Polvituki nivelkierukkavammoihin| Cotex BASIC Meniscus | Rehaboteket
Polvituki nivelkierukkavammoihin

Polvituki nivelkierukkavammoihin| Cotex BASIC Meniscus

  • 79,00 €

Polvituki Meniscus on erityisesti kehitetty polvinivelen nivelkierukkavammoihin. Ainutlaatuinen kompressio ja stabilisuus nivelkierukkavammaan. Lue lisää

  • Ainutlaatuinen polvituki erityisesti kehitetty nivelkierukkavammoihin
  • Stabiilisuus, kompressio ja painonkevennys
  • CoTex materiaali
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

CoTex Basic Meniscus on ainutlaatuinen anatominen polvituki kehitetty erityisesti nivelkierukkavammojen stabilisointiin ja kuormitusta keventämään. Nivelkierukkavammojen ongelmana on usein turvotus ja arkuus nivelissä reiden ja säären välisessä niveltilassa.Turvotus ja arkuus johtavat usein liikkumisen rajoittamiseen ja toimettomuuteen. CoTex Basic Meniscus on polvituki, joka on kehitetty erityisesti antamaan stabiliteettia, kompressiota ja keventämään kuormitusta nivelkierukkavammoissa.

Polvituessa on ainutlaatuisia kuormitusta keventäviä Artro-pelotteja, jotka ovat valmistettu viskoosielastisesta vaahdosta stabilisoimaan, kivunlievennykseen ja kompressioon nivelkierukka ongelmiin.

Viskoosielastiset pelotit tuntuvat ihonlämpöisiltä ja asettuvat optimaalisesti polvinivelen muotoon parhaan mahdollisen stabiliteetin ja kompression aikaan saamiseksi ongelma-alueella. Artro-pelotit CoTex Basic Meniscus polvituessa on asetettu niin että kivuliaalla alueella nivelkierukkavammoissa, ennenkaikkea reiden ja säären välisella nivelalueella, saavutetaan paras kompressio ja kuormituksen kevennys.

Ainutlaatuisessa CoTex materiaalissa on kolme kompressioaluetta kudottuna materiaaliin, suurin kompressio on suoraan polvinivelen yllä, jossa tarve stabilisointiin ja kuormituksen kevennykseen on suurin. Kompression aste heikkenee mitä kauemmaksi polvinivelen keskuksesta mennään, ainutlaatuinen rakenne yhdistettynä Artro-pelotteihin estää tehokkaasti polvinivelen turvotusta. Polvitaive on kudottu huokoiseksi rakenteeksi estämään epämukavuutta käytön aikana.

 

 


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small27 - 29 cm
Small30 - 32 cm
Medium33 - 35 cm
Large36 - 38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
XXX-Large 44 - 46 cm
Measurement instructions

Kysymys: Olen mitannut polvinivelen ympärysmitan ja sen on 42 cm. Mitä kokoa suosittelette? 
Vastaus: Jos olette kahden koon välissä  suosittelemme että valitsette pienemmän koon.

 

Seuraa meitä Facebookissa