• Polvituki Object
  • Polvituki Object
  • Polvituki Object

Polvituki Object

55 €

Polvituki Object on erittäin joustava ja vakauttava polvituki, jossa on lisäpelotti polven vakauttamiseksi liikkumisen ja kuormituksen aikana. Lue lisää
C-muotoiltu pelotti polvilumpion lisätueksi
Erittäin joustava rakenne lapsille ja aikuisille
Innovatiivinen muotoilu, joka toimii sekä oikeassa että vasemmassa polvessa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvituki Object

Polvituki Object on ns. subluksaatiotuki, jolla on ainutlaatuiset vakauttavat toiminnot epävakaaseen, yliliikkuvaan polvilumpioon liittyvissä ongelmissa.
Polvituen rakenne perustuu puolipyöreään C-pelottiin ja polvilumpiotyynyyn, joiden tehtävänä on vakauttaa polvilumpio ja estää ns. subluksaatio. Polvituki helpottaa polvilumpion tukemista kuormittavissa asennoissa.
Puoliympyrän muotoinen C-pelottimalli tarjoaa tehokkaan ja erittäin tasaisen tuen polvilumpion koko liikealueelle sekä taivutettuna että suorana. Pelotti on valmistettu muotonsa säilyttävästä polyuretaanista, joka tukee polvilumpiota ilman vammojen ja epämukavuuden riskiä.
Object on kaksipuolinen polvituki, joka toimii yhtä hyvin niin oikeassa kuin vasemmassakin polvessa. Yksi ja sama tuote voi siis tarjota tukea joko polvilumpion ulko- tai sisäpuolelle riippuen tuotteen asetustavasta. Optimaalinen säätövaihtoehto tarjoaa tuotteen, jota voidaan käyttää rajoituksetta useimpiin polviin liittyviin ongelmiin, ja joka mahdollistaa täydellisen säädettävyyden. Suurin osa polvilumpion subluksaatioista tapahtuu kehosta ulospäin, mikä on polvituen yleisin käyttöalue. Tuote kuitenkin tarjoaa yhtä tehokkaan tuen myös silloin, kun se asetetaan kannattamaan polvilumpion sisäosaa. Polvituki soveltuu käytettäväksi niin oikeassa kuin vasemmassakin polvessa, kääntämällä suoja helposti sisään- ja ulospäin. Tämä tapahtuu liikuttamalla pelottia polvilumpion ulkopuolelta sisäpuolelle yksinkertaisella otteella.

Object on erittäin joustava ja pieni polvituki, jolla on hyvä toiminnallisuus. Tuote on valmistettu kestävästä neomateriaalista, jonka paksuus on vain 2,5 mm. Polvituen kokonaiskorkeus edessä on 12,5 cm ja takana polvitaipeessa vain 10 cm, mikä tekee tästä selkeästi markkinoiden joustavimman polvituen polvilumpion vakauttamiseen.
Ohut materiaali yhdessä matalan korkeuden kanssa tekee tuotteesta optimaalisen myös lapsille, joilla on ongelmia polvilumpion vakauden kanssa.

Object-polvituen käyttö:
- Polvilumpion subluksaatio-ongelmat (sekä mediaalinen että lateraalinen)
- Polvilumpion yleisen vakauden helpottaminen
- Polvilumpion yliliikkuvuus sekä urheilussa että päivittäisessä käytössä
- Tarve polvilumpion seurannan helpottamiselle
- Yleinen polvilumpion vakauttaminen ja chondromalacia patellaen (kuluneen ruston) lievitys
- Lievät nivelrikkoon liittyvät ongelmat polvilumpion takana tai alapuolella


Tuen asentamisen ja säätämisen helpottamiseksi Objectin etupuolella on avoin rakenne, helpottamassa polvituen oikeaa paikalleen asettamista. Asettamalla polvilumpion polvituen etuosan aukkoon, varmistat polvilumpiota vakauttavan C-pelotin pysyvän oikeassa asennossa polvilumpion sisä- tai ulkopuolella. Tämä varmistaa tehokkaan tuen saamisen sekä päivittäisessä käytössä että liikunnan ja urheilun aikana. Polvituen aukko vapauttaa polvilumpion ja poistaa kaiken paineen koko polvilumpion pinnalta.
Polvituen oikean käytön varmistamiseksi tuote tulee asettaa istuma-asennossa, polvinivelen ollessa taivutettuna noin 20° kulmassa. Vedä polvituki jalkaan ja varmista, että C-muotoiltu pelotti on kosketuksissa polvilumpion ulkopinnan kanssa ulkoista vakautta (lateraalinen vakautus) varten tai sisäpintaan, mikäli polvitukea tarvitaan sisäiseen vakauteen (mediaalinen vakautus). Jos C-muotoiltu pelotti ei ole kosketuksessa polvilumpion ulkoreunan kanssa, polvitukea voidaan helposti kääntää saavuttamaan kosketus ja siten myös tarjoamaan tehokkaampi tuki.
Polvituki pestään käsin 30 °C lämpötilassa, ja se on kuivattava ennen käyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Polvituki Object on markkinoiden kätevin vakauttava polvituki. Pienemmät koot toimivat optimaalisesti lapsille ilman, että tuki veisi liikaa tilaa polven ympärillä.
Vastaus. Kyllä, tuotetta on saatavana 6 eri koossa: X-small - XX-large ja se toimii yhtä hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin.
Vastaus. Kyllä, polvituki toimii yhtä hyvin niin iholla kuin sukkahousujenkin kanssa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot