Peukalotuki Rizogrip | Rehaboteket
Peukalotuki Peukalotuki Peukalotuki

Peukalotuki Rizogrip

  • 49,00 €

Rizogrip on täysin uudenlainen peukalotuki, joka tuo tehokkaan helpotuksen ja tuen särkevälle peukalolle. Peukalotuen muotoiltava V-kisko antaa erityisen tehokkaan tuen ja kuormituksen kevennyksen.

Lue lisää

  • Anatomisesti V-muotoiltu, vakaa peukalokisko
  • Valmistettu ilmavasta ja miellyttävästä materiaalista
  • Säädettävissä parhaan istuvuuden ja mukavuuden tunteen aikaansaamiseksi
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Peukalotuki Rizogrip on täysin uuden sukupolven peukalotuki, joka tuo mukanaan parhaan mahdollisen lopputuloksen. Rizogrip-tuessa on täysin muotoiltava metallikisko, joka on sijoitettu koko peukalon pohjan ja peukalon alueelle. Kiskoa voidaan muotoilla helposti käsivoimin parhaan yksilöllisen tuen saavuttamiseksi sekä peukalon pohjassa että ensimmäisessä nivelessä. Kisko on valmistettu pehmeästä duralalumiinista ja sitä voidaan muotoilla yksilöllisesti käsivoimin parhaan mahdollisen istuvuuden ja tuen aikaansaamiseksi. Kiskon materiaalia voidaan muotoilla useita kertoja, jotta voidaan saavuttaa optimaalinen mukautus muuttuvien tarpeiden mukaisesti. Kisko on valmistettu V-rakenteella, joka vakauttaa tehokkaasti koko peukalon ja peukalon pohjan painamatta suoraan peukalon tyviniveltä, millä varmistetaan optimaalinen mukavuus yhdessä parhaan mahdollisen kuormituksen lievityksen ja peukalon tuen kanssa.

Peukalotuki on valmistettu pehmeästä ja kulutusta kestävästä tekstiilistä. Tuen sisäpuoli on valmistettu viilentävästä mikrotekstiilistä tuomaan parhaan mukavuuden tunteen ja helpottamaan tuotteen puhdistamista sen käytön yhteydessä. Kiskon sijainti tekstiilin ulkopuolella varmistaa, että kaikki kiskon aiheuttama paine häviää, eikä riskiä hankaumista ja epämukavuuden tunteesta käytön aikana ole. Rizogrip on valmistettu täysin saumattomasti, ja sen kaikki tekstiilikomponentit on mikrohitsattu hankaumien minimoimiseksi sekä käytön aikana saumoista ja reunanauhoista aiheutuvan epämukavuuden tunteen minimoimiseksi. 
Peukalotuki sopii sekä oikeaan että vasempaan peukaloon peukalotuen ainutlaatuisten mukauttamismahdollisuuksien vuoksi. 
Ranteen ympärillä on pehmeä, säädettävä nauha, joka varmistaa tuen optimaalisen fikseerauksen ranteen ympärille. Nauha kiinnitetään tarranauhalla peukaloon ja tuen astetta on mahdollista säätää yksilöllisesti ranteen tai peukalon ympärillä täysin ainutlaatuisen tuen tarpeen mukaisesti. Voimakkaamman tuen aikaansaamiseksi nauhaa kiristetään tiukemmalle, jolloin aikaansaadaan parempi tuki ranteen ja peukalon ympärille. 
Peukalotuen yläosassa on lisäksi säädettävä tarranauha, joka lisää vakautta peukaloon. 
Säätömahdollisuuksien yhdistelmä peukalon kärjestä aina peukalon pohjaan saakka tarjoaa erityisen runsaasti käyttömahdollisuuksia optimaalista fikseerausta, kuormituksen kevennystä ja särkevän peukalon tukea ajatellen.

Käytä Rizogrip-tukea seuraavissa ongelmatilanteissa:
– Peukalon pohjan artroosi 
– Peukalon ylirasitus ja kiputilat 
– Peukalon tyvinivelen tai ensimmäisen nivelen paikallinen tulehdustila
– Hiihtäjän peukalo, joka tarvitsee erityisen vakaan peukalotuen
– Operaation jälkeinen tai posttraumaattinen käsittely, jossa tarvitaan tehokasta vakautusta ja tukea

Peukalotuki voidaan puhdistaa tarvittaessa helposti käsin haalessa vedessä (max 30°C) mietoa pesuaineliuosta käyttäen. 
Pesun yhteydessä tulee varmistaa, että kaikki tarranauhat on suljettu toisiaan vasten, jotta kovien tarranauhojen kulumiselta vältytään. 
Anna peukalotuen kuivua ilmavasti ennen käyttöä.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
Small / Medium 14 - 18 cm
Large / X-Large18 - 22 cm
Measurement instructions

Kysymys. Ongelmanani on peukalon artroosi ja tarvitsen lisätukea liikunnan yhteydessä. Mikä malli minun tulee valita? 
Vastaus. Ritzogrip-peukalotukemme on erittäin vakaa tuki peukalolle täysin mukautettavilla kiskoilla, jotka mahdollistavat tuen mukauttamisen täysin ainutlaatuisten tarpeiden mukaisesti. Peukalotuki sopii yhtä hyvin niin päivittäiseen käyttöön kuin liikuntaan ja urheiluunkin. 

Kysymys. Kuinka säädän tukea? 
Vastaus. Peukalotuen mukauttaminen onnistuu helposti käsivoimin. Parhaan yksilöllisen mukautuksen ja tuen aikaansaamiseksi muotoile kiskoa, kunnes tunnet kiskon seuraavan peukalon anatomista muotoa.

Seuraa meitä Facebookissa