Myydyin tuote
Polvituki nivelkierukkavammoihin| Cotex BASIC Meniscus
Polvituki nivelkierukkavammoihin| Cotex BASIC Meniscus

Polvituki nivelkierukkavammoihin| Cotex BASIC Meniscus

79 €

Polvituki Meniscus on erityisesti kehitetty polvinivelen nivelkierukkavammoihin. Ainutlaatuinen kompressio ja stabilisuus nivelkierukkavammaan. Lue lisää
Ainutlaatuinen polvituki erityisesti kehitetty nivelkierukkavammoihin
Stabiilisuus, kompressio ja painonkevennys
CoTex materiaali

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki nivelkierukkavammoihin| Cotex BASIC Meniscus

CoTex Basic Meniscus on ainutlaatuinen anatominen polvituki kehitetty erityisesti nivelkierukkavammojen stabilisointiin ja kuormitusta keventämään. Nivelkierukkavammojen ongelmana on usein turvotus ja arkuus nivelissä reiden ja säären välisessä niveltilassa.Turvotus ja arkuus johtavat usein liikkumisen rajoittamiseen ja toimettomuuteen. CoTex Basic Meniscus on polvituki, joka on kehitetty erityisesti antamaan stabiliteettia, kompressiota ja keventämään kuormitusta nivelkierukkavammoissa.

Polvituessa on ainutlaatuisia kuormitusta keventäviä Artro-pelotteja, jotka ovat valmistettu viskoosielastisesta vaahdosta stabilisoimaan, kivunlievennykseen ja kompressioon nivelkierukka ongelmiin.

Viskoosielastiset pelotit tuntuvat ihonlämpöisiltä ja asettuvat optimaalisesti polvinivelen muotoon parhaan mahdollisen stabiliteetin ja kompression aikaan saamiseksi ongelma-alueella. Artro-pelotit CoTex Basic Meniscus polvituessa on asetettu niin että kivuliaalla alueella nivelkierukkavammoissa, ennenkaikkea reiden ja säären välisella nivelalueella, saavutetaan paras kompressio ja kuormituksen kevennys.

Ainutlaatuisessa CoTex materiaalissa on kolme kompressioaluetta kudottuna materiaaliin, suurin kompressio on suoraan polvinivelen yllä, jossa tarve stabilisointiin ja kuormituksen kevennykseen on suurin. Kompression aste heikkenee mitä kauemmaksi polvinivelen keskuksesta mennään, ainutlaatuinen rakenne yhdistettynä Artro-pelotteihin estää tehokkaasti polvinivelen turvotusta. Polvitaive on kudottu huokoiseksi rakenteeksi estämään epämukavuutta käytön aikana.

 

 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus: Jos olette kahden koon välissä suosittelemme että valitsette pienemmän koon.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot