Polviortoosi PP3 ristisidevammaan ja polvinvelen instabiliteettiin
polviortoosi_ristisidevammoihin polviortoosi_ristisidevammoihin polviortoosi_ristisidevammoihin

Polviortoosi PP3

  • 399,00 €
  • 489 €

PP3 on markkinoiden vakain, joustavin ja ylivoimaisesti innovatiivisin polviortoosi ristisidevammoihin ja nivelsidevammoihin.

Lue lisää

  • Markkinoiden stabiilein, joustavin ja ylivoimaisesti innovatiivisin polviortoosi
  • Korkealaatuinen materiaali ja funktio, monipuolinen käyttö
  • Erittäin kevyt vain 430 grammaa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

PP3 polviortoosi ristiside- ja nivelsidevammoihin. PP3 on kolmannen sukupolven polviortoosi, jonka materiaali ja funktio on erittäin korkealaatuinen. PP3 on kehitetty keskittyen vakauteen, fiksointiin ja mukavuuteen instabiilille polvinivelille ennen loukkaantumista ja loukkaantumisen jälkeen. Polviortoosi toimii yhtä hyvin aktiviteeteissä, alppihiihdossa, motokrossissa tai arkipäivässä vakauttaakseen ja mahdollistaa monipuolisen käytön. Polviortoosi painaa vain 430 grammaa ja on yksi kevyimmistä markkinoilla saatavista polviortooseista! 

Polvituki PP3 on erittäin stabiili polviortoosi erityisesti kehitetty vakauttamaan instabiilia polvea ligamenttivammoihin (ristiside tai nivelside), multiple ligamenttivammoihin (ristiside tai nivelside) sekä kombinaatiovammoihin (ristiside, nivelside ja nivelkierukkavammoihin n.s. terrible triad). Polviortoosi PP3 sopii käyttöön sekä ennaltaehkäisevänä, ennen loukkaantuneiden ligamenttejen leikkausta ja sen jälkeen esim. ristiside sekä/tai nivelsiteen rekonstruointiin. Ainutlaatuinen konstruktio tekee sitä yhtä hyvin sopivan sekä miehille että naisille. 

P3 ortoosisssa on ultraohut nivelpussi (vain 15 mm) joka tehokkaasti myötävaikuttaa polviortoosin erittäin matalaan profiiliin polvinivelen yli. Matala profiili ja erittäin matala paino, 430 grammaa, tekee polvituesta sopivan kaikkiin tilanteisiin häiritsemättä millään tavalla. Nivelen voi mukauttaa saadaksen optimaalisen liikkeenhallinnan sekä ekstensionissa että fleksionissa (taivutus ja ojennus) polvinivelessä. Eturistisidevammat aiheuttavat usein polvinivelen yliojennuksesta joka johtuu vammasta. P3 ehkäisee tehokkaasti yliojennusproblematiikkaa polvinivelessä ja sen voi mukauttaa ehkäistäkseen yliojennusta 0°, 10°, 20°, 30°, 40° extensioniin. P3 voi myös ehkäistä polvinivelen taivutusta 45°, 60°, 75°, 90° fleksioniin. P3 ortoosin erittäin laajalla polvinivelen liikkumisrajoituksella varmistetaan optimaalinen yksilöllinen mukauttaminen riippumatta vammasta. 

 

Dynamiset soljet varmistavat fiksoinnin

Seuraa lihaksen liikettä polviortoosin optimaalisen fiksoinnin ja funktion vuoksi 

Polvituki P3 stabiloi polvinivelen ainutlaatuisella 4 pisteen periaatteella, 4 pisteen periaate koostuu stabiilin metallista valmistetun raamin ja jäykkien mukautuvien nauhojen yhdistelmästä saadaksen optimaalisen nauhojen ja raamin fiksoinnin polvinivelen yli. P3 ainutlaatuisen raamin ja nauhakonstruktion vuoksi P3 varmistaa optimaalisen funktion sekä ristiside- että nivelsidevammoihin, mutta myös kombinaatiovammoihin ja nivelrikkoon. 

Jokaisella nauhalla on yksilöllinen merkintä varmistakseen ja helpottaakseen polvortoosin pukemisen oikealla tavalla joka kerta.

 

Ainutlaatuinen polviortoosi antaa lisästabiliutta ja lisäkontrollia 

Polviortoosilla  PP3 on ainutlaatuinen anatominen konstruktio joka varmistaa ylivoimaisen funktion ja mukavuuden. Matala profiili ja paino tekee ortoosista itsestäänselvän valinnan instabiileihin polvivammoihin. 

-Front -Back Design. Ainutlaatuinen anatominen polven raami saa otteen reiden etupuolelta ja säären takapuolelta saadakseen optimaalisen stabiiliuden. 

-Dual-Strap nauhasysteemi auttaa parantamaan ortoosin fiksoinnin polvinivelen yli ja tekee metalliraamin kanssa perustan 4 pisteen periaatteelle

-Multi grip - myötävaikuttaa polvituen fiksointiin polvinivelen yli. Multi Grip on ainutlaatuinen PP3 ortoosissa ja se ehkäisee raamin liukumista ja liikkumista riippumatta aktiviteetistä. 

-Anatomisia kondylityynyjä- optimaalisen nivelstabiliuden vuoksi 

-Ultra ohut nivelkapseli vain 15 mm

 

 
 Polycentrinen liikkuvuus nivelessä

Polvituki PP3 on konstruoitu polycentrisellä nivelen liikkuvuudella joka seuraa polviniveltä antaakseen optimaalista lisästabiliutta ja mukautumista. Nivelen voi sopeuttaa toivotun liikkumisrajoituksen mukaan jokaisen yksilöllisten tarpeitten mukaan. 
 
PP3 on markkinoiden stabiilein, joustavin ja ylivoimaisesti innovatiivisin polviortoosi ristisidevammoihin ja nivelsidevammoihin. Polvituki toimii optimaaliseti sekä etu- että takaristisidevammoihin, sisäiseen ja ulkoiseen sivuligamenttivammaan sekä yleiseen lisästabiliuden tarpeeseen esim. kombinaatiovammoihin ja kulumisvammoihin nivelrikkoon polvinivelessä. 

Ainutlaatuisen muotoilun ja konstruktion ansiosta PP3 toimii optimaalisesti polvivammoihin kun lisästabiliutta polviniveleen tarvitaan esim. alppihiihtoon, motokrossiin, jääkiekkoon ja muihin kontaktilajeihin loukkaantumisen jällkeen. Matala profiili ja paino varmistavat optimaalisen funktion myös suojavaatteiden alla. Polvituen koko mitataan yksilöllisesti ja sen on saatavissa erikseen oikeaan ja vasempaan jalkaan. 

 


KokoReiden ympärysmitta noin 15 cm polvinivelen yläpuolella
Small39-47 cm
Medium47-53 cm
Large53-60 cm
X-Large60-67 cm
XX-Large67-75 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa