Tenniskyynärpäänauha PRO | lievittävällä pelotilla | Rehaboteket
Tenniskyynärpäänauha tenniskyynarpaanauha_pro tenniskyynarpaanauha

Tenniskyynärpäänauha PRO | lievittävällä pelotilla

  • 39,00 €

Tenniskyynärpäänauha PRO, myötävaikuttaa tehokkaasti ongelmallisten kyynärpäitten helpotukseen, kivunlievitykseen ja hoitoon. 

 

Lue lisää

  • Tennis-, golf- ja hiirikyynärpään hoitoon
  • Ainutlaatuinen pelotti
  • Yksilöllinen mukautus
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Tenniskyynärpäänauha PRO on erittäin stabiili kyynärpääsolki erityisesti kehitetty antaakseen erittäin tehokkaan helpotuksen tenniskyynärpäähän, golfkyynärpäähän ja hiirikyynärpäähän. 

Kyynärpäänauha on valmistetti kaksinkertaisesti laminoidusta mitanpitävästä materiaalista termoplastisella ytimellä optimaalisen ja tehokkaan lievitykseen kipeään ja tulehtuneeseen lihaksen kiinnityskohtaan. Ydin soljessa koostuu termoplastista ja se on laminoitu pehmeällä ja mukavan tuntuisella tekstiilimateriaalilla parhaan käyttömukavuuden saamiseksi. Termoplaston ja tekstilin yhdistelmä varmistaa parhaimman funktion ja erittäin tehokkaan lievityksen tennis-, golf- ja hiirikyynärpään hoitoon. 

Materiaalin mitanpitoisuus myötävaikuttaa tehokkaasti tasaiseen paineenjakaumaan lihaksen yli. Lievityksen määrää voi helposti mukauttaa soljen elastisella säätönauhalla. Nauhan voi vapaasti asettaa tuotteen päälle ja siten mukautta sen yksilöllisesti. Tenniskyynärpäänauha PRO:lla on ainutlaatuinen kolmessa osassa oleva pelotti joka on asetettu tuen sisäpuolelle saavuttaakseen paikallisen lievityksen lihaksen ylle. Pelotti varmistaa optimaalisen lievityksen  tulehtuneeseen lihaksen kiinnityskohtaan ja varmistaa helpotuksen riippumatta siitä mihin tuote asetetaan. 
Tenniskyynärpäänauhalla on ainutlaatuinen muoto joka mahdollistaa laajemmalle alueelle kohdistuvaa lievitystä kyynärpäänivelelle saadakseen tehokkaamman lievityksen. Pelotin asetusta voi muuntaa saadakseen parhaimman tehon. 

Aseta pelotti vapaasti soljen yli parhaimman funktion saavuttamiseksi. Soljen leveämpi osa antaa erittäin tehokkaan hoidon/lievityksen tennis-, hiiri- ja golfkyynärpäälle. 
Nauha tulee asettaa noin 5 cm kivuliaan lihaksen kiinnityskohdan alapuolelle käden puolelle. Kolmiosainen silikonipelotti varmistaa tehokkaasti lievityksen golf-, tennis- ja hiirikyynärpäähän riippumatta asetuksesta. 

Tenniskyynärpäänauha PRO on yksi meidän lievittävimmistä tuotteista tenniskyynärpäähän, hiirikyynärpäähän ja golfkyynärpäähän ja se myötävaikuttaa tehokkaasti ongelmallisten kyynärpäitten helpotukseen, kivunlievitykseen ja hoitoon. 
Nauhalla on universaalikoko joka sopii ympärysmittoihin 20-36 cm. 


KokoYmpärysmitta 3-5 cm käsivarren taitteen alapuolelta
Universaali 20-36 cm
Measurement instructions

Kysymys. Minkä takia pelotti? Mitä pelotti tekee?
Vastaus. Pelotti antaa erittäin tehokkaan lievityksen lihaksen edesauttaakseen pienempään lihasten aktiviteettiin tulehtuneessa jänteen kiinnityskohdassa. Pelottin on ainulaatuinen ominaisuus tehokkaasti antaakseen tasaisen painonlievityksen.

Kysymys. Voiko tuotetta käyttää tennis- ja golfkyynärpäähän?
Vastaus. Kyllä, sama tuote helpottaa sekä tennis- että golfkyynärpäätä.   

Kysymys. Pitääkö nauhan istua kipupisteen yli kyynärpään taipeessa?
Vastaus. Ei, tuotteen ei pidä koskettaa kivuliasta tulehdusta kyynärtaipeessa vaan asetetaan noin 5 cm ongelmaalueen alapuolella kyynärvarren yli. 

Kysymys. Miten tuote asetetaan tenniskyynärpään vaivatessa?
Vastaus. Tuotteen tulee helpotta lihaksen tulehtuneen jänteen kiinnityskohdan välillä kyynärpäässä ja kädessä. Aseta nauha josssa on kiinniommeltu tyyny noin 5 cm ongalmaalueen alapuolelle kyynärvarren yli parhaimman lievityksen saamiseksi. 

Kysymys. Mitä tapahtuu jos asetan soljen väärin? 
Vastaus. Jos asetat soljen väärällä tavalla helpotuksen määrä jota tuotteen on tarkoitus antaa heikentyy. Aloita kipukohdasta ja aseta nauha noin 5 cm kipualueen alapuolelle. Pelotti (tyyny) on noin 3 cm leveä ja antaa helpotusta vaikka nauha istuu liian korkealla tai matalalla. 

Seuraa meitä Facebookissa