Myydyin tuote
  • POLVITUKI JUOKSIJAN POLVI ITB
  • POLVITUKI JUOKSIJAN POLVI ITB
  • POLVITUKI JUOKSIJAN POLVI ITB

POLVITUKI JUOKSIJAN POLVI ITB

49 €

Polvituki juoksijan polvi ITB on tehokas ainutlaatuinen polvituki juoksijan polven auttamiseen. Se auttaa tehokkaasti vaikuttamatta polvinivelen liikkeeseen. Lue lisää
Ainutlaatuinen polvituki kehitetty juoksijan polven hoitoon
Lievittää tehokkaasti tulehdusta polvinivelessä
Ei vaikuta polvinivelen liikerataan

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

POLVITUKI JUOKSIJAN POLVI ITB

POLVITUKI JUOKSIJAN POLVEN OPTIMAALISEEN LIEVITTÄMISEEN
 

Polvituki juoksijan polveen ITB on ainutlaatuinen polvituki kehitetty erityisesti juoksijan polven hoitoon. Juoksijan polven polvituki lievittää polvijänteen tulehtunutta liitoskohtaa ulkopuolelta siten, että se laitetaan iliotibiaalisen jänteen päälle kipupisteen yläpuolelle. Juoksijan polven tuella on ainutlaatuinen anatominen muotoilu, joka takaa sen optimaalisen paikallaan pysyvyyden korkeaintensiivisen käyton, kuten esimerkiksi juoksun, aikana. Ottaen huomioon, että polvituki on suunniteltu tueksi juoksijan polvea varten, se ei vaikuta polvinivelen liikkuvuuteen käytön yhteydessä. Tämä minimoi hankauksen riskin pidempiä matkoja juostessa. Polvituen auttava juoksijan polven pehmuste on erityisesti suunniteltu lievittämään tulehtunutta polvinivelen ulkopuolella olevaa jänteen liitoskohtaa samanaikaisesti kuin se vakauttaa iliotibiaalisen jänteen sekä nelipäisen reisilihaksen. Juoksijan polven pehmuste yhdessä pehmusteen sisäpuolella olevien silikonityynyjen kanssa varmistaa tehokkaan avun, jopa kevyellä hihnan kiristyksellä.   Ainutlaatuinen juoksijan polven tuki varmistaa tehokkaan juoksijan polven lievityksen ilman että tuen hihnaa täytyy kiristää äärimmäisen kireälle halutun vaikutuksen saavuttamiseksi. Lihasjännitys lonkkalihaksesta (tensor fasciae latae) lievittyy juoksijan polven tuella ja edistää tehokkaasti polvinivelen ulkopuolella olevan tulehtuneen alueen lievitystä. ITB juoksijan polven tuki, on varustettu 4 kappaleella silikonityynyjä, jotka edelleen edesauttavat optimaalista kiinnittymistä polvituen käytön aikana. Silikonipehmusteet kiinnittyvät optimaalisesti reisilihakseen ja ne sijoitetaan polvinivelen yläpuolelle reiden ulkosivulle optimaalisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Juoksijan polven polvituki on valmistettu kestävästä nailonmateriaalista yhdessä kaikille sopivassa koossa, joka voidaan helposti säätää oikealle ympärysmitalle. Juoksijan polvi aiheuttaa tulehduskipua polvinivelen ulkosyrjällä. Kivun syy on usein mekaaninen kuluma iliotibiaalisen jänteen ja reisiluun ulkonevien luiden välissä. Juoksijan polvi on yksi tavallisimmista polviongelmista, joista juoksijat ja kestävyyslajien harjoittajat kärsivät ajan mittaan yksipuolisten liikkeiden vuoksi.
Yksipuoliset samankaltaiset liikkeet, joita esiintyy esimerkiksi juoksun yhteydessä, ovat usein juoksijan polven laukaiseva tekijä.
Lievittävä polvituki juoksijan polven yhteydessä edistää tehokkaasti kivunlievitystä ja sitä voi käyttää rajoituksetta.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Juoksijan polvituki ITB on valmistettu kiinnittävillä silikonipehmusteilla, jotka on kiinnitetty pehmusteeseen tuen kiinnityksen edelleen varmistamiseksi juoksun aikana.
Vastaus. Polvituki laitetaan kipupisteen yläpuolelle polvinivelen ulkosyrjälle reisilihaksen alaosaan. Polvituen pehmusteessa on 4 silikonityynyä tuotteen tehokkaan kiinnityksen varmistamiseksi. Polvituki on erittäin joustava ja sen voi helposti siirtää optimaalisen tuen saavuttamiseksi. Kokeile ensimmäisinä päivänä siirtää tukea ja kiristää eri kireyksillä, löytääksesi optimaalisen kohdan ja kiristyksen.
Vastaus. Juoksijan polvituki ITB valmistetaan universaalikoossa ja se sopii polvinivelen ympäryysmitoille 25 - 45 cm
Vastaus. Polvisuoja soveltuu yhtä hyvin molempiin polviin.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot