Polvituki Patella Stab| polvituki polvilumpion stabilisointiin | Rehaboteket
Polvituki Patella luksaatioon

Polvituki Patella Stab| polvituki polvilumpion stabilisointiin

  • 69,00 €

Polvituki Patella Stab patella luxaatioon polvilumpion sijoiltaanmenoon Tehokas patella stabilisoiva polvituki- Patella stabilisoiva polvituki Lue lisää

  • Anatominen polvituki konstruoitu tehokkaaseen polvilumpion stabilisointiin
  • Optimaalinen säädettävä stabilisointi polvilumpioon
  • Kaksi joustavaa polvikiskoa antaa kevyen stabilisoinnin polviniveleen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Genum Patella Stabilizer on anatominen polvituki muotoiltu antamaan tehokkaan stabiloinnin polvilumpiolle (patella) yliliikkumis- ja sijoiltaanmeno ongelmiin. Genum Patella tuessa on sisäänommeltu puolikuun muotoinen pelotti, joka tehokkaasti stabilisoi polvilumpion nivelen ulkopuolelta polvilumpion sijoiltaanmeno tapauksissa. Polvilumpion sijoiltaanmeno tapahtuu tavallisesti kun patella liikkuu poispäin kehosta, tukeva pelotti asetetaan polvilumpion ulkopuolelle tehokkaasti tukemaan ja torjumaan polvilumpion sijoiltaanmenoa.

Kaksi semielastista nauhaa on sisäänommeltu pelottiin ja antavat todella hyvän mukautuvan stabilisoinnin polvilumpioon. Säätömahdollisuus tekee mahdottomaksi suuremman tai pienemmän stabilisoinnin polvilumpioon tarvittaessa.

Polvituki antaa jopa kevyen stabiloinnin ja edistää hyvää kompressiota polviniveleen ehkäisten kipua ja turvotusta. Genum Patella on valmistettu NeoTexistä kompressiota antavasta ja stabiloivasta materiaalista optimaalisen funktion ja käyttömukavuuden saavuttamiseksi. NeoTex edistää paikallista verenkiertoa polvinivelessä ja toimii samalla kivunlievittäjänä vamma-alueella. Kaksi joustavaa jousikiskoa asetettuina polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle antavat kevyen stabiloinnin polvinivelelle vaikuttamatta liikkuvuuteen. Tarrakiinnitys etupuolelta reidessä ja takapuolelta pohkeessa antaa optimaalisen istuvuuden ja parhaan käyttömukavuuden.

Genum Patella Stabilizer on saatavissa oikean- että vasemmanpuoleisena parhaan stabiliteetin aikaan saamiseksi polvilumpion sijoiltaanmenossa.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten polvilumpion stabiloiva pelotti toimii?
Vastaus. Polvilumpionpelotti asetetaan heti kontaktiin polvilumpion ulkopuolelle tehokkaasti tukemaan sijoiltaanmenoa. Polvilumpionpelotissa on asetettu kaksi semielastista nauhaa  jotka lisäävät/vähentävät tuen määrää kiristääkseen nauhaa tarpeen mukaan. 

Kysymys. Mikä on pelotti? 
Vastaus. Pelotti on muotoiltu tyyny joka on muotoiltu puolikuun muotoiseksi joka on asetettu polvilumpion antaakseen optimaalisen stabiliuden ja ehkäisee että polvilumpio menee sijoiltaan. 

Kysymys. Miten tiedän mikä koko sopii minulle? 
Vastaus. Mittaa ympärysmitta polvilumpion ympärille mittanauhalla. Mitta jonka saat siirrät kokotaulukkoon löytääkseen oikean koon. 

Kysymys. Minulla on erittäin tukevat reidet ja pohkeet suhteessa polviniveleen. Tuleeko siitä ongelmaa minulle? 
Vastaus. Ei, polvituessa on tarranauhakiinnitys edessä reiden yllä ja takana sääressä saadakseen optimaalisen sovituksen tuotteelle. 

 

 

Seuraa meitä Facebookissa