Polvituki ARX Wrap | sivuttaisilla kiskoilla
Polvituki ARX Wrap | sivuttaisilla kiskoilla

Polvituki ARX Wrap | sivuttaisilla kiskoilla

139 €

Stabilisoiva polvituki sivuttaisilla kiskoilla stabilisointiin esimerkiksi polveen artroosivaivoihin. Polvituki toimii erittäin hyvin vanhemmille henkilöille joilla on heikentynyt liikuntakyky. Lue lisää
Muotoiltu helppopukuiseksi
Anatominen kietaisumallinen polvituki
Stabiilit sivuttaiset metallikiskot

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki ARX Wrap | sivuttaisilla kiskoilla

ARX Wrap on anatominen polvituki, jossa on yksipuoleiset metallilkiskot tehokkaaseen epävakaan polvinivelen stabilisointiin esim. artroosiin- tai yleisiin epävakausongelmiin. Stabilisoivat kiskot ovat asetettuina polvinivelen sisä- ja ulkopuolelle ja auttavat nivelen stabilisointia. Kiskot voidaan yksinkertaisesti sijoittaa yksitellen ja ne mukautuvat polvinivelen muodon mukaan ja tarjoavat paremman stabiliteetin.

Polvituki on uuden tyyppinen tuki joka on erityisesti muotoiltu mahdollisimman yksinkertaiseksi käyttössä. Rakenne on erityisesti soveltuva käyttäjille, joilla on polvinivel ongelman lisäksi myöskin liikuntarajoitteita ja vaikeuksia venyttää itseään alas jalkoja kohden. Kietaisumallinen polvituki on ongelman ratkaisu! Polvituki kierretään polvinivelen ympäri ja kiinnitetään yksinkertaisesti tarranauhalla. 

Rakenne on erityisesti soveltuva käyttäjille, joilla on polvinivel ongelman lisäksi myöskin liikuntarajoitteita ja vaikeuksia venyttää itseään alas jalkoja kohden.Leveät elastiset nauhat reiden ylä- ja alapuolella tarjoavat todella yksinkertaisen säätömahdollisuuden käyttäjälle. ARX Wrap on valmistettu TriTex:ista, erittäin kevyestä materiaalista, jolla on erittäin hyvä kompressio ja ilmankierto, jotka takaavat optimaalisen mukavuuden ja funktion.TriTex antaa optimaalisen käyttömukavuuden vaikuttamatta funktioon.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kiskot jotka ovat asetettu polvinivelen sisä- sekä ulkopuolelle ovat valmistetti kevyestä alumiinista ollakseen kevyitä ja antaakseen hyvää tukea.
Vastaus. Kyllä, polvituki on erityisesti kehitetty ollakseen helppo pukea. Polvituki kiedotaan yli ilman että tarvitsee kumartua tai vetää tukea jalkaan.
Vastaus. Kietaisumalli on polvituki jota ei tarvitse vetää jalkaan. Kietaisumalli laitetaan polvinivelen ympärille avoimen muotoilun avulla ja kiristetään tarranauhakiinnityksellä.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot