Tenniskyynärpäätuki | golfkyynärpään ja hiirikyynärpään hoitoon

47 €

Tenniskyynärpäätuki lievittää tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä ja hiirikyynärpäätä. Tehokas lämpö, kompressio ja helpotus samassa tuessa.    Lue lisää
Tehokas lievitys ja lämpö
Helposti säädettävä lisätäkseen tai vähentääkseen kuormistusta
Tehokas lämpö, kompressio ja lievitys samassa tuessa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Tenniskyynärpäätuki | golfkyynärpään ja hiirikyynärpään hoitoon

Anatomisesti muotoiltu kyynärpäätuki kipeille kyynärpäille erittäin laajalla käytettävuusalueella. Kyynärpäätuki yhdistää lämmittävän tuen ja kipua lievittävän tenniskyynärpääsiteen samaan tuotteeseen. 

Ainutlaatuisen muotoilun ansiosta tuki antaa tehokkaasti lievitystä ja lämpöä ja sillä on kompressiota antavat ja kivunlievittävät ominaisuudet ja se tukee tenniskyynärpäätä, golfkyynärpäätä ja hiirikyynärpäätä.

 Kyynärpäätuki on valmistettu lämmittävästä ja tukevasta NRX, kompressiota antavasta stabiloivasta materiaalista joka antaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden. NRX edesauttaa lisäämään paikallista veren virtausta kyynärpäänivelen alueella, mikä toimii kipua lievittävänä.  

Kyynärpäätuki on anatomisesti valmistettu antaakseen parhaan mahdollisen käyttömukavuuden ja käsivarren taipeessa olevat neljä tuuletusreikää tekevät tuotteesta erittäin joustavan ja mukavan. 

Mukana oleva Epi-nauha tarjoaa ainutlaatuisen ja tehokkaan tavan lievittää tulehtunutta jännettä, koska sen kiinnityksellä voidaan helposti lisätä tai vähentää tarvittavaa tukea. Lievitystä tehostaa edelleen irrotettava pelotti (lievittävä tyyny), joka on sijoitettu lihaksen päälle kyynärpäätuen Epi-nauhan alle. Sekä nauhaa että tyynyä voidaan helposti säätää ja muutella tarvitessa. Normaalisti tyyny ja tukeuttava Epi-nauha sijoitetaan noin alle 5 cm:n päähän tenniskyynärpään kipukohdasta kyynärvarren lihasten päälle.

Jotta tuen helpotus ja teho tenniskyynärpäälle, golfkyynärpäälle ja hiirikyynärpäälle saavutetaan, täytyy suoja asettaa tukemaan lihasta, joka on aktiivisin ranneliikkeissä. Laita toinen käsi kipeän käsivarren päälle kyynärvarteen, käännä rannetta ylös ja alas ja voit siten tuntea mitkä lihakset aktivoituvat ranneliikkeillä. Aseta kyynärpäätuen pelotti näiden lihasten päälle ja kiristä Epi-nauha. Tarvittaessa nauha ja tyyny voidaan helposti poistaa. Tuessa on käyttömukavuutta ajatellen säädettävä ylemmän ja alemman käsivarren leveyssäätö.

Täydellinen kyynärpäätuki tehokkaaseen kipeän tenniskyynärpään hoitoon.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyynärpäätuki asetetaan kyynärvarren ylle noin 5 cm kivuliaan jänteen kinnityskohdan alle kyynärpäähän.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot