Patellatuki Genum Stab
Polviortoosi patella luksaatioon polvituki_polvilumpion_instabiliteetti polvituki_polvilumpion

Patellatuki Patella luksaatioon | Patella stabilisoiva polvituki

  • 59,00 €

Patellatuki Patella luksaatioon. Ainutlaatuinen konstruktio antaa hyvän stabiliuden instabiilille polvilumpiolle ehkäistäkseen aktiivisesti polvilumpion sijoiltaanmenoa luksaatiota. Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu polvilumpiota stabilisoiva polvituki
  • Optimaalinen patellan stabilisointi ja patella luksaation ehkäisy
  • NeoTex kompressiota antava, stabilisoiva materiaali
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Patellatuki Genum Stab on anatomisesti muotoiltu polvilumpiota stabilisoiva ortoosi joka torjuu polvilumpion sijoiltaanmenoa aktiviteetin aikana. Patellatuen pelotti on muotoiltu puolikuun muotoon ja valmistettu mitanpitävästä PE-vaahdosta,joka antaa polvilumpioon optimaalisen stabilisoinnin ja torjuu Patella luksaatiota. Pelotissa on semielastiset nauhat, jotka antavat hyvän mahdollisuuden stabiliteetin tason säätöön.

Ainutlaatuisella suoraan soveltuvalla säädöllä voidaan stabiliteetin määrää yksinkertaisesti säätää optimaalisen funktion vuoksi, aktiviteetistä ja tuen tarpeesta riippuen. Patellatuki asettuu yksinkertaisti ja joustavasti polvinivelen ympäri ja pelotti voidaan helposti asetettaa suoraan polvilumpiota kohti parhaan stabiliteetin takaamiseksi.

Patellatuki Genum Stab on valmistettu NeoTex kompressiota antavasta, stabilisoivasta materiaalista optimaalisen funktion ja käyttömukavuuden aikaansaamiseksi. NeoTex edistää paikallista verenkiertoa polvinivelessä ja toimii samanaikaisesti kivunlievittäjänä vamma-alueella.

Tarrakiinnitys yksinkertaiseen ja kätevään käyttöön.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on polvilumpio joka taipuu ulospäin polvinivelestäni ja koen että tarvitsen tukea. Onko tämä malli sopiva minulle? 
Vastaus. Kyllä, Genum STAB mahdollistaa tehokkaan polvilumpion stabiloinnin ehkäistäkseen että se liikkuu (lukseeraa). 

Kysymys. Voiko tämä polvituki stabiloida polvilumpion joka luksoi sisäänpäin? 
Vastaus. Kyllä, riippuen siitä miten polvilumpiopelotti asetetaan, sisä- tai ulkopuolelle polvituki antaa tukea sisänpäin tai ulospäin. Sinun tarvitsee vain kiertää tukea saadakseen sisäistä tai ulkoista stabiliutta. 

 

Seuraa meitä Facebookissa