• Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA
  • Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA

Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA

219 €

Polvituki GenuFit LIGA on erittäin vakaa ja erittäin joustava polvituki, joka vakauttaa tehokkaasti epävakaata polviniveltä.  Lue lisää
Polvituki GenuFit | joustavuutta ja lisävakautta
Patentoitu hihnajärjestelmä äärimmäiseen kiinnitykseen
Yhdistetty vakaus polvilumpiolle ja polvinivelelle

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA

GenuFit LIGA -polvituki kiskoilla on anatominen polvituki, joka on valmistettu erityisen tiukalla istuvuudella lisäjoustavuuden ja minimaalisen liikevaikutuksen saavuttamiseen. Polvituen kokonaiskorkeus on 33 cm, jaettuna 16 cm osioon polvinivelen keskikohdan alapuolella säären yli ja yläpuolen 17 cm osioon reiden yli. Matalampi malli varmistaa erityisen joustavan polvituen lisävakauden ja hallinnan saamiseksi.

Polvituessa on kaksi jäykkää sivusuunnassa vakauttavaa kiskoa, jotka antavat lisätukea ja polvinivelen hallintaa sivusuunnassa. Polvituen kiskot on valmistettu alumiinista, mikä antaa optimaalisen polvinivelen vakauden ja hallinnan joustamalla. Polvikiskot ovat polysentriset, mikä merkitsee sitä, että kiskoilla on optimaalinen myötäilevyys täysin polvinivelen koukistus- ja ojennusliikkeen linjassa, sillä kiskon liikekeskus seuraa polvinivelen luonnollista liikettä optimaalisesti.
Polvituen vakaat kiskot on asennettu kahteen kiskotaskuun, jotka on valmistettu HDPE-materiaalista, mikä antaa erittäin tehokkaan kiskon kiinnityksen reiteen ja sääreen. Kiskotaskut mahdollistavat myös

GenuFit-polvituella on ainutlaatuinen ja patentoitu hihnajärjestelmä, joka yhdistää polvituen kiskot ylemmässä ja alemmassa segmentissä. Hihnajärjestelmä varmistaa erityisen tehokkaan polvituen kiinnityksen korkeaintensiivisessä treenissä ja vahvistaa kiskojen toimintaa polvinivelen sisempään ja ulompaan vakauttamiseen. Polvituen hihnajärjestelmän ja vakaasti kiinnitettyjen kiskotaskujen yhdistelmä antaa GenuFit LIGA -polvituelle ainutlaatuiset, vakauttavat ominaisuudet antamaan lisätukea ja hallintaa polvituelle instabiliteettiongelmissa.

Polvituessa on niin sanottu avoin polvilumpio (patella), mikä varmistaa minimaalisen paineen polvilumpiolle polviniveltä taivutettaessa. Polvilumpion ympärillä on myös kaksi patella-pelottia, jotka antavat tehokkaasti  lisää tukea ja vakautusta polvilumpion sisä- ja ulkopuolelle. Polvilumpion lisätuki yhdistettynä polvituen sivuvakauteen auttaa polvitukea antamaan erittäin laajan tuen, joka auttaa sekä polvilumpion että polvinivelen epävakaudessa yhdessä ja samassa tuotteessa.

Polvituki on valmistettu AirX-materiaalista, joka on erittäin hengittävää kompressiota antavaa materiaalia, ja joka antaa optimaalisen mukavuuden käytön aikana. Polvituessa on myös erityisen hengittävä ja pehmeä Soft-X materiaali, joka on sijoitettu polvitaipeeseen ja varmistaa optimaalisen mukavuuden käytön aikana. Soft-X materiaali peittää koko polvitaipeen ja minimoi hiertymien ja epämukavuuden riskin polvinivelen herkimmällä alueella.

Polvituen anatomisen rakenteen ansiosta GenuFit sopii yhtä hyvin niin oikeaan kuin vasempaankin polviniveleen.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Polvituki pestään käsinpesulla 30° lämpötilassa minimoimaan pesukoneen mekaaninen kulutus. Pese polvituki tarranauha suljettuna, kiskot voidaan ottaa ulos taskuistaan pesun ajaksi.
Vastaus. Kyllä, ehdottomasti. GenuFit LIGA on erityisen vakaa ja samalla joustava polvituki, joka antaa lisätukea ja hallintaa polvinivelelle esimerkiksi nivelsidevamman yhteydessä.
Vastaus. Kyllä, polvituessa on kaksi sivusuunnassa vakauttavaa tyynyä, jotka antavat lisätukea ja hallintaa polvilumpiolle instabiliteettiongelmissa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot