Polvituki Sport
Polvituki Sport

Polvituki Sport

  • 27,00 €

Polvituki joka antaa tukea, stabiliteettia ja lämpöä. Polvituki on Neo Tex materiaalista valmistettu antaakseen parhaimman stabiliteetin ja funktion. Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu polvituki
  • Polvituki antaa täyden liikkuvuuden polviniveleen
  • Optimaalinen funktio ja käyttäjämukavuus
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Sport on anatomisesti muotoiltu polvituki erityisesti kehitetty antamaan kompressiota, stabiliteettia ja lämpöä kipeälle polvelle.

Polvituki antaa täyden liikkuvuuden polvinivelelle ja soveltuu erityisen hyvin urheilu ja liikunta-aktiviteetteihin ainutlaatuisen rakenteensa ansiosta.
Polvituki Sport on valmistettu NeoTex materiaalista, joka on kompressiota antava ja stabilisoiva materiaali joka takaa optimaalisen funktion ja käyttäjämukavuuden.
Polvituki lämmittää niveltä joka lisää verenkiertoa polvinivelessä ja toimii samanaikaisesti kivunlieventäjänä loukkaantuneella alueella.

Anatominen muotoilu antaa polvituelle istuvuuden jonka ansiosta polvituki pysyy hyvin nivelen ympärillä, joka on erityisen tärkeää urheilulajeissa, joissa nivelet liikkuvat runsaasti kuten juoksu, salibandy ja jalkapallo. Kaikki polvituen ompelusaumat ovat näkymättömiä eivätkä aiheuta minkäänlaisia hankaumia äärimmäisessäkään käytössä.  Sisäpuoli on NeoTex materiaalia joka on täysin sileää ja helpottaa tuotteen puhdistusta ja pesua.

Polvituki sport on vanhasta klassisesta lämmityssuojasta edelleen kehitetty tuki, jonka päämateriaali NeoTex takaa parhaan kompression ja stabiliteetin.

Polvituki  sopii sekä oikeaan että vasempaan polveen.

 


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small - Out of stock29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Olen aikaisemmin käyttänyt n.s. lämpötukea. Onko tämä tuote vaihtoehto minulle?
Vastaus. Kyllä, polvitukemme Sport lämmittää paikallisesti polvinivelen yli ja lisää verenkiertoa nivelen yli. 

Kysymys. Miten mittaan saadakseni oikean koon? 
Vastaus. Mittaa polvinivelen ympärystä polvilumpion ja polvitaipeen yli, lievästi taivutetulla polvinivelellä.

Kysymys. Olen käyttänyt monia eri polvitukia aikaisemmin, mutta ne ovat aina antaneet hiertymiä polvitaipeeseen. Onko tämä tuote vaihtoehto minulle? 
Vastaus. Kyllä, hiertymiä saa usein polvituista joissa on huono istuvuus. Meidän polvituillamme on ylivoimainen anatominen sovitus joka varmistaa optimaalisen polvituen fikseerauksen polvinivelen yli. Kaikki polvitukemme ovat saumattomia herkässä polvitaipeessa, saumat ovat siirretty noin 2 cm polvinivelen keskipisteestä, joka minimoi hankaumia ja epämukavuutta. 

Kysymys. Miten polvituki pestään? 
Vastaus. Suosittelemme että  aina pesette  tuen 30 asteen käsipesussa minimoidakseen tuotteen kulumista ja antaakseen sille pidemmän kestävyyden. Huuhtele miedolla pesuaineella ja anna sen kuivua ilmassa. 

Seuraa meitä Facebookissa