Tukisukat | Vaaleanpunaiset raidalliset | Rehaboteket
Tukisukat Vaaleanpunaiset Tukisukat

Tukisukat | Vaaleanpunaiset raidalliset

  • 14,00 €

Korkealaatuiset tukisukat porrastetulla kompressiolla kompressioluokassa 1 (15-21 mmHg).

Lue lisää

  • Ehkäisevät turvotusta jaloissa ja säärissä
  • Pehmeät ja miellyttävät käyttää koko päivän
  • Ennaltaehkäisevät suonikohjuja
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tukisukat väsyneille ja turvonneille jaloille | Kompressioluokka 1

Tukisukat kompressioluokassa 1 turvotuksen sekä väsymyksen hoitoon nilkoissa ja säärissä. Tukisukat ovat valmistettu porrastetulla kompressiolla ehkäistäkseen tehokkaasti jalkojen ja säärien turvotusta. Tukisukat porrastetulla kompressiolla tarkoittaa, että tukisukilla on eri paine eri kohdissa jalkaa, riippuen siitä, missä paineen tarve on suurin. Nilkan ympärillä kompressio on aina suurimmillaan, edistääkseen siten tehokkaammin tuen oikeaa määrää, tukeakseen laskimopaluuta jaloissa ja säärissä. Tukisukissa kompressioluokassa 1 on vaihteleva paine 15-21 mmHg:n välillä, mikä edistää tehokkaasti laskimopaluun paranemista jaloissa ja säärissä.
Laskimopaluun ongelmissa nilkat ja sääret turpoavat usein, mitä tukisukat tehokkaasti ehkäisevät.
Tukisukkien paine koetaan usein hyvin miellyttävänä ja tämä on suora syy siihen, että tukisukat vähentävät turvotusta niin tehokkaasti. 

Tukisukat ovat Öko-Tex sertifioidut Öko-Tex Standard 100 mukaan, mikä tarkoittaa, että kaikki sukkien materiaalit ovat vapaita haitallisista aineista, jotka voivat vaikuttaa käyttäjään. 

Antaakseen parhaan mahdollisen tehon tukisukkien tulee olla vähintään polvipituiset. Polvipituiset tukisukat tukevat koko jalkaa ja säärtä antaakseen parhaat mahdolliset edellytykset turvotuksen ehkäisemiseen. Tukisukat ovat myös todistettu ja hyväksi koettu menetelmä torjua tehokkaasti suonikohjuja ja muita verenkiertohäiriöitä jaloissa ja säärissä. Käytä tukisukkia päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Tukisukat koostuvat 54% puuvillasta, 40% polyamidista sekä 6% elastaanista parasta käyttömukavuutta ja toimintaa varten.

Tukisukkien ei tarvitse olla yksiväriset!
Meidän muodikkaita tukisukkiamme on saatavilla eri värisinä ja kuvioilla, ja ne antavat sinulle tarvitsemasi lisätuen turvotukseen ja väsymykseen jaloissa tai avun suonikohjuihin säärissä.


Koko / Kengännumero Ympärysmitta 1 Nilkan ympärysmitta Ympärysmitta 2 Pohkeen ympärysmitta
34 - 36 17 - 22 cm26 - 38 cm
37 - 39 19 - 24 cm 28 - 40 cm
40 - 4221 - 26 cm 30 - 42 cm
Mittaa paksuinosa pohkeestaja nilkan kapein kohta
Measurement instructions

Kysymys. Myydäänkö tukisukat yksittäin vai pareittain?
Vastaus. Kaikki tukisukkamme myydään pareittain. Tukisukat eivät ole oikeaan tai vasempaan jalkaan muotoillut, mikä helpottaa tukisukkien käyttöä.

Kysymys. Miten tukisukat pestään? 
Vastaus.Tukisukat voi pestä 40° konepesuohjelmalla. Kuivaus narulla.

Kysymys. Jalkani turpoavat paljon etenkin iltapäivisin työpaikalla. Milloin minun tulisi pukea tukisukat?
Vastaus. Koska tukisukat ehkäisevät turvotusta jaloissa tehokkaasti, on suositeltavaa, että puet tukisukat jalkaasi heti aamulla herätessäsi. Niiden pukeminen vaikeutuu myös, kun jalat ovat jo turvonneet.

Kysymys. Keiden tulisi käyttää tukisukkia? 
Vastaus. Kaikki ihmiset voivat käyttää tukisukkia tavallisten sukkien sijaan. Esimerkiksi istumatyössä tai töissä, joissa rasitetaan paljon jalkoja, kokee usein tukisukkien edut välittömästi. Tukisukkien käytöstä voivat hyötyä myös henkilöt, joiden jalat ja sääret turpoavat, joilla esiintyy suonikohjuja tai verenkiertohäiriöitä sekä odottavat äidit.

Kysymys. Mitä tarkoittaa porrastettu kompressio? 
Vastaus. Porrastettu kompressio tarkoittaa, että tukisukat ovat valmistettu optimaaliseksi tueksi turpoaville jaloille tai säärille. Porrastettu kompressio merkitsee, että tukisukat antavat enemmän tukea jalan ja säären eri kohdissa tukeakseen optimaalista laskimopaluuta parhaalla tavalla. Tukisukissa kompressiopaine on suurin nilkan kohdalla ja se vähenee tasaisesti ylöspäin polvea kohti mentäessä. Näiden tukisukkien mainittaessa kuuluvan kompressioluokkaan 1 (15 - 21 mmHg), se tarkoittaa, että tukisukat ovat valmistettu tällä kompressiokaavalla ja korkein paine 21 mmHg  on materiaalissa nilkan ympärillä.

Kysymys. Koen väsymystä, arkuutta ja turvotusta jaloissani ja säärissäni työpäivän jälkeen. Voisivatko tukisukat auttaa ongelmiini?
Vastaus. Kyllä, tukisukat auttavat parantamaan verenkiertoa jaloissa ja säärissä. Huono verenkierto on usein syynä jaloissa ja säärissä esiintyviin ongelmiin.

Kysymys. Ongelmani on, että erityisesti oikea nilkkani on turvonnut työpäivän jälkeen. Tulisiko minun käyttää tukisukkaa ainoastaan siinä jalassa vai voinko käyttää tukisukkia molemmissa jaloissani?
Vastaus. Tukisukkien käytöstä molempiin jalkoihin ei ole mitään haittaa, vaikka kokisitkin ensisijaisesti ongelmia enimmäkseen oikealla puolella. Tukisukat antavat yhtä paljon tukea oikeaan ja vasempaan jalkaan.

 

Seuraa meitä Facebookissa