Polvituki ristisidevammoihin ACL - Genum Liga X | Rehaboteket
Polvituki ristisidevammaan polvituki_ristisidevammoihin_acl Polvituki ristisidevammaan

Polvituki ristisidevammoihin ACL - Genum Liga X

  • 125,00 €
  • 159 €

Polvituki ristisidevammoihin ACL. Molemmanpuoleiset kiskot vakauden vuoksi polvinivelen ristisidevammoihin ja sivunivelsidevammoihin. Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu polvituki ristisidevammoihin
  • Kaksi stabiilia molemminpuolista metallikiskoa optimaaliseen vakauttamiseen
  • Hyper X - Hyperekstensiostoppi yliliikkuvuuden estämiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Yksi markkinoiden vakaimmista ja pehmeimmistä ortooseista, jolla on ainutlaatuinen muotoilu ja rakenne. Genum Liga X on anatomisesti muotoiltu polvituki epävakaan polvinivelen hyvään vakauttamiseen. Polviortoosissa on kaksipuoleiset tukevat metallikiskot polvinivelen sisä- ja ulkosyrjällä optimaaliseen polvinivelen vakauttamiseen. Kiskojen hyvä puoli on, että ne ovat myös säädettävissä polvinivelen ympärille parhaan mahdollisen tuen ja käyttömukavuuden saavuttamiseksi.Polviortoosi on valmistettu NeoTex:sta, kompressiota antavasta vakauttavasta materiaalista, joka takaa parhaan toiminnallisuuden. NeoTex parantaa paikallista verenkiertoa polvinivelessä ja toimii kipua lieventävällä tavalla samanaikaisesti, kun materiaalilla on ainutlaatuinen kompressiota antava ominaisuus. Ortoosissa on takana ristiin menevät hyperekstension esto, joka ehkäisee polvinivelen yliojennusta. Nivelen yliojennus on yleinen ongelma eturistisidevammojen yhteydessä ja se on hallittavissa näiden kahden ristikkäisen nauhan ansiosta polvinivelessä.

Takana ristikkäin menevät nauhat ovat yksitellen säädettävissä ja parantavat vakautusta ja ehkäisevät polvinivelen yliojennusta. Polviortoosi on varustettu sekä joustavien että joustamattomien nauhojen yhdistelmällä, joka antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden hyvään vakautukseen. Nauhat ovat puolikierroksisia, mikä sallii ortoosille ainutlaatuisen säätelymahdollisuuden etu- ja takaosalle erikseen. Kaikissa nauhoissa on tarranauhakiinnitys, joka tekee käytöstä yksinkertaista, kätevää ja varmaa. Avoin polvilumpion muotoilu lievittää polvilumpion painetta ja epämiellyttävää tunnetta polvinivelessä.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minua vaivaa polvinivelen yliojennus eturistisidevamman jälkeen. Sopiiko LIGA X minulle? 
Vastaus. Kyllä, LIGA X tuessa on ainutlaatuinen nauhasysteemi HYPER-EX, joka ehkäisee tehokkaasti yliojennusta polvinivelessä.

Kysymys. Lääkärini suosittelee 10° extensionstopin polvinivelleni. Voinko käyttää LIGA X tukea? 
Vastaus. Kyllä, LIGA X on dynaaminen systeemi, joka ehkäisee yliojennusta ja sallii täyden joustavuuden mukauttamisen ja tuen määrän säädön.

Kysymys. Olen juuri saanut kotiin polvituen ja siinä on puolenkuunmuotoinen tyyny polvilumpion ympärillä. Miksi se on laitettu siihen? 
Vastaus. LIGA X tuessa on polvilumpiota vakauttava funktio niin sanottu polvilumpion pehmuste, joka auttaa ehkäisemään polvilumpion sijoiltaan menoa aktiviteeteissä. Jos sinulla ei ole polvilumpion vaivoja pehmusteen voi poistaa. Jos sinulla on vaivoja liikkuvan polvilumpion kanssa pehmuste on hyvä pitää tuessa ja sen voi mukauttaa antamaan tukea polvilumpion sisä- tai ulkopuolelle.

Kysymys. Aion käyttää LIGA X tukea, kun hiihdän ja haluaisin tietää voinko käyttää alusasua tuen alla? 
Vastaus. Kyllä, suosittelemme, että käytätte ohuempaa ja tiukempaa materiaalia/mallia alusasussa minimoidaksenne liikkeen tuen ja jalan välillä sekä saadaksenne optimaalisen kiinnittymisen ja vakauden. 

 

Seuraa meitä Facebookissa