Myydyin tuote
  • Polvituki SRX Sport
  • Polvituki SRX Sport

Polvituki SRX Sport

33 €

Polvituki joka antaa tukea, stabiliteettia ja lämpöä. Polvituki on SRX materiaalista valmistettu antaakseen parhaimman stabiliteetin ja funktion. Lue lisää
Anatomisesti muotoiltu polvituki
Polvituki antaa täyden liikkuvuuden polviniveleen
Optimaalinen funktio ja käyttäjämukavuus

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki SRX Sport

Polvituki SRX on anatomisesti muotoiltu polvituki erityisesti kehitetty antamaan kompressiota, stabiliteettia ja lämpöä  Polvituki antaa täyden liikkuvuuden polvinivelelle ja soveltuu erityisen hyvin urheilu ja liikunta-aktiviteetteihin ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta. Polvituki on valmistettu SRX materiaalista, joka on kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali joka takaa optimaalisen funktion ja käyttäjämukavuuden.

Anatominen muotoilu antaa polvituelle istuvuuden jonka ansiosta polvituki pysyy hyvin nivelen ympärillä, joka on erityisen tärkeää urheilulajeissa, joissa nivelet liikkuvat runsaasti kuten juoksu, salibandy ja jalkapallo. Kaikki polvituen ompelusaumat ovat näkymättömiä eivätkä aiheuta minkäänlaisia hankaumia äärimmäisessäkään käytössä.  Sisäpuoli on SRX materiaalia joka on täysin sileää ja helpottaa tuotteen puhdistusta ja pesua.

Polvituki SRX on vanhasta klassisesta lämmityssuojasta edelleen kehitetty tuki, jonka päämateriaali SRX takaa parhaan kompression ja stabiliteetin.

Polvituki  sopii sekä oikeaan että vasempaan polveen.


 

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, polvitukemme Sport lämmittää paikallisesti polvinivelen yli ja lisää verenkiertoa nivelen yli.
Vastaus. Mittaa polvinivelen ympärystä polvilumpion ja polvitaipeen yli, lievästi taivutetulla polvinivelellä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot