Myydyin tuote
  • Tenniskyynärpäänauha

Tenniskyynärpäänauha

29 €

Tenniskyynärpäänauha on konstruoitu ollakseen helppo ja joustava käytössä ja siinä on universaalikoko joka sopii melkein kaikille   Lue lisää
Sopii Tennis-, Golf- ja Hiirikyynärpään hoitoon.
Helppokäyttöinen ja joustava
NeoTex materiaali stabiloi ja antaa mukavuutta

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Tenniskyynärpäänauha

Pieni ja joustava tenniskyynärpäänauha laajalla käyttöalueella.  Anatominen muotoilu edesauttaa tenniskyynärpäänauhan funktiota ja lieventää tehokkaasti Tennis- Golf-, ja Hiirikyynärpään tulehtunutta ja särkevää jänteen kiinnityskohtaa.

Tenniskyynärpäänauha on konstruoitu ollakseen helppo ja joustava käytössä ja siinä on universaalikoko joka sopii melkein kaikille. Tenniskyynärpäänauha on valmistettu Neo Tex- materiaalista joka on stabiloiva materiaali optimaalisen funktion ja mukavuuden vuoksi. Neo Tex:issä on eristävä ja lämmittävä funktio joka lisää tenniskyynärpään verenkiertoa paikallisesti. Lämpöhoito on todistettu hoito joka tehokkaasti pehmittää ja lievittää Tennis- Golf- ja Hiirikyynärpäästä johtuvaa kipua.

Mukaan kuuluu helpottava pelotti joka on ommeltu tenniskyynärpäänauhaan ja joka on asetettu nauhan soljen alle. Pelotti asetetaan 5 cm kipualueen alapuolelle käsivarren ulkopuolelle lievittääkseen tennis/hiirikyynärpäätä tai sisäpuolelle helpottaakseen golfkyynärpäätä tehokkaammin. Tenniskyynärpäänauhaa voi hyvin käyttää rannetuen kanssa saadakseen lisähelpotusta tulehtuneeseen jänteen kiinnityskohtaan kyynärpäässä.

Markkinoiden joustavin tenniskyynärpäänauha tehokkaaseen lievitykseen kipeihin tenniskyynärpäihin.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, sama tuote helpottaa sekä tennis- että golfkyynärpäätä.
Vastaus. Ei, tuotteen ei tule koskettaa kivuliasta tulehdusta kyynärtaipeessa vaan se tulee asettaa 5 cm ongelmaalueen alapuolelle kyynärvarren yli.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot