Polvituki Kietaisumalli| stabiili ja helppokäyttöinen | Rehaboteket
Stabilisoiva polvituki polviortoosi

Polvituki Kietaisumalli| stabiili ja helppokäyttöinen

  • 139,00 €

Polvituki Kietaisumalli- ainutlaatuinen ratkaisu vanhemmille henkilöille polvivaivolla Polvituki genum light tuki joka stabilisoi polviniveltä tehokkaasti ja on konstruoitu ollakseen helppo pukea. Lue lisää

  • Muotoiltu ollakseen mahdollisimman helppo pukea
  • Anatominen kietaisumalli
  • Joustavat jousikiskot polvinivelen hyvään stabiiliuuteen
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Genum Light on tehokas polvituki kipeän polvinivelen stabilisointiin. Polvituki on niin sanottu kietaisumalli, uudentyyppinen polvituki erityisesti muotoiltu mahdollisimman yksinkertaiseksi pukea. Mikäli sinulla on yleensä vaikeuksia pukea sukkia, selän ja hartioiden jäykkyyden takia, sinun voi olla mahdotonta käyttää polvitukea. Kietaisumalli on ratkaisu ongelmaan, koska polvituki asetetaan polvinivelen ympäri ja suljetaan yksinkertaisesti tarranauhalla.

Polvituki on erityisesti suunniteltu käyttäjälle, jolla on polvinivel ongelman lisäksi vaikeuksia venyttäytyä jalkojaan kohden. Polvitukea ei tarvitse vetää jalkaan, joka tekee käytöstä paljon yksinkertaisemman esim. vanhemmille käyttäjille saadakseen optimaalisen vaikutuksen polvituestaan.

Genum Light kietaisumallinen polvituki omaa ainutlaatuisen anatomisen muotoilun, jossa joustavat jousikiskot antavat hyvän stabiloinnin polviniveleen esim. artroosi ongelmissa tai yleisissä polviongelmissa. Leveät elastiset nauhat reiden yläpuolella ja pohkeen alapuolella tarjoavat todella yksinkertaisen säätömahdollisuuden käyttäjälle. Polvituessa yhdistyvät hyvä stabiliteetti ja erittäin hyvä kompressio polviniveleen.

Pukemisen yksinkertaistamiseksi on polvituessa oteystävälliset silmukat jotka helpottavat tuen pukemista. Genum Light on valmistettu TriTex:ista, erittäin kevyestä materiaalista, jolla on todella hyvä kompressio ja ilmanvaihto, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden ja funktion.

TriTex antaa optimaalisen käyttömukavuuden vaikuttamatta funktioon.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minulla on ongelmia kumartua pukeakseni sukkia. Voinko käyttää tätä polvitukea särkevälle polvelleni? 
Vastaus. Ehdottomasti, polvituki on erityisesti kehitetty ollakseen helppo pukea. Polvituki laitetaan polvinivelelle ilman tarvetta kumartua ja vetää tukea päälleen. 

Kysymys. Mitä kietaisumalli tarkoittaa?
Vastaus.  Kietaisumalli on polvituki jota ei tarvitse vetää jalkaan. Kietaisumalli laitetaan polvinivelen ympärille avoimen muotoilun avulla ja kiristetään tarranauhakiinnityksellä.

 

Seuraa meitä Facebookissa