Polvituki juoksijan polvi ITB lievittää tehokkaasti juoksijan polvea
polvituki_juoksijan_polvi juoksijan_polvituki juoksijan_polvituet

POLVITUKI JUOKSIJAN POLVI ITB

  • 45,00 €

Polvituki juoksijan polvi ITB on tehokas ainutlaatuinen polvituki juoksijan polven auttamiseen. Se auttaa tehokkaasti vaikuttamatta polvinivelen liikkeeseen.
Lue lisää

  • Ainutlaatuinen polvituki kehitetty juoksijan polven hoitoon
  • Lievittää tehokkaasti tulehdusta polvinivelessä
  • Ei vaikuta polvinivelen liikerataan
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

POLVITUKI JUOKSIJAN POLVEN OPTIMAALISEEN LIEVITTÄMISEEN
 

Polvituki juoksijan polveen ITB on ainutlaatuinen polvituki kehitetty erityisesti juoksijan polven hoitoon. Juoksijan polven polvituki lievittää polvijänteen tulehtunutta liitoskohtaa ulkopuolelta siten, että se laitetaan iliotibiaalisen jänteen päälle kipupisteen yläpuolelle. Juoksijan polven tuella on ainutlaatuinen anatominen muotoilu, joka takaa sen optimaalisen paikallaan pysyvyyden korkeaintensiivisen käyton, kuten esimerkiksi juoksun, aikana. Ottaen huomioon, että polvituki on suunniteltu tueksi juoksijan polvea varten, se ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen käytön yhteydessä. Tämä minimoi hankauksen riskin pidempiä matkoja juostessa. Polvituen auttava juoksijan polven pehmuste on erityisesti suunniteltu lievittämään tulehtunutta polvinivelen ulkopuolella olevaa jänteen liitoskohtaa samanaikaisesti kuin se vakauttaa iliotibiaalisen jänteen sekä nelipäisen reisilihaksen. Juoksijan polven pehmuste yhdessä pehmusteen sisäpuolella olevien silikonityynyjen kanssa varmistaa tehokkaan avun, jopa kevyellä hihnan kiristyksellä.
 
Ainutlaatuinen juoksijan polven tuki varmistaa tehokkaan juoksijan polven lievityksen ilman että tuen hihnaa täytyy kiristää äärimmäisen kireälle halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Lihasjännitys lonkkalihaksesta (tensor fasciae latae) lievittyy juoksijan polven tuella ja edistää tehokkaasti polvinivelen ulkopuolella olevan tulehtuneen alueen lievitystä. ITB juoksijan polven tuki, on varustettu 4 kappaleella silikonityynyjä, jotka edelleen edesauttavat optimaalista kiinnittymistä polvituen käytön aikana. Silikonipehmusteet kiinnittyvät optimaalisesti reisilihakseen ja ne sijoitetaan polvinivelen yläpuolelle reiden ulkosivulle optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Juoksijan polven polvituki on valmistettu kestävästä nailonmateriaalista yhdessä kaikille sopivassa koossa, joka voidaan helposti säätää oikealle ympärysmitalle. Juoksijan polvi aiheuttaa tulehduskipua polvinivelen ulkosyrjällä. Kivun syy on usein mekaaninen kuluma iliotibiaalisen jänteen ja reisiluun ulkonevien luiden välissä. Juoksijan polvi on yksi tavallisimmista polviongelmista, joista juoksijat ja kestävyyslajien harjoittajat kärsivät ajan mittaan yksipuolisten liikkeiden vuoksi.
Yksipuoliset samankaltaiset liikkeet, joita esiintyy esimerkiksi juoksun yhteydessä, ovat usein juoksijan polven laukaiseva tekijä.
Lievittävä polvituki juoksijan polven yhteydessä edistää tehokkaasti kivunlievitystä ja sitä voi käyttää rajoituksetta.

KokoPolvinivelen ympärysmitta
UniversaaliMin 25 - Max 45 cm
Measurement instructions

Kysymys. Olen aiemmin käyttänyt samankaltaista juoksijan polven polvitukea, mutta tämä polvituki piti kiristää hyvin kireälle, että se pysyisi reidellä. Miten Juoksijan polven polvituki ITB toimii?
Vastaus. Juoksijan polvituki ITB on valmistettu kiinnittävillä silikonipehmusteilla, jotka on kiinnitetty pehmusteeseen tuen kiinnityksen edelleen varmistamiseksi juoksun aikana.

Kysymys. Mihin kohtaan laitan juoksijan polvituen ITB?
Vastaus. Polvituki laitetaan kipupisteen yläpuolelle polvinivelen ulkosyrjälle reisilihaksen alaosaan. Polvituen pehmusteessa on 4 silikonityynyä tuotteen tehokkaan kiinnityksen varmistamiseksi. Polvituki on erittäin joustava ja sen voi helposti siirtää optimaalisen tuen saavuttamiseksi. Kokeile ensimmäisinä päivänä siirtää tukea ja kiristää eri kireyksillä, löytääksesi optimaalisen kohdan ja kiristyksen. 

Kysymys. Miten mittaan löytääkseni oikean koon?
Vastaus. Juoksijan polvituki ITB valmistetaan universaalikoossa ja se sopii polvinivelen ympäryysmitoille 25 - 45 cm

Kysymys. Sopiiko juoksijan polvisuoja oikealle vai vasemmalle polvelle? 
Vastaus. Polvisuoja soveltuu yhtä hyvin molempiin polviin.

Kysymys. Miten pesen polvisuojan?
Vastaus. Suositeltu pesuohje on käsinpesu 30° miedolla saippualiuoksella. Anna polvituen kuivua ennen käyttöä.

 

Seuraa meitä Facebookissa