Myydyin tuote
  • Peukalotuki Rizogrip
  • Peukalotuki Rizogrip
  • Peukalotuki Rizogrip
  • Peukalotuki Rizogrip

Peukalotuki Rizogrip

59 €

Rizogrip on täysin uudenlainen peukalotuki, joka tuo tehokkaan helpotuksen ja tuen särkevälle peukalolle. Peukalotuen muotoiltava V-kisko antaa erityisen tehokkaan tuen ja kuormituksen kevennyksen. Lue lisää
Anatomisesti V-muotoiltu, vakaa peukalokisko
Valmistettu ilmavasta ja miellyttävästä materiaalista
Säädettävissä parhaan istuvuuden ja mukavuuden tunteen aikaansaamiseksi

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista. " Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Peukalotuki Rizogrip

Peukalotuki Rizogrip on täysin uuden sukupolven peukalotuki, joka tuo mukanaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Rizogrip-tuessa on täysin muotoiltava metallikisko, joka on sijoitettu koko peukalon pohjan ja peukalon alueelle. Kiskoa voidaan muotoilla helposti käsivoimin parhaan yksilöllisen tuen saavuttamiseksi sekä peukalon pohjassa että ensimmäisessä nivelessä. Kisko on valmistettu pehmeästä duralalumiinista ja sitä voidaan muotoilla yksilöllisesti käsivoimin parhaan mahdollisen istuvuuden ja tuen aikaansaamiseksi. Kiskon materiaalia voidaan muotoilla useita kertoja, jotta voidaan saavuttaa optimaalinen mukautus muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Kisko on valmistettu V-rakenteella, joka vakauttaa tehokkaasti koko peukalon ja peukalon pohjan painamatta suoraan peukalon tyviniveltä, millä varmistetaan optimaalinen mukavuus yhdessä parhaan mahdollisen kuormituksen lievityksen ja peukalon tuen kanssa.

Peukalotuki on valmistettu pehmeästä ja kulutusta kestävästä tekstiilistä. Tuen sisäpuoli on valmistettu viilentävästä mikrotekstiilistä tuomaan parhaan mukavuuden tunteen ja helpottamaan tuotteen puhdistamista sen käytön yhteydessä. Kiskon sijainti tekstiilin ulkopuolella varmistaa, että kaikki kiskon aiheuttama paine häviää, eikä riskiä hankaumista ja epämukavuuden tunteesta käytön aikana ole. Rizogrip on valmistettu täysin saumattomasti, ja sen kaikki tekstiilikomponentit on mikrohitsattu hankaumien minimoimiseksi sekä käytön aikana saumoista ja reunanauhoista aiheutuvan epämukavuuden tunteen minimoimiseksi. 
Peukalotuki sopii sekä oikeaan että vasempaan peukaloon peukalotuen ainutlaatuisten mukauttamismahdollisuuksien vuoksi. 
Ranteen ympärillä on pehmeä, säädettävä nauha, joka varmistaa tuen optimaalisen fikseerauksen ranteen ympärille. Nauha kiinnitetään tarranauhalla peukaloon ja tuen astetta on mahdollista säätää yksilöllisesti ranteen tai peukalon ympärillä täysin ainutlaatuisen tuen tarpeen mukaisesti. Voimakkaamman tuen aikaansaamiseksi nauhaa kiristetään tiukemmalle, jolloin aikaansaadaan parempi tuki ranteen ja peukalon ympärille. 
Peukalotuen yläosassa on lisäksi säädettävä tarranauha, joka lisää vakautta peukaloon. 
Säätömahdollisuuksien yhdistelmä peukalon kärjestä aina peukalon pohjaan saakka tarjoaa erityisen runsaasti käyttömahdollisuuksia optimaalista fikseerausta, kuormituksen kevennystä ja särkevän peukalon tukea ajatellen.

Käytä Rizogrip-tukea seuraavissa ongelmatilanteissa:
– Peukalon pohjan artroosi 
– Peukalon ylirasitus ja kiputilat 
– Peukalon tyvinivelen tai ensimmäisen nivelen paikallinen tulehdustila
– Hiihtäjän peukalo, joka tarvitsee erityisen vakaan peukalotuen
– Operaation jälkeinen tai posttraumaattinen käsittely, jossa tarvitaan tehokasta vakautusta ja tukea

Peukalotuki voidaan puhdistaa tarvittaessa helposti käsin haalessa vedessä (max 30°C) mietoa pesuaineliuosta käyttäen. 
Pesun yhteydessä tulee varmistaa, että kaikki tarranauhat on suljettu toisiaan vasten, jotta kovien tarranauhojen kulumiselta vältytään. 
Anna peukalotuen kuivua ilmavasti ennen käyttöä.

Usein kysytyt kysymykset

Vastaus. Ritzogrip-peukalotukemme on erittäin vakaa tuki peukalolle täysin mukautettavilla kiskoilla, jotka mahdollistavat tuen mukauttamisen täysin ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti. Peukalotuki sopii yhtä hyvin niin päivittäiseen käyttöön kuin liikuntaan ja urheiluunkin.
Vastaus. Peukalotuen mukauttaminen onnistuu helposti käsivoimin. Parhaan yksilöllisen mukautuksen ja tuen aikaansaamiseksi muotoile kiskoa, kunnes tunnet kiskon seuraavan peukalon anatomista muotoa.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot