Tenniskyynärpäätuki | golfkyynärpään ja hiirikyynärpään hoitoon | Rehaboteket
Tenniskyynärpäätuki

Tenniskyynärpäätuki | golfkyynärpään ja hiirikyynärpään hoitoon

  • 39,00 €

Tenniskyynärpäätuki lievittää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä ja hiirikyynärpäätä. Tehokas lämpö, kompressio ja helpotus samassa tuessa. 

 

Lue lisää

  • Tehokas lievitys ja lämpö
  • Helposti säädettävä lisätäkseen tai vähentääkseen kuormistusta
  • Tehokas lämpö, kompressio ja lievitys samassa tuessa
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Anatomisesti muotoiltu kyynärpäätuki kipeille kyynärpäille erittäin laajalla käytettävuusalueella. Kyynärpäätuki yhdistää lämmittävän tuen ja kipua lievittävän tenniskyynärpääsiteen samaan tuotteeseen. 

Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta tuki antaa tehokkaasti lievitystä ja lämpöä ja sillä on kompressiota antavat ja kivunlievittävät ominaisuudet ja se tukee tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä ja hiirikyynärpäätä.

 Kyynärpäätuki on valmistettu lämmittävästä ja tukevasta NRX, kompressiota antavasta stabiloivasta materiaalista joka antaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. NRX edesauttaa lisäämään paikallista veren virtausta kyynärpäänivelen alueella, mikä toimii kipua lievittävänä.  

Kyynärpäätuki on anatomisesti valmistettu antaakseen parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja käsivarren taipeessa olevat neljä tuuletusreikää tekevät tuotteesta erittäin joustavan ja mukavan. 

Mukana oleva Epi-nauha tarjoaa ainutlaatuisen ja tehokkaan tavan lievittää tulehtunutta jännettä, koska sen kiinnityksellä voidaan helposti lisätä tai vähentää tarvittavaa tukea. Lievitystä tehostaa edelleen irrotettava pelotti (lievittävä tyyny), joka on sijoitettu lihaksen päälle kyynärpäätuen Epi-nauhan alle. Sekä nauhaa että tyynyä voidaan helposti säätää ja muutella tarvitessa. Normaalisti tyyny ja tukeuttava Epi-nauha sijoitetaan noin alle 5 cm:n päähän tenniskyynärpään kipukohdasta kyynärvarren lihasten päälle.

Jotta tuen helpotus ja teho tenniskyynärpäälle, golfkyynärpäälle ja hiirikyynärpäälle saavutetaan, täytyy suoja asettaa tukemaan lihasta, joka on aktiivisin ranneliikkeissä. Laita toinen käsi kipeän käsivarren päälle kyynärvarteen, käännä rannetta ylös ja alas ja voit siten tuntea mitkä lihakset aktivoituvat ranneliikkeillä. Aseta kyynärpäätuen pelotti näiden lihasten päälle ja kiristä Epi-nauha. Tarvittaessa nauha ja tyyny voidaan helposti poistaa. Tuessa on käyttömukavuutta ajatellen säädettävä ylemmän ja alemman käsivarren leveyssäätö.

Täydellinen kyynärpäätuki tehokkaaseen kipeän tenniskyynärpään hoitoon.


KokoKyynärpään ympärysmitta (cm)
X-Small20 - 23 cm
Small23 - 25 cm
Medium25 - 28 cm
Large28 - 31 cm
X-Large31 - 33 cm
XX-Large33 - 36 cm
Measurement instructions

Kysymys. Miten olkapäänsolki asetetaan toimiakseen optimaalisesti? 
Vastaus. Kyynärpäätuki asetetaan kyynärvarren ylle noin 5 cm kivuliaan jänteen kinnityskohdan alle kyynärpäähän. 

Seuraa meitä Facebookissa