Polvituki Kietaisumalli| stabiili ja helppokäyttöinen
Polvituki Kietaisumalli| stabiili ja helppokäyttöinen

Polvituki Kietaisumalli| stabiili ja helppokäyttöinen

129 €

Polvituki Kietaisumalli- ainutlaatuinen ratkaisu vanhemmille henkilöille polvivaivolla Polvituki genum light tuki joka stabilisoi polviniveltä tehokkaasti ja on konstruoitu ollakseen helppo pukea. Lue lisää
Muotoiltu ollakseen mahdollisimman helppo pukea
Anatominen kietaisumalli
Joustavat jousikiskot polvinivelen hyvään stabiiliuuteen

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki Kietaisumalli| stabiili ja helppokäyttöinen

Genum Light on tehokas polvituki kipeän polvinivelen stabilisointiin. Polvituki on niin sanottu kietaisumalli, uudentyyppinen polvituki erityisesti muotoiltu mahdollisimman yksinkertaiseksi pukea. Mikäli sinulla on yleensä vaikeuksia pukea sukkia, selän ja hartioiden jäykkyyden takia, sinun voi olla mahdotonta käyttää polvitukea. Kietaisumalli on ratkaisu ongelmaan, koska polvituki asetetaan polvinivelen ympäri ja suljetaan yksinkertaisesti tarranauhalla.

Polvituki on erityisesti suunniteltu käyttäjälle, jolla on polvinivel ongelman lisäksi vaikeuksia venyttäytyä jalkojaan kohden. Polvitukea ei tarvitse vetää jalkaan, joka tekee käytöstä paljon yksinkertaisemman esim. vanhemmille käyttäjille saadakseen optimaalisen vaikutuksen polvituestaan.

Genum Light kietaisumallinen polvituki omaa ainutlaatuisen anatomisen muotoilun, jossa joustavat jousikiskot antavat hyvän stabiloinnin polviniveleen esim. artroosi ongelmissa tai yleisissä polviongelmissa. Leveät elastiset nauhat reiden yläpuolella ja pohkeen alapuolella tarjoavat todella yksinkertaisen säätömahdollisuuden käyttäjälle. Polvituessa yhdistyvät hyvä stabiliteetti ja erittäin hyvä kompressio polviniveleen.

Pukemisen yksinkertaistamiseksi on polvituessa oteystävälliset silmukat jotka helpottavat tuen pukemista. Genum Light on valmistettu TriTex:ista, erittäin kevyestä materiaalista, jolla on todella hyvä kompressio ja ilmanvaihto, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden ja funktion.

TriTex antaa optimaalisen käyttömukavuuden vaikuttamatta funktioon.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Ehdottomasti, polvituki on erityisesti kehitetty ollakseen helppo pukea. Polvituki laitetaan polvinivelelle ilman tarvetta kumartua ja vetää tukea päälleen.
Vastaus. Kietaisumalli on polvituki jota ei tarvitse vetää jalkaan. Kietaisumalli laitetaan polvinivelen ympärille avoimen muotoilun avulla ja kiristetään tarranauhakiinnityksellä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot