Kyynärpäätuki Self
Kyynärpäätuki Self

Kyynärpäätuki Self

39 €

Kyynärpäätuki Self on erittäin joustava tuki, joka antaa lisätukea kyynärnivelelle. Lievittää särkyä, tulehduskipuja ja turvotusta. Lue lisää
Erinomainen kompressio kyynärpään ympärille
Pyöröneulottu anatominen muotoilu
Erinomainen joustavuus ja hengittävyys

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Kyynärpäätuki Self

Kyynärpäätuki SELF on yksi markkinoiden joustavimmista kyynärpäätuista. Ainutlaatuinen anatominen muotoilu takaa maksimaalisen liikkuvuuden, mukavuuden ja joustavuuden. SELF on erinomainen kyynärpäätuki, joka on valmistettu pyöröneuloksesta lääkinnällisen kompressiosukan tavoin. Self-kyynärpäätuen korkea kompressiopaine tarjoaa hyvän puristuksen kyynärpäälle ja sitä ympäröiville lihaksille vaikuttamatta kuitenkaan kyynärnivelen taipumis- tai suoristumiskykyyn.
Kyynärpäätuki SELF on valmistettu 70% polyamidista ja 30% elastaanista. Tämä materiaaliyhdistelmä takaa hyvän puristuksen koko kyynärpään alueella huolimatta kyynärpäätuen erittäin ohuesta, kevyestä ja joustavasta rakenteesta. Polyamidin ja elastaanin yhdistelmän ansiosta tuki kestää kulutusta ja säilyttää kompression pitkään. Materiaalin kokonaispaksuus on vain 1 mm, minkä ansiosta kyynärpäätuki SELF on markkinoiden ohuin kyynärpäätuki. Takuuvarmaa kompressiota niin arkeen kuin urheiluun/treenaamiseenkin. Ohuen ja kevyen rakenteen ansiosta kyynärpäätukea voi käyttää rajoituksetta niin työpaikalla, urheillessa kuin kuntoillessakin.
Kyynärpäätuki on konekudottua pyöröneulosta, jossa ei ole lainkaan saumoja, resoreita, tarranauhoja tai muita häiritseviä materiaaleja tai yksityiskohtia. Tämän ansiosta tuki joustaa ja tuntuu mukavalta.
Ainutlaatuinen pyöröneulos yhdessä anatomisen ja saumattoman muotoilun kanssa antavat erinomaisen puristuksen ilman, että kyynärpäätuki hankaa tai tuntuu epämukavalta.

Käytä SELF Kyynärpäätukea, kun:
- Tarvitset lisätukea kyynärpäälle
- Sinulla on paikallista särkyä tai tulehduskipuja kyynärnivelessä tai kyynärpään alueella
- Kyynärpäässä esiintyy toistuvasti paikallista turvotusta
- Kärsit tennis- tai golfkyynärpäästä

Self sopii yhtä hyvin niin oikeaan kuin vasempaan kyynärpäähän. 
Tuki pestään käsin 30° asteessa miedolla pesuaineella. Huuhtele tuki pesun jälkeen ja anna kuivua ennen käyttöä. Ei rumpukuivausta.
SELF Kyynärpäätuki myydään yksittäin, ja sitä on saatavana kokoina XS – XL. Mittaa sopiva koko kyynärnivelen keskikohdan ympäriltä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Ota ympärysmitta kyynärnivelen keskikohdasta löytääksesi oikean koon.
Vastaus. Suosittelemme, että valitset pienemmän koon varmistaaksesi riittävän kompression.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot