Polvituki GenuFit Artro | Rehaboteket
polvituki_nivelrikko polvituki_nivelrikko polvituki

Polvituki GenuFit Artro

  • 229,00 €

Polvituki Genufit Artro on erityisen vakaa ja samalla erityisen joustava, kuormitusta helpottava polvituki arkikäyttöön nivelkierukka- ja nivelrikko-ongelmissa.

Lue lisää

  • Erityisen vakaa polvituki polysentrisellä kiskolla
  • Avoin malli PreFixillä yksinkertaiseen ja tarkkaan pukemiseen
  • Valmistettu AirX-materiaalista optimaalisen ilmanvaihdon saavuttamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki GenuFit Artro  on erityisen vakaa polvituki, joka antaa tehokkaan helpotuksen epävakaalle polvelle polvinivelen nivelrikko-, nivelkierukka- tai nivelsidevammoissa. Polvituki Artro on niin kutsuttu wrap around -malli, joka asetetaan helposti polvinivelen yli ylemmän ja alemman segmentin avulla.
Avoin malli mahdollistaa polvituen optimaalisen ja yksilöllisen säädön  reiden ja säären ympäri. Avoimen mallin etu on se, että myös kompression aste reiden ja säären ympäri voidaan säätää täysin yksilölliseksi.
Artro-polvituessa on kaksi erityisen vakaata kiskoa, jotka on sijoitettu polvinivelen sisä- ja ulkosivulle antaakseen hyvän helpotuksen kipeälle tai epävakaalle polvinivelelle. Kiskojen polysentrinen nivel varmistaa, että kiskon liike seuraa optimaalisesti polvinivelen liikettä.

Polvituessa on PreFix, sisäinen kiinnitysjärjestelmä nivelellä, jonka ympärillä on lycra-materiaalia, mikä parantaa polvituen kiinnitystä käytössä. PreFix helpottaa myös polvituen kiskon sijoittamista. Ensin Pre-Fix asetetaan polvinivelen yli, mikä mahdollistaa yksinkertaisen ja varman polvikiskon korkeuden säädön. Kun kisko on keskellä polviniveltä, polvituen ylempi ja alempi segmentti kiristetään yksilöllisesti, parhaan mahdollisen kiinnityksen saavuttamiseksi. Polvitaipeen kohdalla Artrossa on pehmeämpi Soft-X materiaali, joka minimoi hiertymien ja epämukavuuden riskin kokopäiväisessä käytössä.

Polvituessa on myös ainutlaatuinen, patentoitu hihnajärjestelmä, joka mahdollistaa yksinkertaisen ja tehokkaan polvituen kiskojen kiinnityksen yksinkertaisen kädenliikkeen avulla. Hihnajärjestelmä voidaan helposti säätää pituussuunnassa enemmän tukea ja hallintaa tarvittaessa. Polvituki on valmistettu AirX-materiaalista, joka on tekstiilimateriaali hyvällä hengittävyydellä, mikä tekee polvituesta optimaalisen tuotteen kokopäiväiseen käyttöön, kun polvinivelen nivelrikko-ongelmissa  tarvitaan lisätukea.

Polvituen joustava rakenne mahdollistaa erittäin tehokkaan tuen arkikäyttöön, jos sinulla on ongelmia nivelrikon, nivelkierukan tai yleisen polvinivelen epävakauden kanssa. Polvituen kokonaispituus polven yli on ainoastaan 33 cm, minkä ansiosta se on yksi joustavimmista vakaista polvituista arkikäyttöön. 


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolella
X-Small 33 - 39 cm
Small 39 - 45 cm
Medium 45 - 52 cm
Large 52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Kärsin nivelrikosta ja haluan joustavan polvituen, jota voin käyttää ulkona kävelylenkeillä. En halua liian painavaa polvitukea, ja toivoisin ettei tuen alla tulisi liian kuuma. Mitä suosittelette?
Vastaus. Meillä on GenuFit Artro, joka on erityisesti kehitetty joustavammaksi polvitueksi vakaalla kiskolla. Polvituki on lisäksi valmistettu AirX-materiaalista, joka on viileää ja hyvin hengittävää materiaalia. 

Kysymys. Kuinka asetan polvituen jalkaani? 
Vastaus. Polvituki on niin sanottu päällelaitettava malli, joka asetetaan yksinkertaisesti polvinivelen ympäri, joten sinun ei tarvitse kumartua alas vetääksesi polvituen jalan yli. Päällelaitettava malli antaa myös ainutlaatuisen ominaisuuden, sillä polvitukea voidaan kiristää tai löysätä esimerkiksi reiden paksuuden mukaan.

Kysymys. Mikä on PREFIX?
Vastaus. PreFix on ainutlaatuinen toiminto, joka helpottaa polvituen pukemista ja polvituen nivelen asettamista. PREFIXin avulla voit asettaa polvituen polvinivelen ympärille ja sen jälkeen rauhallisesti ja metodisesti kiristää polvituen vaihe vaiheelta ilman, että se putoaa alas. 
 
            

Seuraa meitä Facebookissa