Polvituki Object | Rehaboteket
vakauttava polvituki polvituki_subluksaatiotuki polvilumpion_lisatueksi

Polvituki Object

  • 55,00 €

Polvituki Object on erittäin joustava ja vakauttava polvituki, jossa on lisäpelotti polven vakauttamiseksi liikkumisen ja kuormituksen aikana.

Lue lisää

  • C-muotoiltu pelotti polvilumpion lisätueksi
  • Erittäin joustava rakenne lapsille ja aikuisille
  • Innovatiivinen muotoilu, joka toimii sekä oikeassa että vasemmassa polvessa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Polvituki Object on ns. subluksaatiotuki, jolla on ainutlaatuiset vakauttavat toiminnot epävakaaseen, yliliikkuvaan polvilumpioon liittyvissä ongelmissa.
Polvituen rakenne perustuu puolipyöreään C-pelottiin ja polvilumpiotyynyyn, joiden tehtävänä on vakauttaa polvilumpio ja estää ns. subluksaatio. Polvituki helpottaa polvilumpion tukemista kuormittavissa asennoissa.
Puoliympyrän muotoinen C-pelottimalli tarjoaa tehokkaan ja erittäin tasaisen tuen polvilumpion koko liikealueelle sekä taivutettuna että suorana. Pelotti on valmistettu muotonsa säilyttävästä polyuretaanista, joka tukee polvilumpiota ilman vammojen ja epämukavuuden riskiä.
Object on kaksipuolinen polvituki, joka toimii yhtä hyvin niin oikeassa kuin vasemmassakin polvessa. Yksi ja sama tuote voi siis tarjota tukea joko polvilumpion ulko- tai sisäpuolelle riippuen tuotteen asetustavasta. Optimaalinen säätövaihtoehto tarjoaa tuotteen, jota voidaan käyttää rajoituksetta useimpiin polviin liittyviin ongelmiin, ja joka mahdollistaa täydellisen säädettävyyden. Suurin osa polvilumpion subluksaatioista tapahtuu kehosta ulospäin, mikä on polvituen yleisin käyttöalue. Tuote kuitenkin tarjoaa yhtä tehokkaan tuen myös silloin, kun se asetetaan kannattamaan polvilumpion sisäosaa. Polvituki soveltuu käytettäväksi niin oikeassa kuin vasemmassakin polvessa, kääntämällä suoja helposti sisään- ja ulospäin. Tämä tapahtuu liikuttamalla pelottia polvilumpion ulkopuolelta sisäpuolelle yksinkertaisella otteella.

Object on erittäin joustava ja pieni polvituki, jolla on hyvä toiminnallisuus. Tuote on valmistettu kestävästä neomateriaalista, jonka paksuus on vain 2,5 mm. Polvituen kokonaiskorkeus edessä on 12,5 cm ja takana polvitaipeessa vain 10 cm, mikä tekee tästä selkeästi markkinoiden joustavimman polvituen polvilumpion vakauttamiseen.
Ohut materiaali yhdessä matalan korkeuden kanssa tekee tuotteesta optimaalisen myös lapsille, joilla on ongelmia polvilumpion vakauden kanssa.

Object-polvituen käyttö:
- Polvilumpion subluksaatio-ongelmat (sekä mediaalinen että lateraalinen)
- Polvilumpion yleisen vakauden helpottaminen
- Polvilumpion yliliikkuvuus sekä urheilussa että päivittäisessä käytössä
- Tarve polvilumpion seurannan helpottamiselle
- Yleinen polvilumpion vakauttaminen ja chondromalacia patellaen (kuluneen ruston) lievitys
- Lievät nivelrikkoon liittyvät ongelmat polvilumpion takana tai alapuolella

Tuen asentamisen ja säätämisen helpottamiseksi Objectin etupuolella on avoin rakenne, helpottamassa polvituen oikeaa paikalleen asettamista. Asettamalla polvilumpion polvituen etuosan aukkoon, varmistat polvilumpiota vakauttavan C-pelotin pysyvän oikeassa asennossa polvilumpion sisä- tai ulkopuolella. Tämä varmistaa tehokkaan tuen saamisen sekä päivittäisessä käytössä että liikunnan ja urheilun aikana. Polvituen aukko vapauttaa polvilumpion ja poistaa kaiken paineen koko polvilumpion pinnalta.
Polvituen oikean käytön varmistamiseksi tuote tulee asettaa istuma-asennossa, polvinivelen ollessa taivutettuna noin 20° kulmassa. Vedä polvituki jalkaan ja varmista, että C-muotoiltu pelotti on kosketuksissa polvilumpion ulkopinnan kanssa ulkoista vakautta (lateraalinen vakautus) varten tai sisäpintaan, mikäli polvitukea tarvitaan sisäiseen vakauteen (mediaalinen vakautus). Jos C-muotoiltu pelotti ei ole kosketuksessa polvilumpion ulkoreunan kanssa, polvitukea voidaan helposti kääntää saavuttamaan kosketus ja siten myös tarjoamaan tehokkaampi tuki.
Polvituki pestään käsin 30 °C lämpötilassa, ja se on kuivattava ennen käyttöä.


KokoPolvinivelen ympärysmitta (cm)
X-Small30 - 33 cm
Small33 - 36 cm
Medium 36 - 39 cm
Large39 - 43 cm
X-Large43 - 48 cm
XX-Large48 - 53 cm
Measurement instructions

Kysymys. 10-vuotias tyttäreni tarvitsee polvitukea lisävakauden saamiseksi polvilumpioon. Hän on suhteellisen pieni ja haluamme hänelle mahdollisimman joustavan ja siistin ratkaisun.
Vastaus. Polvituki Object on markkinoiden kätevin vakauttava polvituki. Pienemmät koot toimivat optimaalisesti lapsille ilman, että tuki veisi liikaa tilaa polven ympärillä.
Kysymys. Toimiiko Object sekä lapsille että aikuisille?
Vastaus. Kyllä, tuotetta on saatavana 6 eri koossa: X-small - XX-large ja se toimii yhtä hyvin niin lapsille kuin aikuisillekin.
Kysymys. Tarvitsemme polvitukea, jota voidaan käyttää sukkahousujen ulkopuolella. Toimiiko Object sukkahousuihin yhdistettynä?
Vastaus. Kyllä, polvituki toimii yhtä hyvin niin iholla kuin sukkahousujenkin kanssa.
Kysymys. Kuinka C-muotoiltu pelotti toimii?
Vastaus. Pelotissa on C-muotoilu, joka peittää polvilumpion koko sisä- tai ulkoreunan sen käyttötavasta riippuen. C-muotoiltu pelotti on valmistettu PU:sta, muotonsa pitävästä materiaalista, ja se tarjoaa ulkopuolisen tuen pitäen polvilumpion tehokkaasti paikallaan sen ollessa vaarassa luisua pois normaalista asennosta.

Seuraa meitä Facebookissa