Manulite rannetuki | Rehaboteket

Manulite rannetuki

  • 65,00 €

Manulite on ekstrastabiili, täysin säädettävä ja joustava rannetuki, joka antaa tukea ja helpotusta ranteelle. Kolme kiskoa takaavat optimaalisen helpotuksen

Lue lisää

  • Ääretön joustavuus | Matala profiili
  • Kolme muotoiltavaa, stabilisoivaa kiskoa
  • Ekstratehokas helpotus
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Manulite on aivan uudentyyppinen rannetuki, jolla hoidetaan kipeää rannetta, epästabiliteettia tai tulehdusongelmia kädessä, ranteessa tai kyynärpäässä. Manulite-rannetuessa on kolme stabilisoivaa kiskoa, jota yhdessä antavat stabiliteettia ranteelle sekä taivutus- että ojennusasennossa yhdessä ja samassa rannetuessa. Leveämpi, vakaampi ja anatomisesti muotoiltu kisko on valmistettu vahvasta alumiinista ja se sijaitsee kämmenessä, antaen optimaalisen tuen ranteelle. Kämmenselän päällä on kaksi ohuempaa metallikiskoa, jotka ovat nekin anatomisesti muotoillut parhaan mahdollisen mukavuuden saavuttamiseksi. Nämä kolme kiskoa on sijoitettu avoimiin taskuihin, minkä ansiosta ne on helppo irrottaa tuotteesta pesun ja kiskojen uudelleenmuotoilun yhteydessä. Kiskot muotoillaan yksinkertaisesti käsivoimin.
Kiskojen sijoitus kämmenen ja kämmenselän yli antaa erityisen stabiilin rakenteen, varmistaen näin optimaalisen tuen ja helpotuksen ranteelle kättä ja rannetta kuormitettaessa.

Rannetuki on valmistettu kokonaan ilman saumoja, ja sen kaikki materiaalit ja komponentit on laserhitsattu, mikä antaa erityisen joustavan tuen matalalla profiililla ranteen yli. Rannetuen sisäpuoli on peitetty hengittävällä ja painetta vähentävällä vaahtomateriaalilla pehmeän ja viileän tunteen saavuttamiseksi. Manulite-rannetukea voidaan käyttää sekä oikeassa että vasemmassa ranteessa sen ainutlaatuisen rakenteen ansiosta.
Rannetuki suljetaan kolmen tarranauhan avulla - leveämpi nauha ranteen keskellä lisää ranteen stabiliteettia ja kasi ulompaa nauhaa puolestaan lisäävät tukea.
Nauhat voidaan kiinnittää portaattomasti rannetuen yli, sillä koko Manuliten ulkopuoli toimii pehmeänä tarrana.

Käytä Manulite-rannetukea seuraavissa tilanteissa:
- Yleiseen kipuun ja ongelmiin ranteessa
- Tulehduskipuun ranteessa
- Karpaalitunnelisyndrooman yhteydessä, sekä päiväsaikaan että yökäyttöön
- Postoperatiiviseen käsittelyyn kipsin poiston jälkeen
- Tennis- ja/tai golfkyynärpäähän

Rannetuki pestään 30° käsipesussa ja sen annetaan kuivua ennen käyttöä.
Saatavana kolmessa koossa: Small / Medium / Large 


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
Small13 - 18 cm
Medium 18 - 23 cm
Large23 - 28 cm
Measurement instructions

Kysymys. Haen ranteelleni tukea, jossa on tuki myös kämmenselälle siten, etten voi taivuttaa rannetta taaksepäin. Onko sellaisia saatavana?
Vastaus. Kyllä, ehdottomasti. Manulite on sellainen rannetuki ja siinä on muotoiltavat kiskot, jotka voidaan säätää myös kämmenselässä parhaan mahdollisen tuen ja kontrollin saavuttamiseksi. 

Seuraa meitä Facebookissa