Rannetuki ManuLastic | Rehaboteket
rannetuki rannetuki rannetuki kiskoilla rannetuki kiskoilla

Rannetuki ManuLastic

  • 39,00 €

ManuLastic on innovatiivinen rannetuki, jossa on kisko kipeän ranteen kuormituksen keventämiseksi. Tuotteessa on paineentunnetta lievittävä silikoniosio tuomassa lisätukea ja kuormituksen kevennystä.

Lue lisää

  • Anatomisesti muotoiltu kisko
  • Kuormitusta keventävä silikoniosio
  • Kuormitusta keventävä silikoniosio
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

ManuLastic on kuormitusta keventävä rannetuki, jonka anatominen kisko tuo erityisen tehokkaan kuormituksen kevennyksen ranteen tulehdustiloissa. Kisko on valmistettu dynaamisella rakenteella, joka tukee, mutta sallii samalla liikkeen normaalien liikeratojen puitteissa. Kiskossa on ainutlaatuinen, anatominen muoto, joka vakauttaa rannetta vaikuttamatta liikaa ranteen normaaliin toimintaan.

Ranteen ympärillä on puolijoustava, erityisen vakauttava nauha, jota voidaan säätää yksinkertaisesti yksilöllisen tuen ja kuormituksen kevennyksen asteen saavuttamiseksi. Nauhan joustavat ominaisuudet voivat helposti vahvistaa tukea nauhan kiristystä lisäämällä, ennen kuin nauha suljetaan tarranauhalla.
ManuLastic-tuessa on sisäänommeltu silikonipelotti, joka on sijoitettu ranteen ulkosivulle tuomaan optimaalisen mukavuudentunteen ja kompression tuotetta käytettäessä. Pelotti keventää kaikkea painetta, jota voi ilmetä ranteen ulommissa luissa, erityisen vakauttavan nauhan alapuolella, lisäfikseerausta ja kuormituksen kevennystä tarvittaessa. Pelotin anatomisessa rakenteessa on reikä keskellä silikoniosiota tarjoamassa erityisen tehokkaan kuormituksen kevennyksen ylimmissä luissa ranteen ulkosivulla.

Rannetuen kompressoivien ominaisuuksien parantamiseksi entisestään ManuLastic on valmistettu hengittävästä materiaalista, jossa on kolme eri kompressiovyöhykettä tuomassa lisätukea ja kompressiota keskeisesti ranteeseen, mutta samalla laskevaa kompressiota käsivarteen, jotta voidaan saavuttaa parhaat edellytykset mukavuuden tunteelle ja toimivuudelle.

ManuLastic-rannetukea voidaan käyttää myös seuraavissa tilanteissa:
– Ranteen paikalliskipu
– Ranteen tuen ja kuormituksen tarpeen kevennys rasitustiloissa
– Ranteen paikallinen turvotus
– Ranteen lisätueksi kipsauksen tai paikallisen nyrjähdyksen jälkeen
– Käden ja ranteen paikallisten tulehdusten kuormituksen keventäminen

ManuLastic-tukea on saatavana 6 eri koossa sen toimivuuden varmistamiseksi.
Koko mitataan ranteen keskeltä.
​Tuki sopii yhtä hyvin niin päivittäiseen käyttöön, liikuntaan ja urheiluun kuin työpaikoillekin.


KokoRanteen ympärysmitta (cm)
XX-Small13 - 14 cm
X-Small14 - 15 cm
Small15 - 16 cm
Medium 16 - 17 cm
Large17 - 18 cm
X-Large18 - 19 cm
XX-Large19 - 20 cm
Measurement instructions

Kysymys. Kuinka ManuLastic-tuen silikonipelotti toimii? 
Vastaus. Silikonipelotti on pehmeää materiaalia ja siinä on painetta keventävä reikä, joka on sijoitettu ranteen ylempien luiden päälle. Reikä poistaa kaiken luiden paineen ja auttaa myös paikallisesti lisäämään kompressiota ranteessa materiaalin kompressoivien ominaisuuksien ansiosta. 

Kysymys. Voinko säätää rannetuen antaman tuen astetta? 
Vastaus. Kyllä, tukea voidaan säätää lisäämällä tai vähentämällä ranteen päälle tulevan nauhan kiristystä. Mitä tiukemmalle nauha on kiristetty, sitä voimakkaamman tuen se antaa ranteessa. 

Kysymys. Miksi kokoja on niin monta ja omansa sekä oikealle että vasemmalle kädelle? 
Vastaus. Jotta tuote tukisi optimaalisesti, vakaasti ja mukavasti, on tärkeää, että sen istuvuus on optimaalinen. Kaikkia korkeasti funktionaalisia tuotteitamme on saatavana eri kokoisina ja ne on mukautettu aina oikealle tai vasemmalle kädelle, jotta tuote sopii parhaalla tavalla ja jotta haluttu tuki voidaan saavuttaa.

Seuraa meitä Facebookissa