Dynamics Artro Plus
Dynamics Artro Plus

Dynamics Artro Plus

109 €

Dynamics Artro Plus on polvituki, joka antaa vakautta ja helpotusta. Polvituen joustavat lastat, jotka tukevat polviniveltä jokapäiväisessä kuormituksessa. Lue lisää
Joustava polvisuoja kompressiolla
Täysi hengitysaktiivisuus takaa parhaan mukavuuden
Keventävät joustavat lastat lisätukea ja -toimintaa varten

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Polvisuojat polvinivelen kevyeen lisätukeen

Dynamics Artro -polvituki on anatomisesti muotoiltu, kompressiivinen polvituki, joka on valmistettu ohuesta ja hengittävästä materiaalista päivittäiseen käyttöön ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja toimivuuden.

Polvitukea, jonka materiaalin paksuus on 1 mm, voi käyttää päivittäin housujen alla toimimaan näkymättömänä. Materiaalikoostumus tarjoaa hengittävän suojan, joka pidempään käytettynä estää sen alla olevan ihon kostumisen ja hikoilun. Polvitukeen on ommeltu polvilumpion ympärille anatomisesti muotoiltu silikonityyny, joka parantaa puristusta polvinivelen ympärillä. Pehmuste luo erityisen suuren puristuspaineen polvinivelen etupuolelle ja lisää polvityynyn vakautta ja hallintaa polvinivelen ympärillä. Silikonimateriaali mukautuu polvinivelen etuosaan ja lisää paikallisesti puristusta polvilumpion ympärillä olevan tyynyn koko kosketusalueella Silikonityynyn materiaalin ja rakenteen yhdistelmä antaa lisätukea, mutta myös kykyä torjua parhaiten turvotusta polvinivelen ympärillä.

Polvinivelen sisä- ja ulkopuolella on kaksi ommeltua joustavaa kiskoa, joiden tehtävänä on vahvistaa polvityynyn tukevia ominaisuuksia. Kiskot on valmistettu punotusta ruostumattomasta teräksestä, joka myötäilee polvinivelen ääriviivoja käytön aikana ja samalla minimoi riskin, että kiskot aiheuttavat painetta tai epämukavuutta käytön aikana. Kiskot on tarkoituksella sijoitettu polvituen ulkopuolelle, jotta lastan ja polvinivelen väliin syntyy tehokkain painetta vähentävä tekstiilikerros.


Yksi polvituen kriittisimmistä alueista on polvitaippa, joka on usein hankauksen ja epämukavuuden aiheuttaja, ongelmat johtuvat polvitaipan materiaalin paksuudesta, joka on altis alue liikkeen ja normaalin kuormituksen aikana. Dynamics Artro Plusissa on erittäin ohut ja erittäin joustava ArtroFlex-materiaali, joka peittää koko polvitaipeen polvitaipeessa ja minimoi hankautumisen ja epämukavuuden riskin sekä normaalin liikkeen aikana että myös istuma-asennossa.Käytä Dynamics Artro Plus -polvitukea ongelmiin, jotka liittyvät,


-Polvinivelen nivelrikko
-Koettu epävakaus jokapäiväisten kuormitusten aikana
-Toistuvat ongelmat, jotka liittyvät polvinivelen turvotukseen
-Lisätuen tarve jokapäiväisessä elämässä

Polvituki toimii yhtä hyvin oikeassa ja vasemmassa polvinivelessä ja se vedetään polvinivelen päälle jalasta Suositeltava pesuohje on 30° käsinpesu ja suojan tulee kuivua ilmakuivana tasaisesti ennen käyttöä. Tuote on lääkinnällinen laite luokassa 1 ja se on CE-merkitty.

Pehmeä polvisuoja, joka antaa lisätukea ja puristaa polviniveltä. Kaksinkertaiset joustavat lastat polven sisä- ja ulkopuolella luovat kevyen lisätuen ja edistävät suojan mittasuhteiden vakautta käytön aikana

Kaksinkertaiset joustavat kiskot

Lisäkompressio ja tuki silikonityynyllä

Ohut ja pyöreä neulosrakenne antaa erittäin suuren puristuksen nivelen ympärille ja samalla lisätukea tarvittaessa. Polvinivelen etuosan ympärillä on silikonista valmistettu plus-tyyny, joka sekä lisää tukea että paikallista puristusta polvinivelen etuosassa.

ArthroFlex polvinivelessä

Polvisuojan erittäin ohut Arthroflex-vyöhyke, joka on sijoitettu polven rypytykseen, luo ainutlaatuisen tunteen äärimmäisestä joustavuudesta yhdistettynä vähentyneeseen hankauksen ja epämukavuuden riskiin. Arthroflex-vyöhyke soveltuu erityisen hyvin toimintoihin, joihin liittyy syviä kyykkyjä ja taivutettuja polviniveliä, olipa kyse sitten jokapäiväisestä toiminnasta tai harjoittelusta, urheilusta tai liikunnasta.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, ehdottomasti! Polvituki antaa paikallisen puristuksen nivelen ympärille, mikä tarkoittaa, että tekstiili luo suuremman paineen, joka estää turvotusta kehittymästä kuormituksen alla.

Vastaus. Jokaisella polvituella on oma kokotaulukkonsa, jota sinun on käytettävä oikean koon löytämiseksi. Napsauta Näytä kokotaulukko, niin saat selville, miten mittaat oikean koon löytämiseksi.

Vastaus. Kannattaa valita suurempi koko, koska siinä on suurempi kompressioaste yhdistettynä siihen, että lihasten tilavuus kasvaa usein kävelyn tai aktiivisen toiminnan aikana.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot