Ranneortoosi lisäremmillä kivuliaan ranteen lievitykseen
Rannetuki

Ranneortoosi | Vakaa malli lisävakauttavalla remmillä

  • 52,00 €

Ranneortoosi kiskolla, erityisen vakaa malli, antaa lisävakautta ja kuormituksen kevennystä kipeään ja ylikuormittuneeseen ranteeseen. Lue lisää

  • Vakaa ranneortoosi antaa lisävakautta ja kuormituksen lievitystä
  • Paras mahdollinen istuvuus ja toiminnallisuus
  • Vakaa muotoiltu muovikisko
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Erityisen vakaa ranneortoosi antaa särkevälle tai ylirasittuneelle ranteelle erittäin hyvän tuen. Ranneortoosi on ainutlaatuisesti ja anatomisesti muotoiltu parhaan istuvuuden ja toiminnallisuuden saavuttamiseksi. Ranneortoosi on valmistettu kompressiota ja tukea antavasta materiaalista; WebTex:stä, joka tukee rannetta tehokkaasti samalla, kun se antaa ihon hengittää.

Ranneortoosin alapuolelle on asetettu vakaa ennaltamuotoiltu muovikisko, joka antaa optimaalisen vakauden ja helpotuksen ranteen liikkeisiin.  Lisävakauttava remmi, joka on 5 cm leveä, sijaitsee ranteen keskiosan päällä tukien ja antaen hyvän vakauden sekä helpotuksen. Ranneortoosin kämmenselän päällä on myös neljä yksilöllistä tarranauhaa. Tarranauhat voi helposti sovittaa ja säätää lisäämään tai vähentämään ranteen tukea.

Ranneortoosi on valmistettu ja saatavilla sekä oikeaan että vasempaan ranteeseen parhaan istuvuuden ja käyttömukavuuden takaamiseksi.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Measurement instructions

Kysymys. Mikä ero tällä erittäin vakaalla ranneortoosilla on muihin tavallisiin rannetukiin verrattuna? 
Vastaus. Lisävakaassa ranneortoosissa on levein ja kovin kisko sijoitettuna ranteen sisäsyrjälle. Ranneortoosissa on myös lisävakauttava remmi, joka antaa vielä enemmän vakautta ranteelle. Remmi auttaa kiinnittämään kiskon tehokkaalla tavalla antaakseen paremman tuen ranteelle.

 

Seuraa meitä Facebookissa