Manulite rannetuki
Manulite rannetuki

Manulite rannetuki

65 €

Manulite on ekstrastabiili, täysin säädettävä ja joustava rannetuki, joka antaa tukea ja helpotusta ranteelle. Kolme kiskoa takaavat optimaalisen helpotuksen Lue lisää
Ääretön joustavuus | Matala profiili
Kolme muotoiltavaa, stabilisoivaa kiskoa
Ekstratehokas helpotus

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Aivan mahtava toimitus! Tilaa klo 8 aamulla ja vastaanota toimitus klo 19 samana päivänä, erinomaista!" Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Manulite rannetuki

Manulite on aivan uudentyyppinen rannetuki, jolla hoidetaan kipeää rannetta, epästabiliteettia tai tulehdusongelmia kädessä, ranteessa tai kyynärpäässä. Manulite-rannetuessa on kolme stabilisoivaa kiskoa, jota yhdessä antavat stabiliteettia ranteelle sekä taivutus- että ojennusasennossa yhdessä ja samassa rannetuessa. Leveämpi, vakaampi ja anatomisesti muotoiltu kisko on valmistettu vahvasta alumiinista ja se sijaitsee kämmenessä, antaen optimaalisen tuen ranteelle. Kämmenselän päällä on kaksi ohuempaa metallikiskoa, jotka ovat nekin anatomisesti muotoillut parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi. Nämä kolme kiskoa on sijoitettu avoimiin taskuihin, minkä ansiosta ne on helppo irrottaa tuotteesta pesun ja kiskojen uudelleenmuotoilun yhteydessä. Kiskot muotoillaan yksinkertaisesti käsivoimin.
Kiskojen sijoitus kämmenen ja kämmenselän yli antaa erityisen stabiilin rakenteen, varmistaen näin optimaalisen tuen ja helpotuksen ranteelle kättä ja rannetta kuormitettaessa.

Rannetuki on valmistettu kokonaan ilman saumoja, ja sen kaikki materiaalit ja komponentit on laserhitsattu, mikä antaa erityisen joustavan tuen matalalla profiililla ranteen yli. Rannetuen sisäpuoli on peitetty hengittävällä ja painetta vähentävällä vaahtomateriaalilla pehmeän ja viileän tunteen saavuttamiseksi. Manulite-rannetukea voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa ranteessa sen ainutlaatuisen rakenteen ansiosta.
Rannetuki suljetaan kolmen tarranauhan avulla - leveämpi nauha ranteen keskellä lisää ranteen stabiliteettia ja kasi ulompaa nauhaa puolestaan lisäävät tukea.
Nauhat voidaan kiinnittää portaattomasti rannetuen yli, sillä koko Manuliten ulkopuoli toimii pehmeänä tarrana.

Käytä Manulite-rannetukea seuraavissa tilanteissa:
- Yleiseen kipuun ja ongelmiin ranteessa
- Tulehduskipuun ranteessa
- Karpaalitunnelisyndrooman yhteydessä, sekä päiväsaikaan että yökäyttöön
- Postoperatiiviseen käsittelyyn kipsin poiston jälkeen
- Tennis- ja/tai golfkyynärpäähän


Rannetuki pestään 30° käsipesussa ja sen annetaan kuivua ennen käyttöä.
Saatavana kolmessa koossa: Small / Medium / Large 

Vakaus
Puristus
Lämpö
Purkaminen

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Kyllä, ehdottomasti. Manulite on sellainen rannetuki ja siinä on muotoiltavat kiskot, jotka voidaan säätää myös kämmenselässä parhaan mahdollisen tuen ja kontrollin saavuttamiseksi.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot