Raskausvyö Trocantervyö Stabiili
Raskausvyö Raskausvyö

Raskausvyö Trocantervyö Stabiili

  • 39,00 €

Raskausvyö- Trocantervyö Stabiili- optimaalinen stabiliteetti raskaana oleville ja liitoskipuihin. Stabiloiva raskausvyö joka on kehitetty raskaana oleville joilla on liitoskipuja Lue lisää

  • Optimaalinen stabilisointi instabiilille ja kipeälle SI-nivelelle
  • Anatomisesti muotoiltu
  • Kaksi lisästabilisoivaa nauhaa, jotka voi sovittaa yksilöllisesti
Näytä koko-opas
Varastossa Ilmainen toimitus Toimitusaika 1-3 arkipäivää

Ainutlaatuinen Stabilisoiva Raskausvyö

Raskaana olevilla on usein raskauden aikana ongelmia lantionpohjassa, mitä myös kutsutaan liitoskivuiksi.

Tukea-antava SI-raskausvyö on muotoiltu antamaakseen parhaan tuen epävakaalle ja usein kivuliaalle SI-nivelelle.  Anatomisesti suunniteltu SI-raskausvyö on valmistettu Neoprenistä, elastisesta tukea antavasta materiaalista, jonka avulla saa hyvän tuen ongelma-alueelle.
SI-raskausvyössä on kaksi tukea-antavaa hihnaa, joiden avulla vyön voi sovittaa yksilöllisesti. Näiden avulla saa täyden joustavuuden ja voi lisätä tai vähentää tuen määrää SI-nivelessä, optimaalisen funktion ja mukavuuden vuoksi.

Raskausvyötä voi huomaamattomuutensa ansiosta käyttää vaatteiden alla ja se näkyy minimaalisesti käytettäessä. Vyö laitetaan lantion yli raskausmahan alapuolelle. Raskausvyö sovitetaan ja kiinnitetään siinä olevalla tarranauhalla.


KokoLantion ympärysmitta (cm)
Small 70 - 84 cm
Medium83 - 91 cm
Large91 - 99 cm
X-Large99 - 107 cm
XX-Large107 - 115 cm

Kysymys. Miten kahdet lisänauhat toimivat raskausvyössä? Vastaus. Nauhat ovat kiinnitettyjä lantioselän keskelle ja mahdollistavat erittäin tehokkaan tuen lantion yli sekä oikealla että vasemmalla puolella.  Nauhat kiristetään oman tarpeen mukaan ja kiinnitetään tarranauhalla vyön etupuolelta.

Kysymys. Mikä on anatominen pelotti? Vastaus. Pelotti on pehmeämpi tyyny joka on asetettu lantioselkään raskausvyössä lisätäkseen kompressiota lantioselän yli. Pelotti on anatominen ja se seuraa selkää optimaalisella tavalla. 

Kysymys. Miten raskausvyö pestään? Vastaus. Suosittelemme 30 asteen käsipesua koska tuote sisältää niin sanotun tarranauha kiinnityksen joka voi toimia huonommin jos tuote pestään koneessa. 

Kysymys. Voiko tuotetta käyttää stabiloidakseen lantiota vaikka en ole raskaana? Vastaus. Kyllä, tuote toimii yhtä hyvin yleiseen stabilisointiin liikkuvalle/yliliikkuvalle lantiolle.

Seuraa meitä Facebookissa