Epikondyliittituki BOA | Rehaboteket
Epikondyliittituki Epikondyliittituki Epikondyliittituki

Epikondyliittituki BOA

  • 69,00 €

Epikondyliittituki hoitaa kipeää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä tai hiirikättä. BOA-rakenne tarjoaa tarkan säädön.

Lue lisää

  • Ainutlaatuinen, patentoitu BOA-järjestelmä
  • Tarjoaa kohdennettua helpotusta tenniskyynärpäähän ja golfkyynärpäähän
  • Erittäin matala profiili toimii kaikkien vaatteiden alla
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Epikondyliittituki BOA® on täysin ainutlaatuinen nauha, jonka avulla tenniskyynärpäät ja rasitusvammat voidaan hoitaa tehokkaasti päivittäisessä käytössä, niiden esiintyessä esimerkiksi tietokone- ja päätetyössä. BOA®-epikondyliittituki on erittäin joustava nauha, jonka paksuus on vain 1 mm. Tukea voidaan käyttää kaikissa tilanteissa ilman, että se häiritse arkea, kuten toimistotyössä, tietokoneen hiirtä käytettäessä tai muussa hienomotoriikkaa vaativassa työssä. Epikondyliittituki toimii optimaalisesti arkivaatteiden alla, lainkaan häiritsemättä tai näkymättä käytön aikana. 

Epikondyliittituki BOA® on varustettu uniikilla BOA®-järjestelmällä, joka mahdollistaa täysin ainutlaatuisen helpotuksen kyynärpään tulehdukseen. BOA®-järjestelmä myötävaikuttaa kivunlievityksen tehokkaaseen kohdentamiseen suoraan käsivarren vaurioituneen lihaksen yli. Näin ollen kyynärpäähän, tenniskyynärpäähän, golfkyynärpäähän tai hiirikäteen liittyvää kipua tai tulehdusta voidaan hoitaa erityisen tehokkaasti.

Epikondyliittituki BOA®:ssa on Epi-pelotti, joka voidaan sijoittaa vapaasti soljen päälle aikaansaamaan yksilöllisesti räätälöity tuki kipua ja kyynärtulehduksia varten. Epi-pelotti on suunniteltu kolmella erilaisella kosketuspinnalla erityisen tehokasta kivunlievitystä varten. Epi-pelotti on myös varustettu kiinnittävillä silikonipisteillä, jotka tarjoavat erityisen tehokkaan kiinnityksen sekä helpotuksen lihaksen yli. Pelotti sijoitetaan lihaksen päälle, noin 5 cm kipeän lihaskohdan alapuolelle. Pelotti voidaan sijoittaa vapaasti solkiin ja se voidaan säätää sopimaan yksilöllisesti sekä helpottamaan ongelmia tenniskyynärpään ja hiirikäden kanssa.
BOA®-järjestelmässä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa erittäin yksinkertainen mukauttaminen yhdistyy kohdennettuun kivunlievitykseen hiirikäteen liittyvissä ongelmissa. Ainutlaatuinen BOA®-levy kiristetään helposti kiertämällä levyä myötäpäivään, jolloin levy lisää tuen astetta Epi-pelotin avulla.

BOA®-järjestelmän ansiosta tuki on kohdennettu ongelma-alueelle parhaan tulosksen saavuttamiseksi sekä kivunlievitykseksi tenniskyynärpäässä, golfkyynärpäässä tai rasitusvammoissa. BOA®-levy on päällystetty liukumattomalla materiaalilla, joka varmistaa tuen helpon säätämisen jopa minimaalisella käsivoimalla. 
Epikondyliittituki BOA® on valmistettu erittäin kestävästä keinonahasta, joka takaa optimaalisen kestävyyden, matalan profiilin sekä hienovaraisen muotoilun. 
Tuki pestään pyyhkimällä sen pinta liinalla. Anna tuotteen kuivua ennen käyttöä.


KokoKyynärpään ympärysmitta (cm)
Small/Medium24-30 cm
Large/X-Large28-38 cm
Measurement instructions

Kysymys. Olen kahden koon välillä. Mikä koko minun pitäisi valita epikondyliittituelleni?
Vastaus. Suosittelemme, että valitset pienemmän koon tuen ja toiminnallisuuden varmistamiseksi. 
Kysymys. Mikä on BOA-levy?
Vastaus. BOA-levy on patentoitu malli, joka tarjoaa tuotteelle tarkan ja helpon mukauttamisen. Levyn ympärille kääritty pyöreä ketju mahdollistaa tarkan kohdistuksen ja tuen käännettäessä levyä myötäpäivään. 
Kysymys. Kuinka epikondyliittituella aikaansaadaan paras vaikutus tenniskyynärpäähän?
Vastaus. Tenniskyynärpää (lateraalinen epikondyyliitti) on kyynärpään ulkoisen jännekiinnityksen tulehdus. Tulehdus johtuu usein kädestä sekä kyynärpään ulkopuolelle kiinnittyvistä sormilihaksista. BOAn epikondyyliiittituki levittyy lihaksen seinämälle tulehduksen alapuolelle. Mukana tuleva pelotti (tyyny) on kiinnitetty epikondyliittitukeen, ja se tulee asettaa 5 cm kipupisteen alapuolelle kyynärvarren ulkopuolelle. Koska tenniskyynärpää ja hiirikäsi ovat kaksi termiä samalle ongelmalle, lateraaliselle epikondyliitille, sama käyttötapa koskee myös hiirikättä. Tuotteen mukana toimitetaan myös ohjeet oikean käytön varmistamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi.
Kysymys. Kuinka epikondyliittituki tulisi asettaa golfkyynärpäähän?
Vastaus. Golfkyynärpää (mediaalinen epikondyyliitti) on samanlainen ongelma kuin tenniskyynärpää, jossa tulehdus sijaitsee kyynärpään sisäpuolella. Golfkyynärpäähän liittyvissä ongelmissa kiinnitä tuki kyynärpään sisäpuolelle, 5 cm kipupisteen alapuolelle. 
Kysymys. Kuinka voin pestä epikondyliittitukeni?
Vastaus. Epikondyliittituki on valmistettu likaa hylkivästä materiaalista, ja se voidaan puhdistaa helposti kostealla liinalla. Pyyhki epikondyliittituki ja anna sen kuivua ennen käyttöä.

Seuraa meitä Facebookissa