Kyynärpäätuki Self | Rehaboteket
Kyynarpaatuki

Kyynärpäätuki Self

  • 34,00 €

Kyynärpäätuki Self on erittäin joustava tuki, joka antaa lisätukea kyynärnivelelle. Lievittää särkyä, tulehduskipuja ja turvotusta.

Lue lisää

  • Erinomainen kompressio kyynärpään ympärille
  • Pyöröneulottu anatominen muotoilu
  • Erinomainen joustavuus ja hengittävyys
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Kyynärpäätuki SELF on yksi markkinoiden joustavimmista kyynärpäätuista. Ainutlaatuinen anatominen muotoilu takaa maksimaalisen liikkuvuuden, mukavuuden ja joustavuuden. SELF on erinomainen kyynärpäätuki, joka on valmistettu pyöröneuloksesta lääkinnällisen kompressiosukan tavoin. Self-kyynärpäätuen korkea kompressiopaine tarjoaa hyvän puristuksen kyynärpäälle ja sitä ympäröiville lihaksille vaikuttamatta kuitenkaan kyynärnivelen taipumis- tai suoristumiskykyyn.
Kyynärpäätuki SELF on valmistettu 70% polyamidista ja 30% elastaanista. Tämä materiaaliyhdistelmä takaa hyvän puristuksen koko kyynärpään alueella huolimatta kyynärpäätuen erittäin ohuesta, kevyestä ja joustavasta rakenteesta. Polyamidin ja elastaanin yhdistelmän ansiosta tuki kestää kulutusta ja säilyttää kompression pitkään. Materiaalin kokonaispaksuus on vain 1 mm, minkä ansiosta kyynärpäätuki SELF on markkinoiden ohuin kyynärpäätuki. Takuuvarmaa kompressiota niin arkeen kuin urheiluun/treenaamiseenkin. Ohuen ja kevyen rakenteen ansiosta kyynärpäätukea voi käyttää rajoituksetta niin työpaikalla, urheillessa kuin kuntoillessakin.
Kyynärpäätuki on konekudottua pyöröneulosta, jossa ei ole lainkaan saumoja, resoreita, tarranauhoja tai muita häiritseviä materiaaleja tai yksityiskohtia. Tämän ansiosta tuki joustaa ja tuntuu mukavalta.
Ainutlaatuinen pyöröneulos yhdessä anatomisen ja saumattoman muotoilun kanssa antavat erinomaisen puristuksen ilman, että kyynärpäätuki hankaa tai tuntuu epämukavalta.

Käytä SELF Kyynärpäätukea, kun:
- Tarvitset lisätukea kyynärpäälle
- Sinulla on paikallista särkyä tai tulehduskipuja kyynärnivelessä tai kyynärpään alueella
- Kyynärpäässä esiintyy toistuvasti paikallista turvotusta
- Kärsit tennis- tai golfkyynärpäästä

Self sopii yhtä hyvin niin oikeaan kuin vasempaan kyynärpäähän. 
Tuki pestään käsin 30° asteessa miedolla pesuaineella. Huuhtele tuki pesun jälkeen ja anna kuivua ennen käyttöä. Ei rumpukuivausta.
SELF Kyynärpäätuki myydään yksittäin, ja sitä on saatavana kokoina XS – XL. Mittaa sopiva koko kyynärnivelen keskikohdan ympäriltä.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 27 cm
Medium27 - 31 cm
Large31 - 35 cm
X-Large35 - 40 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten mittaan kyynärpäätuen, jotta löydän oikean koon?
Vastaus. Ota ympärysmitta kyynärnivelen keskikohdasta löytääksesi oikean koon.

Kysymys. Kokotaulukon mukaan olen kahden koon välissä. Minkä koon valitsen?
Vastaus. Suosittelemme, että valitset pienemmän koon varmistaaksesi riittävän kompression.

Kysymys. Voiko SELF-kyynärpäätukea käyttää sekä oikeassa että vasemmassa kyynärpäässä?
Vastaus. Kyllä. SELF ei ole erityisesti muotoiltu oikealle tai vasemmalle kyynärpäälle, joten sitä voi käyttää molemmissa.

Seuraa meitä Facebookissa