Springyard Barefoot

Foot Repair, Foot Deo ja Foot Spray on suunniteltu erityisesti pitämään jalat ja kengät raikkaina ja terveinä. Tiedämme, että terveet jalat ovat olennaisen tärkeitä aktiiviselle elämäntyylille, joten olemme luoneet jalkojenhoitotuotteemme huolellisesti valituilla ainesosilla, jotka tarjoavat viilentävän ja rauhoittavan vaikutuksen.

Jalkojen ja kenkien hyvä terveys on tärkeää aktiivisen ja mukavan elämäntavan kannalta, ja Springyard Barefoot Technology auttaa pitämään sekä jalat että kengät kuivina ja raikkaina tarjoamalla tehokkaita ja dermatologisesti testattuja tuotteita sekä miehille että naisille.

Foot Repair

Foot Repair on pehmentävä jalkavoide, jolla on kevyt kuoriva vaikutus ja joka kosteuttaa kuivia ja halkeilevia jalkoja sekä ehkäisee ja hoitaa kovettumia ja kantapään halkeamia. Ravitsevia ainesosia, kuten karitevoita ja rypsiöljyä, sisältävä Foot Repair antaa jaloillesi niiden ansaitsemaa hoitoa.

Foot Deo

Foot Deo on jalkojen deodorantti, joka auttaa poistamaan pahat hajut ja pitämään jalat kuivina. Luonnollisia ainesosia, kuten laventelia, krysanteemia ja retiisinjuurta, sisältävä Foot Deo torjuu bakteereja ja pitää jalat raikkaina ja hyväntuoksuisina.

Foot Spray

Foot Spray on jalkasuihke, joka pitää jalat kuivina ja raikkaina sekä vähentää kitkaa paljaalla iholla ja ehkäisee rakkuloita. Jalkasuihke sisältää ihoa rauhoittavaa aloe veraa, luonnollisia antibakteerisia ominaisuuksia omaavia krysanteemia ja retiisinjuurta sekä mentolia, ja se antaa pitkäkestoisen viilentävän ja rauhoittavan vaikutuksen.

Kolmen jalkojenhoitotuotteen kuva: Foot Repair, Foot Deo ja Foot Spray -jalkasuihke