Polvituki Schlatter Stabiili| Optimaalinen lievitys Schlatteriin | Rehaboteket
Polvituki Schlatter Stabiili polvituki tehokkaaseen Schlatterin hoitoon

Polvituki Schlatter Stabiili| Optimaalinen lievitys Schlatteriin

  • 69,00 €

Schlatter polvi esiintyy yleisesti kasvavilla urheilua harrastavilla 10–16 vuotiailla lapsilla ja voidaan hoitaa schlatter polvituella, joka tehokkaasti keventää kuormitusta schlatter polveen Lue lisää

  • Stabiili polvituki tehokkaaseen Schlatterin hoitoon
  • Erittäin tehokas kuormituksen kevennys Schlatteriin
  • Optimaalinen tulos kun kärsit Schlatterista ja juoksijan polvesta
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Schlatter Stabil on yksi kaikkein stabiileimmista polvituista tehokkaaseen Schlatterin hoitoon. Anatominen muotoilu, optimaalinen kompression yhdistelmä, lämpöeristys ja stabiliteetti varmistavat erittäin funktionaalisen ratkaisun särkevälle polvelle ongelmiin kuten Schlatteriin, juoksijan polveen ja muihin Patella vammoihin.
Polurethaanista tehty tyyny antaa optimaalisen paineen patellajänteen yli antaakseen tehokkaan kuormituksen kevennyksen polven alle schlatteriin. Kaksi semielastista nauhaa on kiinnitetty patellatyynyyn voidakseen helposti lisätä tai vähentää tyynyn tukea. Tämän dynamisen ratkaisun voi helposti säätää sen mukaan miten paljon tukea tarvitsee päivä päivältä.

Nauha on asetettu parhaaseen mahdolliseen paikkaan, yhdistääkseen kuormitusta keventävän vaikutuksen ja samalla antaa "nostavan" vaikutuksen patellaan liittyviin ongelmiin kuten Schlatteriin ja polvilumpion kondromalasiaan. Tämä ratkaisu toimii perinteisen teipin korvauksena Schlatterin tautiin.
Polvituki Schlatter Stabil toimii myös stabiloivana polvitukena polvinivelelle, ja antaa sopivan määrän kompressiota estääksen nivelen turvotusta.
Ainutlaatuinen Neo Tex- materiaali yhdistää kompression, stabiliteetin ja lämpöeristyksen optimaalisen funktion ja mukavuuden vuoksi. Neo Tex lisää verenkiertoa paikallisesti nivelessä ja antaa tehokkaan kivunlievityksen koko polvinivelelle.

Kaksi joustavaa metallikiskoa on asetettu polvinivelen sisä- sekä ulkopuolelle polviniveleen antaakseen tuelle lisää stabiliteettia vaikuttamatta nivelen liikkuvuuteen.

Polvituella Schlatter Stabil on kaikki tarpeellinen saavuttaakseen optimaalisen tuloksen Schlatteriin ja juoksijan polven vaivoihin.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Tyttäreni kärsii schlatterista polvessa ja hänellä on kipuja sekä treeneissä että otteluissa. Onko tämä hyvä tuki hänelle? 
Vastaus. Kyllä, meidän tukevin schlattertuki on kaikkein lievittävin tuki valikoimassamme. Tuessa on helpottava pelotti joka tehokkaasti helpottaa tulehtunutta jänteen kiinnityskohtaa schlatterin yhteydessä. 

Kysymys. Mikä on pelotti?
Vastaus. Pelotti on pieni tyyny joka on valmistettu polyretaanista joka on erityisesti kehitetty helpottaakseen schlatterin ongelmiin. 

Kysymys. Miten pelotti tulee asettaa saadakseen optimaalisen helpotuksen? 
Vastaus. Pelotti tulee asettaa polvilumpion jänteelle schlatterongelmien yläpuolelle, polvilumpion alareunan alapuolelle. Asetus on erittäin tärkeä optimaalisen funktion vuoksi ja on tärkeää että ei koskaan aseta pelottia suoraan schlatterkyhmyn päälle. 

 

Seuraa meitä Facebookissa