Rannetuki LACE UP nauhoituksella | Rehaboteket
rannetuki rannetuki

Rannetuki LACE UP nauhoituksella

  • 49,00 €

Rannetuki LACE UP on ainutlaatuinen anatoominen rannetuki erityisesti kehitetty nopeasti, helposti ja tehokkaasti mukauttamisen rannetukeen.

Lue lisää

Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Rannetuki LACE UP- erittäin helppokäyttöinen 

Rannetuki LACE UP- erittäin helppo mukauttaa. Rannetuki LACE UP on ainutlaatuinen anatoominen rannetuki erityisesti kehitetty nopeasti, helposti ja tehokkaasti mukauttamisen rannetukeen. Rannetuki mahdollistaa erittäin helpon pukemisen ja riisumisen ja varmistaa lievän ja tasainen paineenjakauma  koko ranteen yli kun tuki mukautetaan. Rannetuki Lace-Up:illa on ainutlaatuinen nyöritys joka tekee mukautuksen erittäin helpoksi henkilöille joilla on heikentynyt otekyky. 

Markeerattu ote kulkee  viiteen pehmeään nauhaan varmistaa tasaisen paineenjakauma ja tuotteen fiksoinnin kädenotteessa ja otemomentissa. 

Kiristysnauhan oteystävällinen pääte tekee että henkilöt joilla on vahvasti heikentynyt otekyky voivat käyttää rannetukea ja itse voivat mukauttaa ja asettaa rannetukea arkitilanteissa. 

Rannetuessa on anatominen edeltäkäsin muotoiltu muovikisko joka on asetettu ranteen sisäpuolelle ja varmistaakseen tehokkaan lievityksen ja stabiliuden särkevälle ranteelle. Kisko on varmistettu termoplastista tehokkaaseen ranteen stabilointiin ja kivunlievitykseen. 

Optimaalinen käytössä arkitilanteissa ja se soveltuu erittäin hyvin sinulle jolla on heikentynyt kädentoiminta ja ongelmia käden otekyvyssä optimaalinen esim. reumaatikoille. 
Rannetuki on valmistettu erittäin pehmeästä ja ilmavasta materiaalista Soft-Tex joka tehokkaasti poistaa kosteutta iholta. 
Soft-TEX:issä on ainutlaatuinen sisus ihoa vasten joka on valmistettu erittäin pehmeästä fleece-materiaalista joka varmistaa parhaimman mukavuuden käytettäessä.


KokoRanteen ympäryysmitta (cm)
X-Small13 - 14 cm
Small14 - 16 cm
Medium16 - 18 cm
Large18 - 20 cm
X-Large20 - 22 cm
XX-Large21 - 23 cm
Oikea tai Vasen
Measurement instructions

Seuraa meitä Facebookissa