Stabilisoiva polvituki Genum Liga Ease| sivuttaisilla kiskoilla | Rehaboteket
Polvituki sivuttaisilla kiskoilla Stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla

Stabilisoiva polvituki Genum Liga Ease| sivuttaisilla kiskoilla

  • 179,00 €

Stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla stabilisointiin esimerkiksi polveen artroosivaivoihin. Polvituki toimii erittäin hyvin vanhemmille henkilöille joilla on heikentynyt liikuntakyky. Lue lisää

  • Muotoiltu helppopukuiseksi
  • Anatominen kietaisumallinen polvituki
  • Stabiilit sivuttaiset metallikiskot
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Genum LIGA EASE on anatominen polvituki, jossa on yksipuoleiset metallilkiskot tehokkaaseen epävakaan polvinivelen stabilisointiin esim. artroosiin- tai yleisiin epävakausongelmiin. Stabilisoivat kiskot ovat asetettuina polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle ja auttavat nivelen stabilisointia. Kiskot voidaan yksinkertaisesti sijoittaa yksitellen ja ne mukautuvat polvinivelen muodon mukaan ja tarjoavat paremman stabiliteetin.

Polvituki on uuden tyyppinen tuki joka on erityisesti muotoiltu mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttössä. Rakenne on erityisesti soveltuva käyttäjille, joilla on polvinivel ongelman lisäksi myöskin liikuntarajoitteita ja vaikeuksia venyttää itseään alas jalkoja kohden. Kietaisumallinen polvituki on ongelman ratkaisu! 

Polvituki kierretään polvinivelen ympäri ja kiinnitetään yksinkertaisesti tarranauhalla. 

Rakenne on erityisesti soveltuva käyttäjille, joilla on polvinivel ongelman lisäksi myöskin liikuntarajoitteita ja vaikeuksia venyttää itseään alas jalkoja kohden.Leveät elastiset nauhat reiden ylä- ja alapuolella tarjoavat todella yksinkertaisen säätömahdollisuuden käyttäjälle. Genum LIGA EASE on valmistettu TriTex:ista, erittäin kevyestä materiaalista, jolla on erittäin hyvä kompressio ja ilmankierto, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden ja funktion.

TriTex antaa optimaalisen käyttömukavuuden vaikuttamatta funktioon.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
Small32 - 35 cm
Medium35 - 38 cm
Large38 - 42 cm
X-Large42 - 46 cm
XX-Large46 - 50 cm
XXX-Large50 - 54 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mistä kiskot ovat valmistettu? 
Vastaus. Kiskot jotka ovat asetettu polvinivelen sisä- sekä ulkopuolelle ovat valmistetti kevyestä alumiinista ollakseen kevyitä ja antaakseen hyvää tukea. 

Kysymys. Minulla on ongelmia kumartua pukeakseni sukkia. Voinko käyttää tätä polvitukea särkevälle polvelleni? 
Vastaus. Kyllä, polvituki on erityisesti kehitetty ollakseen helppo pukea. Polvituki kiedotaan yli ilman että tarvitsee kumartua tai vetää tukea jalkaan. 

Kysymys. Mitä kietaisumalli tarkoittaa?
Vastaus.  Kietaisumalli on polvituki jota ei tarvitse vetää jalkaan. Kietaisumalli laitetaan polvinivelen ympärille avoimen muotoilun avulla ja kiristetään tarranauhakiinnityksellä.

Seuraa meitä Facebookissa