Peukalo ja rannetuki lastalla
Peukalo- ja rannetuki

Peukalo ja rannetuki lastalla

  • 35,00 €

Tehokas kipeän peukalon ja tukea tarvitsevan ranteen yhdistelmätuki

Lue lisää

  • Anatominen muotoilu
  • Lasta tukee hyvin kipeää peukaloa
  • Lisätuki vakauttaa rannetta
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Taipuisa peukalon ja ranteen yhdistelmätuki samassa tuotteessa. Peukalo- ja rannetuki on peukalon tyvinevelen ja ranteen kuormituksen keventämiseen tarkoitettu yhdistelmätuki samassa tuotteessa. Tuen anatominen muotoilu varmistaa sen miellyttävyyden ja optimaalisen toiminnan. Peukalotuki keventää tulehtuneen tai nivelrikkoisen peukalon ja sen tyvinivelen kuormitusta. Samalla se tukee tehokkaasti ranneniveltä.

Peukalo- ja rannetuki on valmistettu yhdestä materiaalista. Siksi tuotteen kompressio on erityisen vahva, ja vähäisten saumojensa ansiosta erittäin miellyttävä käyttää. Käytön mukavuus estää tehokkaasti peukalon tyvinivelen turvotusta. Tuen peukalo-osaa hyvin tukeva lasta takaa peukalon tyvinivelen optimaalisen tuen ja sen kuormituksen kevennyksen. Tämä on erityisen tärkeää nivelrikon aiheuttamissa ongelmissa ja kivussa, tai peukalon ollessa tulehtunut.

Lasta tukee peukaloa ärsyttämättä, asettaen esim. nivelrikkoisen peukalon parhaiten kipua lievittävään asentoon. Peukalon yläosassa oleva säädettävä peukalo- otin mahdollistaa tuen yksilöllisen säädön.

Tuotteessa olevat ranteen kaksi tarranauhaa tukevat ranneniveliä hyvin, ja niitä voi säätää helposti tarpeen mukaan. Peukalo- ja rannetuet valmistetaan sekä oikea- että vasenkätisille, ja kokonumerot XS - XL takaavat parhaan toiminnan ja istuvuuden.

Suositellaan 30 asteen käsipesua tarranauhojen ollessa kiinni. Tuotteen annetaan kuivua ilmavasti pesun jälkeen.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa