Epikondyliittituki BOA
Epikondyliittituki BOA
Epikondyliittituki BOA

Epikondyliittituki BOA

69 €

Epikondyliittituki hoitaa kipeää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä tai hiirikättä. BOA-rakenne tarjoaa tarkan säädön. Lue lisää
Ainutlaatuinen, patentoitu BOA-järjestelmä
Tarjoaa kohdennettua helpotusta tenniskyynärpäähän ja golfkyynärpäähän
Erittäin matala profiili toimii kaikkien vaatteiden alla

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Epikondyliittituki BOA

Epikondyliittituki BOA® on täysin ainutlaatuinen nauha, jonka avulla tenniskyynärpäät ja rasitusvammat voidaan hoitaa tehokkaasti päivittäisessä käytössä, niiden esiintyessä esimerkiksi tietokone- ja päätetyössä. BOA®-epikondyliittituki on erittäin joustava nauha, jonka paksuus on vain 1 mm. Tukea voidaan käyttää kaikissa tilanteissa ilman, että se häiritse arkea, kuten toimistotyössä, tietokoneen hiirtä käytettäessä tai muussa hienomotoriikkaa vaativassa työssä. Epikondyliittituki toimii optimaalisesti arkivaatteiden alla, lainkaan häiritsemättä tai näkymättä käytön aikana. 

Epikondyliittituki BOA® on varustettu uniikilla BOA®-järjestelmällä, joka mahdollistaa täysin ainutlaatuisen helpotuksen kyynärpään tulehdukseen. BOA®-järjestelmä myötävaikuttaa kivunlievityksen tehokkaaseen kohdentamiseen suoraan käsivarren vaurioituneen lihaksen yli. Näin ollen kyynärpäähän, tenniskyynärpäähän, golfkyynärpäähän tai hiirikäteen liittyvää kipua tai tulehdusta voidaan hoitaa erityisen tehokkaasti.

Epikondyliittituki BOA®:ssa on Epi-pelotti, joka voidaan sijoittaa vapaasti soljen päälle aikaansaamaan yksilöllisesti räätälöity tuki kipua ja kyynärtulehduksia varten. Epi-pelotti on suunniteltu kolmella erilaisella kosketuspinnalla erityisen tehokasta kivunlievitystä varten. Epi-pelotti on myös varustettu kiinnittävillä silikonipisteillä, jotka tarjoavat erityisen tehokkaan kiinnityksen sekä helpotuksen lihaksen yli. Pelotti sijoitetaan lihaksen päälle, noin 5 cm kipeän lihaskohdan alapuolelle. Pelotti voidaan sijoittaa vapaasti solkiin ja se voidaan säätää sopimaan yksilöllisesti sekä helpottamaan ongelmia tenniskyynärpään ja hiirikäden kanssa.
BOA®-järjestelmässä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa erittäin yksinkertainen mukauttaminen yhdistyy kohdennettuun kivunlievitykseen hiirikäteen liittyvissä ongelmissa. Ainutlaatuinen BOA®-levy kiristetään helposti kiertämällä levyä myötäpäivään, jolloin levy lisää tuen astetta Epi-pelotin avulla.

BOA®-järjestelmän ansiosta tuki on kohdennettu ongelma-alueelle parhaan tulosksen saavuttamiseksi sekä kivunlievitykseksi tenniskyynärpäässä, golfkyynärpäässä tai rasitusvammoissa. BOA®-levy on päällystetty liukumattomalla materiaalilla, joka varmistaa tuen helpon säätämisen jopa minimaalisella käsivoimalla. 
Epikondyliittituki BOA® on valmistettu erittäin kestävästä keinonahasta, joka takaa optimaalisen kestävyyden, matalan profiilin sekä hienovaraisen muotoilun. 
Tuki pestään pyyhkimällä sen pinta liinalla. Anna tuotteen kuivua ennen käyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Suosittelemme, että valitset pienemmän koon tuen ja toiminnallisuuden varmistamiseksi.
Vastaus. BOA-levy on patentoitu malli, joka tarjoaa tuotteelle tarkan ja helpon mukauttamisen. Levyn ympärille kääritty pyöreä ketju mahdollistaa tarkan kohdistuksen ja tuen käännettäessä levyä myötäpäivään.
Vastaus. Tenniskyynärpää (lateraalinen epikondyyliitti) on kyynärpään ulkoisen jännekiinnityksen tulehdus. Tulehdus johtuu usein kädestä sekä kyynärpään ulkopuolelle kiinnittyvistä sormilihaksista. BOAn epikondyyliiittituki levittyy lihaksen seinämälle tulehduksen alapuolelle. Mukana tuleva pelotti (tyyny) on kiinnitetty epikondyliittitukeen, ja se tulee asettaa 5 cm kipupisteen alapuolelle kyynärvarren ulkopuolelle. Koska tenniskyynärpää ja hiirikäsi ovat kaksi termiä samalle ongelmalle, lateraaliselle epikondyliitille, sama käyttötapa koskee myös hiirikättä. Tuotteen mukana toimitetaan myös ohjeet oikean käytön varmistamiseksi. Mikäli sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, voit ottaa aina yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen info@rehaboteket.fi.
Vastaus. Golfkyynärpää (mediaalinen epikondyyliitti) on samanlainen ongelma kuin tenniskyynärpää, jossa tulehdus sijaitsee kyynärpään sisäpuolella. Golfkyynärpäähän liittyvissä ongelmissa kiinnitä tuki kyynärpään sisäpuolelle, 5 cm kipupisteen alapuolelle.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot