Myydyin tuote
Polvituki kiskoilla NRX LIGA
Polvituki kiskoilla NRX LIGA

Polvituki kiskoilla NRX LIGA

115 €

Polvituki kiskoilla – epävakaan polvinivelen stabilointiin Lue lisää

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki kiskoilla NRX LIGA

Polvituki NRX on anatomisesti muotoiltu polvituki kiskoilla joka yhdistää kompression ja sivuttaisen polvinivelen stabiloinnin. Polvituella on kaksinkertaisesti nivelletyt alumiinikiskot asetetut polvinivelten sisä- ja ulkopuoelle saadakseen hyvän sivustabilisoinnin esim. ligamenttivammoihin.
Kiskot voidaan helposti mukauttaa yksilöllisesti polvinivelen ääriviivojen mukaan saadakseen paremman stabiliuden ja käyttäjämukavuuden. 

Stabilisoivat elastiset nauhat mahdollistavat helpon mukautuksen saadakseen parhaimman stabiliuden ja mukavuuden. 
Polvituki on valmistettu NRX, lämmittävästä ja stabiloivasta materiaalista joka paikallisesti lisää verenkiertoa polvinivelessä ja toimii kivunlievittäjänä. 

Avoimen patellan muotoilu ehkäisee painetta ja epämukavuutta polvilumpion yli. 
​Polvituki on säädettävä ylöspäin reidelle ja alaspäin säärelle saadakseen hyvät säätömahdollisuudet. 

 

 

 

Stabilt knäskydd med dubbel metallskenor för extra stöd

Extra stabilitet av en instabil knäled tack vare de dubbla skenorna placerade på in- och utsidan av knäleden i linje med behov av inre och yttre stabilisering av knäleden.

Cirkulära bandsystem över lår och vad

Vid problem med schlatter kan schlatterknölen vara trycköm. MB schlatter har en anatomiskt formad silikonpelott som effektivt motverkar tryck direkt över schlatterknölen.

Tillverkat av slitstarkt och värmeisolerande NRX för lokal värme och kompression

Det starka NRX materialet är ett gummimaterial som skapar lokal kompression runt knäleden i kombination med lokal värmeökande effekt under skyddet.

Usein kysytyt kysymykset

Svar. Vi rekommenderar tvättråd är 30° handtvätt med alla kardborrband stängda. Skölj upp produkten och låt den lufttorka innan användning

Svar. Alla våra stabilare knäskydd för ledbandskador har bandsystem för optimal stabilitet, anpassning och fixering. Banden går att justeras och ger möjlighet till bättre fixering av skenorna över knäleden.

Svar. Ja, skenorna ligger placerade i en skyddande ledficka som är öppen upptill/baktill för att kunna ta ur skenan vid tvätt eller inspektion av leden.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot