Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA | Rehaboteket

Polvituki metallikiskoilla GenuFit LIGA

  • 219,00 €

Polvituki GenuFit LIGA on erittäin vakaa ja erittäin joustava polvituki, joka vakauttaa tehokkaasti epävakaata polviniveltä. 

Lue lisää

  • Polvituki GenuFit | joustavuutta ja lisävakautta
  • Patentoitu hihnajärjestelmä äärimmäiseen kiinnitykseen
  • Yhdistetty vakaus polvilumpiolle ja polvinivelelle
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

GenuFit LIGA -polvituki kiskoilla on anatominen polvituki, joka on valmistettu erityisen tiukalla istuvuudella lisäjoustavuuden ja minimaalisen liikevaikutuksen saavuttamiseen. Polvituen kokonaiskorkeus on 33 cm, jaettuna 16 cm osioon polvinivelen keskikohdan alapuolella säären yli ja yläpuolen 17 cm osioon reiden yli. Matalampi malli varmistaa erityisen joustavan polvituen lisävakauden ja hallinnan saamiseksi.

Polvituessa on kaksi jäykkää sivusuunnassa vakauttavaa kiskoa, jotka antavat lisätukea ja polvinivelen hallintaa sivusuunnassa. Polvituen kiskot on valmistettu alumiinista, mikä antaa optimaalisen polvinivelen vakauden ja hallinnan joustamalla. Polvikiskot ovat polysentriset, mikä merkitsee sitä, että kiskoilla on optimaalinen myötäilevyys täysin polvinivelen koukistus- ja ojennusliikkeen linjassa, sillä kiskon liikekeskus seuraa polvinivelen luonnollista liikettä optimaalisesti.
Polvituen vakaat kiskot on asennettu kahteen kiskotaskuun, jotka on valmistettu HDPE-materiaalista, mikä antaa erittäin tehokkaan kiskon kiinnityksen reiteen ja sääreen. Kiskotaskut mahdollistavat myös

GenuFit-polvituella on ainutlaatuinen ja patentoitu hihnajärjestelmä, joka yhdistää polvituen kiskot ylemmässä ja alemmassa segmentissä. Hihnajärjestelmä varmistaa erityisen tehokkaan polvituen kiinnityksen korkeaintensiivisessä treenissä ja vahvistaa kiskojen toimintaa polvinivelen sisempään ja ulompaan vakauttamiseen. Polvituen hihnajärjestelmän ja vakaasti kiinnitettyjen kiskotaskujen yhdistelmä antaa GenuFit LIGA -polvituelle ainutlaatuiset, vakauttavat ominaisuudet antamaan lisätukea ja hallintaa polvituelle instabiliteettiongelmissa.

Polvituessa on niin sanottu avoin polvilumpio (patella), mikä varmistaa minimaalisen paineen polvilumpiolle polviniveltä taivutettaessa. Polvilumpion ympärillä on myös kaksi patella-pelottia, jotka antavat tehokkaasti  lisää tukea ja vakautusta polvilumpion sisä- ja ulkopuolelle. Polvilumpion lisätuki yhdistettynä polvituen sivuvakauteen auttaa polvitukea antamaan erittäin laajan tuen, joka auttaa sekä polvilumpion että polvinivelen epävakaudessa yhdessä ja samassa tuotteessa.

Polvituki on valmistettu AirX-materiaalista, joka on erittäin hengittävää kompressiota antavaa materiaalia, ja joka antaa optimaalisen mukavuuden käytön aikana. Polvituessa on myös erityisen hengittävä ja pehmeä Soft-X materiaali, joka on sijoitettu polvitaipeeseen ja varmistaa optimaalisen mukavuuden käytön aikana. Soft-X materiaali peittää koko polvitaipeen ja minimoi hiertymien ja epämukavuuden riskin polvinivelen herkimmällä alueella.

Polvituen anatomisen rakenteen ansiosta GenuFit sopii yhtä hyvin niin oikeaan kuin vasempaankin polviniveleen.


KokoYmpärysmitta 15 cm polvinivelen yläpuolella
X-Small33 - 39 cm
Small39 - 45 cm
Medium45 - 52 cm
Large52 - 58 cm
X-Large58 - 66 cm
XX-Large66 - 75 cm
Measurement instructions

Kysymys. Kuinka pesen polvitukeni?
Vastaus. Polvituki pestään käsinpesulla 30° lämpötilassa minimoimaan pesukoneen mekaaninen kulutus. Pese polvituki tarranauha suljettuna, kiskot voidaan ottaa ulos taskuistaan pesun ajaksi.

Kysymys. Minulla on sisemmän nivelsiteen vamma ja tunnen epävarmuutta polvessani. Voinko käyttää GenuFit LIGA -tukea?
Vastaus. Kyllä, ehdottomasti. GenuFit LIGA on erityisen vakaa ja samalla joustava polvituki, joka antaa lisätukea ja hallintaa polvinivelelle esimerkiksi nivelsidevamman yhteydessä.

Kysymys. Jos koen polvilumpion subluksaatiota, voiko GenuFit LIGA -polvituen polvilumpiotuki antaa minulle tukea ja hallintaa?
Vastaus. Kyllä, polvituessa on kaksi sivusuunnassa vakauttavaa tyynyä, jotka antavat lisätukea ja hallintaa polvilumpiolle instabiliteettiongelmissa.

Seuraa meitä Facebookissa