Tukisukat | Keltaiset kukat | Rehaboteket

Tukisukat | Keltaiset kukat

  • 14,00 €

Korkealaatuiset tukisukat porrastetulla kompressiolla kompressioluokassa 1 (15-21 mmHg).

Lue lisää

  • Ehkäisevät väsyneitä jalkoja ja sääriä
  • Myötävaikuttavat turvotuksen vähentymiseen
  • Ehkäisevät suonikohjuja
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tukisukat, jotka ehkäisevät turvotusta ja väsyneitä jalkoja

Tukisukat kompressioluokassa 1 turvotuksen sekä väsymyksen hoitoon nilkoissa ja säärissä. Tukisukat ovat valmistettu porrastetulla kompressiolla ehkäistäkseen tehokkaasti jalkojen ja säärien turvotusta. Tukisukat porrastetulla kompressiolla tarkoittaa, että tukisukilla on eri paine eri kohdissa jalkaa, riippuen siitä, missä paineen tarve on suurin. Nilkan ympärillä kompressio on aina suurimmillaan, edistääkseen siten tehokkaammin tuen oikeaa määrää, tukeakseen laskimopaluuta jaloissa ja säärissä. Tukisukissa kompressioluokassa 1 on vaihteleva paine 15-21 mmHg:n välillä, mikä edistää tehokkaasti laskimopaluun paranemista jaloissa ja säärissä.
Laskimopaluun ongelmissa nilkat ja sääret turpoavat usein, mitä tukisukat tehokkaasti ehkäisevät.
Tukisukkien paine koetaan usein hyvin miellyttävänä ja tämä on suora syy siihen, että tukisukat vähentävät turvotusta niin tehokkaasti.

Antaakseen parhaan mahdollisen tehon tukisukkien tulee olla vähintään polvipituiset. Polvipituiset tukisukat tukevat koko jalkaa ja säärtä antaakseen parhaat mahdolliset edellytykset turvotuksen ehkäisemiseen.
Tukisukat ovat myös todistettu ja hyväksi koettu menetelmä torjua tehokkaasti suonikohjuja ja muita verenkiertohäiriöitä jaloissa ja säärissä. Käytä tukisukkia päivittäin parhaan tuloksen saavuttamiseksi.
Tukisukat koostuvat 54% puuvillasta, 40% polyamidista sekä 6% elastaanista parasta käyttömukavuutta ja toimintaa varten.

Tukisukkien ei tarvitse olla yksiväriset!
Meidän muodikkaita tukisukkiamme on saatavilla eri värisinä ja kuvioilla, ja ne antavat sinulle tarvitsemasi lisätuen turvotukseen ja väsymykseen jaloissa tai avun suonikohjuihin säärissä.


Koko / KengännumeroYmpärysmitta 1 Nilkan ympärysmittaYmpärysmitta 2 Pohkeen ympärysmitta
34 - 3617-22 cm26-38 cm
37 - 3919-24 cm 28-40 cm
40 - 4221-26 cm30-42 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa