Tenniskyynärpäänauha | Rehaboteket
Tenniskyynärpäänauha

Tenniskyynärpäänauha

  • 18,00 €

Tenniskyynärpäänauha on konstruoitu ollakseen helppo ja joustava käytössä ja siinä on universaalikoko joka sopii melkein kaikille

 

Lue lisää

  • Sopii Tennis-, Golf- ja Hiirikyynärpään hoitoon.
  • Helppokäyttöinen ja joustava
  • NeoTex materiaali stabiloi ja antaa mukavuutta
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Pieni ja joustava tenniskyynärpäänauha laajalla käyttöalueella.  Anatominen muotoilu edesauttaa tenniskyynärpäänauhan funktiota ja lieventää tehokkaasti Tennis- Golf-, ja Hiirikyynärpään tulehtunutta ja särkevää jänteen kiinnityskohtaa.

Tenniskyynärpäänauha on konstruoitu ollakseen helppo ja joustava käytössä ja siinä on universaalikoko joka sopii melkein kaikille. Tenniskyynärpäänauha on valmistettu Neo Tex- materiaalista joka on stabiloiva materiaali optimaalisen funktion ja mukavuuden vuoksi. Neo Tex:issä on eristävä ja lämmittävä funktio joka lisää tenniskyynärpään verenkiertoa paikallisesti. Lämpöhoito on todistettu hoito joka tehokkaasti pehmittää ja lievittää Tennis- Golf- ja Hiirikyynärpäästä johtuvaa kipua.

Mukaan kuuluu helpottava pelotti joka on ommeltu tenniskyynärpäänauhaan ja joka on asetettu nauhan soljen alle. Pelotti asetetaan 5 cm kipualueen alapuolelle käsivarren ulkopuolelle lievittääkseen tennis/hiirikyynärpäätä tai sisäpuolelle helpottaakseen golfkyynärpäätä tehokkaammin. Tenniskyynärpäänauhaa voi hyvin käyttää rannetuen kanssa saadakseen lisähelpotusta tulehtuneeseen jänteen kiinnityskohtaan kyynärpäässä.

Markkinoiden joustavin tenniskyynärpäänauha tehokkaaseen lievitykseen kipeihin tenniskyynärpäihin.


UNIVERSAL 20-32 cm
Measurement instructions

Kysymys. Sopiiko tuote sekä tennis-  että golfkyynärpäähän? 
Vastaus. Kyllä, sama tuote helpottaa sekä tennis- että golfkyynärpäätä. 

Kysymys. Pitääkö nauha asettaa kipukohdan yli kyynärtaipeeseen?  
Vastaus. Ei, tuotteen ei tule koskettaa kivuliasta tulehdusta kyynärtaipeessa vaan se tulee asettaa 5 cm ongelmaalueen alapuolelle kyynärvarren yli. 

Kysymys. Miten tuote asetetaan tenniskyynärpään vaivatessa? 
Vastaus. Tuote lievittää lihasta tulehtuneiden jänteen kiinnityskohtien välissä kyynärpäässä ja kädessä. Aseta nauha kiinniommellulla tyynyllä noin 5 cm ongelmaalueen alla kyynärvarren yli saadaksen parhaimman lievityksen.

Kysymys. Mitä tapahtuu jos asetan soljen väärin?  
Vastaus. Jos asetat soljen väärällä tavalla helpotuksen määrä jota tuotteen on tarkoitus antaa heikentyy. Aloita kipukohdasta ja aseta nauha noin 5 cm kipualueen alapuolelle. Pelotti (tyyny) on noin 3 cm leveä ja antaa helpotusta vaikka nauha istuu liian korkealla tai matalalla. 

 

Seuraa meitä Facebookissa