Polvituki Patella polvilumpion tuella
polvituki Patella

Polvituki Co- TEX Patella polvilumpion tuella

  • 88,00 €

Polvituki Co-Tex Patella polvinivelen ja polvilumpion tuen kombinaatio

Lue lisää

  • Stabiilisuus, kompressio ja painonkevennys
  • CoTex materiaali
  • Polvilumpiota vakauttava silikonipehmuste
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Co-Tex Patella on anatominen polvituki joka on erityisesti rakennettu tukemaan ja helpottamaan särkevää polviniveltä. Polvituella on anatominen ympyränmuotoinen silikoonipelotti tehokkasta stabiiliutta ja helpotusta antaakseen kipeään ja epävakaaseen polvilumpioon (patellaan).

Polvituki Co-Tex Patella on erityisesti konstruoitu sinulle joka kokee kipua polvinivelessä yhdistettynä vaivoihin polvilumpion päällä, takana tai alla jokapäiväisissä aktiviteeteissä ja liikunnassa.

Ainutlaatuinen Co-TEX materiaali ehkäisee tehokkaasti nivelen turvotusta ja antaa tehokkaan stabilisoivan kompression nivelen yli. Polvituki on valmistettu kolmeen erilaiseen kompression-alueeseen polvinivelen yli stabilisoidakseen niveltä samalla kun alueet varmistavat parhaimman käyttäjänmukavuuden. Ylin kompression-alue on asetettu suoraan polvilumpion yli jossa stabiiliuden ja helpotuksen tarve on suurinYlempänä oleva kompression-alue varmistaa paremman stabilisoivan silikoonipelotin kontaktin ja tuen polvilumpion ympäri. Kompression määrä vähenee mitä kauemmaksi polvinivelen keskustasta tulee ja polvituella on matalampi kompressioprofiili reiden yli ja pohkeen ali.

Polvituen polvitaive on kudottu huokoisella rakenteella ehkäistäkseen vaivoja käytössä ilman että polvituki menettää stabiloivia ominaisuuksiaan.

Polvituella on kaksi joustavaa kierrejousta jotka ovat valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja asetettu sisä- sekä ulkopuolelle. Kierrejousi muotoutuu polvinivelen ääriviivojen mukaan ja vaikuttaa vielä enemmän polvinivelen stabilisointiin sekä ehkäisee että polvituki lysähtää käytössä ja varmistaa funktion ja mukavuuden.

Polvituki Co-Tex toimii erinomaisesti käyttöön polvinivelen helpotuksen ja kivunlievityksen tarpeessa muun muassa artroosiin, ylikuormitukseen ja tulehduskipuun polviniveleen tai polvilumpion ympärillä. Polvituen matala profiili tekee että tuote toimii erinomaisesti arkisessa käytössä aktiviteeteissä ja liikunnassa ja on huomaamaton housujen alla.

 


KokoPolvilumpion ympärysmitta (cm)
X-Small27-29 cm
Small30-32 cm
Medium33-35 cm
Large36-38 cm
X-Large39 - 41 cm
XX-Large42 - 44 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa