Myydyin tuote
Raskausvyö Trocantervyö Stabiili
Raskausvyö Trocantervyö Stabiili

Raskausvyö Trocantervyö Stabiili

49 €

Raskausvyö- Trocantervyö Stabiili- optimaalinen stabiliteetti raskaana oleville ja liitoskipuihin. Stabiloiva raskausvyö joka on kehitetty raskaana oleville joilla on liitoskipuja Lue lisää
Optimaalinen stabilisointi instabiilille ja kipeälle SI-nivelelle
Anatomisesti muotoiltu
Kaksi lisästabilisoivaa nauhaa, jotka voi sovittaa yksilöllisesti

Toimitusaika 1-2 päivää.

Toimituskulut 3€

Ilmainen vaihto

( Arvostelu prisjakt.nu:sta )

"Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista." Katso lisää arvosteluja

Turvalliset maksut Klarna

Raskausvyö Trocantervyö Stabiili

Ainutlaatuinen Stabilisoiva Raskausvyö

Raskaana olevilla on usein raskauden aikana ongelmia lantionpohjassa, mitä myös kutsutaan liitoskivuiksi.

Tukea-antava SI-raskausvyö on muotoiltu antamaakseen parhaan tuen epävakaalle ja usein kivuliaalle SI-nivelelle.  Anatomisesti suunniteltu SI-raskausvyö on valmistettu Neoprenistä, elastisesta tukea antavasta materiaalista, jonka avulla saa hyvän tuen ongelma-alueelle.
SI-raskausvyössä on kaksi tukea-antavaa hihnaa, joiden avulla vyön voi sovittaa yksilöllisesti. Näiden avulla saa täyden joustavuuden ja voi lisätä tai vähentää tuen määrää SI-nivelessä, optimaalisen funktion ja mukavuuden vuoksi.

Raskausvyötä voi huomaamattomuutensa ansiosta käyttää vaatteiden alla ja se näkyy minimaalisesti käytettäessä. Vyö laitetaan lantion yli raskausmahan alapuolelle. Raskausvyö sovitetaan ja kiinnitetään siinä olevalla tarranauhalla.

Usein kysytyt kysymykset

Kysymys. Mikä on anatominen pelotti? Vastaus. Pelotti on pehmeämpi tyyny joka on asetettu lantioselkään raskausvyössä lisätäkseen kompressiota lantioselän yli. Pelotti on anatominen ja se seuraa selkää optimaalisella tavalla.
Kysymys. Voiko tuotetta käyttää stabiloidakseen lantiota vaikka en ole raskaana? Vastaus. Kyllä, tuote toimii yhtä hyvin yleiseen stabilisointiin liikkuvalle/yliliikkuvalle lantiolle.

Asiakasarvostelut

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Erittäin hyvä kohtelu ja korkea tietämys tuotteista. Nopea vastaus sekä sähköposteihin että puhelimen kautta (jopa heidän puhelinaikojensa ulkopuolella). Laaja valikoima ja hyvä keskustelu hyvistä ja huonoista puolista.

Karin Bengtsson

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

En ole varmaan koskaan kokenut näin nopeaa ja sujuvaa toimitusta! Tilasin tavarat, joista olen täysin tyytyväinen, maanantaina ja tiistaina ne ovat postilaatikossa. Seuraavana päivänä!!!! Ja, kuten sanoin, olen täysin tyytyväinen ostamiini tuotteisiin

Asiakas kutsuttu automaattisella kutsulla prisjakt.nu:sta

Arvostelu prisjakt.nu:sta

5 out of 5 stars

Nopein toimitus, jonka olen kokenut verkkokaupassa! Tilasin perjantai-iltapäivällä ja pystyin noutamaan lauantai-aamuna. Todella arvostettu!

Station Lunda

Arvostelu trustpilot.com:sta

5 out of 5 stars

Yksinkertaisesti hämmästyttävää. Kuvittele, jos kaikki yritykset toimisivat näin!! Tilasin tuotteen 3. toukokuuta ja sain sen postilaatikkoon 4. toukokuuta klo 11.30!! Asiakas saa vaihtoehtoja siitä, miten tuote toimitetaan, ja asia käsitellään välittömästi... Asiakaspalvelu on tasolla, jota ei nykyään juuri koskaan nähdä...

Visiomme - 100% tyytyväiset asiakkaat

Nopeat toimitukset

Kaikki ennen klo 16.00 tehdyt tilaukset lähetetään aina samana päivänä, aina pikatoimituksella.

Kotisi - Sovitushuoneesi

Kokeile tuotetta rauhassa kotona. Meillä ei ole fyysistä myymälää, mutta ajatuksena on, että voit rauhassa testata tuotetta kotona.

Vaihdot

Meillä on aina 45 päivän rahat takaisin -takuu ja ilmaiset vaihdot