuki polveen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki SRX metallikiskoilla

Polvituki kiskoilla, on tehokas sivusuuntaisesti stabiloiva polvituki, jossa on kaksisuuntaiset vahvasta alumiinista valmistetut metallikiskot, optimaalisen stabiliteetin saavuttamiseksi. Polvituki kiskoilla sopii käytettäväksi epävakaan polvinivelen esim. nivelsidevammojen yhteydessä kun polvinivel tarvitsee lisätukea. Polvituen kaksipuoleiset polvkiskot ovat asetettuina polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle optimaalisen joustavuuden ja stabiliteetin saavuttamiseksi.

Kaksi joustavaa nauhaa polvituen ympärillä mahdollistavat hyvän säätömahdollisuuden ja istuvuuden saaden näin myös aikaan parhaan stabiliteetin ja funktion. Polvituki lastoilla on valmistettu SRX kompressiota antavasta ja stabilisoivasta materiaalista, joilla saadaan aikaan optimaalinen käyttömukavuus. Materiaali auttaa lisäämään paikallisverenkiertoa polvinivelen alueella ja toimii näin myös kivunlievittäjänä. 
”Avoin patella”-muotoilu lievittää polvilumpion painetta ja epämukavuutta polvilumpion yllä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, polvituki kiskoilla antaa usein lisätukea polvinivelen yli joka on tarpeen tehokkaan stabiloinnin vuoksi. Kiskot ovat kaksisuuntaiset ja mahdollistavat täyden liikkuvuuden sekä taivutuksen ja ojennuksen vaikuttamatta aktiviteetteihin.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot