Polvituki Dynamics Plus | Rehaboteket
polvituki polvituki

Polvituki Dynamics Plus

  • 79,00 €
  • 109 €

Dynamics Plus on edistyksellinen polvituki, joka tarjoaa erittäin suurta tukea ja vakautta sekä paremman kontrollin. Polvitukea voi käyttää moneen eri tarkoitukseen yleisistä polvivaivoista erityisempiin

Lue lisää

  • Erityisen paljon kompressiota polvinivelen ympärillä
  • ArthroFlex®-alue takaa optimaalisen mukavuuden korkeatehoisessa käytössä
  • Plus-pelotti tarjoaa lisäkompressiota ja -tukea
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Dynamics Plus on ainutlaatuinen, anatomisesti muotoiltu polvituki, joka tarjoaa korkeinta mahdollista laatua ja toiminnallisuutta. Tuki on kauttaaltaan ommeltu siten, että se istuu paremmin, antaa enemmän kompressiota ja tehokkaamman polvea vakauttavan vaikutuksen, mikä saavutetaan esimerkiksi joustavilla kiskoilla ja tukipeloteilla. Dynamics Plus -tuen rakenne antaa kunnollista tukea, kuormituksen kevennystä ja kompressiota epävakaalle polvinivelelle, ja sopii yhtä hyvin kovaan urheiluun ja liikkumiseen, jonka halutaan olevan sujuvaa ja mukavaa, kuin koko työpäivän ajan jatkuvaan käyttöön, kun tarvitaan tukea ja kompressiota polvinivelen nivelrikkoon.

Polvituessa on useita ainutlaatuisia toimintoja, jotka luovat edellytykset parempaan asentotuntoon eli niin kutsuttuun proprioseptiikkaan. Proprioseptiikka aiheuttaa sen, että vammautuneeseen kehonosaan ja sen asentoon kiinnittää enemmän huomiota, mikä taas vaikuttaa tahattomaan lihasten hallintaan ja lihasmotoriikkaan. Dynamics Plus on suunniteltu useilla, erityisillä stimuloivilla toiminnoilla, joiden on tarkoitus parantaa proprioseptiikkaa ainutlaatuisilla silikonisilla Plus-peloteilla, jotka vaikuttavat suoraan proprioseptiikan toimintaan asetettuina polvinivelen, etureisilihaksen ja polvilumpion nivelsiteen päälle lisäten lihasstimulaatiota ja parantaen asentotuntoa. Polvituen etupuolella oleva Plus-pelotti aikaansaa lisäksi lisävakautta ja yliliikkuvan, epävakaan polvilumpion hallintaa ja tukee polvilumpiota kaikissa liikesuunnissa pyöreän muotonsa ansiosta. Pelotti keventää lisäksi tehokkaasti polvilumpion päälle kohdistuvaa painetta riippumatta polvinivelen liikkuvuudesta.

Polvituki on valmistettu täysin ainutlaatuisesta materiaalikoostumuksesta, joka parantaa joustavuutta, antaa paljon kompressiota, on hengittävä ja kosteutta siirtävä, jotta se antaisi aina parasta mahdollista tukea ja käyttömukavuutta. Materiaalien ominaisuudet luovat täysin uniikin kyvyn tukea ja keventää kuormitusta polvinivelestä parhaalla mahdollisella tavalla riippumatta aktiviteetista tai liikeradoista.
Polvinivelen sisä- ja ulkopuolella on kaksi ruostumattomasta teräksestä valmistettua vahvistettua jousikiskoa. Kiskojen rakenne on ainutlaatuinen, ne ovat kuin ”letitetyt”, joustavat metallilangat, jotka yhdessä keventävät kuormitusta sekä vähentävät koukistus- ja venytysliikkeiden vaikutusta polviniveleen. Polvitaipeessa on pehmeä ja erittäin joustava ArthroFlex®-alue. Alue on erityisesti kehitetty vähentämään hiertymisen ja epämukavuuden tunnetta polvitaipeen herkässä ihossa. ArthroFlex® on erittäin ohutta materiaalia sen paksuuden ollessa vain 1/2 mm ja lisäksi se tarjoaa voimakasta kompressiota parhaan käyttömukavuuden varmistamiseksi. Vaikka Arthroflex® -alue on pehmeä ja erittäin joustava, materiaali tuottaa tasaisen kompression ja toimii erinomaisesti tukena esimerkiksi polvitaipeen Bakerin kystassa. 

Käytä Dynamics Plus -tukea polvinivelen kivun hoitoon sekä seuraavissa ongelmissa:
Yleinen polvikipu, jossa lisätuen tarve
-Polvinivelen paikallinen turvotus ja jäykkyys
-Nivelrikon rappeuttavat muutokset
-Rappeuttavat niveltulehdukset
-Lievä polvinivelen epävakaus ja pettäminen
-Patellaariset ongelmat epävakaisuuden tai nivelrikon kanssa

Polvitukea voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa polvessa. Se voidaan pestä 30°C käsinpesussa, jotta vältetään konepesun aiheuttamaa kuluttavaa vaikutusta polvituen komponenteissa. Anna polvituen kuivua ennen käyttöä.


KokoKoko 1Koko 2
133 – 37 26 – 29
237 – 4129 – 33
341 – 45 33 – 37
445 – 4937 – 41
549 – 5341 – 45
653 – 5745 – 49
757 – 6149 – 53
Measurement instructions

Kysymys. Voinko käyttää Dynamics Plus -polvitukea hyvänä tukena, kun treenaan crossfittiä? Minun on pystyttävä koukistamaan polvia syvään, enkä haluaa tuotetta, joka estää liikkeitäni.
Vastaus. Kyllä, ilman muuta! Jos olet lisätuen ja kuormituksen keventämisen tarpeessa ja etsit samalla erityisen taipuisaa polvitukea, tämä malli on yksi markkinoiden taipuisimmista.

Kysymys. Voiko kiskot ottaa pois sisä- ja ulkopuolelta?
Vastaus. Ei, ne ovat suljetuissa taskuissa. Mutta kiskot eivät häiritse polvinivelen liikkumista. Ne ovat täysin joustavat, eivätkä vaikuta polven koukistamiseen tai venyttämiseen, eivätkä lisää riskiä saada hiertymiä tai tuntea epämukavuutta.

Kysymys. Miten Plus-pelotti toimii?
Vastaus. Plus-pelotti on pehmeä silikonipelotti, joka tarjoaa erittäin hyvää tukea epästabiilille polvilumpiolle polvilumpion koko liikelaajuudelta, sisään- ja ulospäin, sekä lisäksi ylös- ja alaspäin. Pelotti on varustettu neliönmuotoisilla siivillä, jotka entisestään lisäävät kontaktia polvinivelen etummaisiin lihaksiin ja parantavat siten lihasmotoriikkaa sekä niin kutsuttua proprioseptiikkaa.

Seuraa meitä Facebookissa