Schlatternauha Condro | Rehaboteket
Schlatternauha

Schlatternauha Condro

  • 34,00 €

Tehokas Schlatternauha Condro tehokkaaseen schlatterin ja hyppääjän polven hoitoon. Schlatternauha Condro lievittää tehokkaasti polvilumpion alla olevaa kipua. Lue lisää

  • Shark skin NeoTex optimaalisen funktion ja kuormituksen kevennyksen vuoksi
  • Kuormitusta keventävä tyyny antaa erittäin tehokkaan helpotuksen
  • Lisäksi kuormitusta lievittävät nauhat
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Schlatternauha tehokkaaseen lievitykseen kipeälle schlatterpolvelle. Sama periaate kuin Schlatterteippauksella mutta ainutlaatuisella innovatiivisilla ratkaisuilla. Schlatternauha on anatomisesti muotoiltu antaakseen tehokkaan lievityksen vaivoihin vaikuttamatta polvinivelen liikkuvuuteen. Schlatternauha on anatomisesti muotoiltu antaakseen helpotusta polviongelmiin vaikuttamatta polven liikkuvuuteen. Nauhassa on ainutlaatuinen pelotti (keventävä tyyny) joka tarjoaa tehokkaan helpotuksen kipualueelle. Pelotti on sijoitettu polvilumpion jänteen päälle polvilumpion alareunassa ja polvilumpion jänteen kiinnikkeeseen optimaalisen lievennyksen vuoksi.

Ainutlaatuinen muotoilu antaa hyvän säätömahdollisuuden, nauha asetetaan tarjoamaan hyvän helpotuksen.

Lisähelpotusta tuo nauha joka on asetettu pelotin yli suojan ulkopuolelle, nauhan voi yksilöllisesti säätää aktiviteetin aikana jos helpotuksen tarve lisääntyy tai vähentyy.

Schlatternauha on valmistettu niin sanotusta ”Shark skin”, Neotexista. "Shark skin" on innovatiivinen materiaali joka tarttuu ihoon varmistaakseen parhaimman funktion ja lievityksen.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minua vaivaa schlatterpolvi ja tarvitsen polvituen pyöräillessä. Istun paljon taipuneilla polvilla ja haluan niin joustavan tuotteen kuin mahdollista. Onko Condronauha sopiva vaihtoehto minulle? 
Vastaus. Kyllä, Condronauha antaa tehokkaan helpotuksen "häiritsemättä" polviniveltä ja toimii erinomaisesti käyttöön esim. pyörräillessä. 

Kysymys. Mitä lisätarranauha Condronauhan etupuolella tekee?
Vastaus. Tarranauha jäykistää tuen etupuolen ja myötävaikuttaa tehokkaampaan helpotukseen lievittävän pelotin avulla. Kun tarranauhakiinnitys vain peittää puolet ortoosista sen voi tehokkaasti kiristää ilman että riskeeraa että verenkierto polvinivelessä vaikuttuu. 

Kysymys. Mikä on Shark-Skin?
Vastaus. Shark- Skin on materiaali jossa on lisäkiinnitystä joka tarttuu erittäin hyvin ihoa vasten. Shark-Skin materiaalia käytämme kaikissa tuotteissa  jotka riskeeraavat liikkua aktiviteeteissä ja tarvitsevat lisäfikseerausta. 

 

Seuraa meitä Facebookissa