Polvituki U| stabiliteettia polviniveleen ja polvilumpioon | Rehaboteket
polvituki

Polvituki U| stabiliteettia polviniveleen ja polvilumpioon

  • 77,00 €

Polvituki U stabilisoivilla peloteilla stabilisoi polviniveltä ja polvilumpiota samassa tuessa. Polvituki on valmistettu Neo Tex:istä hyvän kompression ja lämmitävän ominaisuuden vuoksi aktiviteeteissa. Lue lisää

  • U-muotoinen polyuretaani stabilisoi polvilumpiota
  • Kaksi joustavaa jousikiskoa antaa hyvän stabiliuden
  • Optimaalinen kompressio, lämpö ja stabiliteetti
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki U on polvilumpion stabilisaattori, joka on varustettu U:n muotoisella polyuretaanipelotilla, joka stabilisoi polvilumpion aktiviteetin aikana. Polvituessa on kaksi joustavaa jousikiskoa asetettuina polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle antamaan hyvän stabilisoinnin vaikuttamatta polvinivelen liikkuvuuteen.

Polvituki on anatomisesti muotoiltu ja valmistettu NeoTex:ista, ainutlaatuisesta materiaalista joka eristää kehon lämmön ja myötävaikuttaa paikallisen verenkierron lisäämiseen polvinivelen alueella.NeoTex materiaalissa on hyvä kompressiota antava ja stabilisoiva ominaisuus. Kaksi joustavaa elastista nauhaa antavat hyvän mahdollisuuden säätää stabilisoinnin tason yksinkertaisella tavalla.Tarrakiinnitys reiden ylä- ja alapuolelta antaa hyvän säätömahdollisuuden ja parhaan istuvuuden.

Polvituki U kiskoilla on edelleen kehitetty versio vanhasta klassisesta lämpötuesta jossa päämateriaalina on NeoTex, parhaan kompression, lämmön ja stabiliteetin saavuttamiseksi.Polvitukea voi käyttää sekä oikeassa että vasemmassa polvinivelessä.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small29 - 32 cm
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42- 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on lievästi instabiili polvilumpio joka helposti taipuu lievästi ulospäin. Onko tämä sopiva polvituki minulle? 
Vastaus. Kyllä, polvituki U yhdistää lievän nivel ja polvilumpion stabiliuden samassa polvituessa.

Seuraa meitä Facebookissa